Liebherr ECBN 6256 Beépíthető alul fagyasztós hűtőszekrény, bútorlap nélkül

2 030 990 Ft
az Ön online ára:
2 137 490 Ft
vagy

keressen minket az alábbi telefonszámon +36 1 478 2128 munkaidőben 08:00 és 16:30 között, esetleg írjon e-mailt a liebherr@onlinemarkabolt.hu e-mail címre

 • Herke Róbert

  Herke Róbert
  szakértő

 • Sárdy Balázs

  Sárdy Balázs
  szakértő

 • Simon Gabriella

  Simon Gabriella
  szakértő

 • Szőke István

  Szőke István
  szakértő

 • Tóth Attila

  Tóth Attila
  szakértő

Általános jellemzők
FONTOS INFORMÁCIÓ!
A csomagolás bútorlapot nem tartalmaz :!
Fő ajánlatunk
Ezt a készüléket, két szállító kollégánk beviszi otthonába!
Típus
Alulfagyasztós hűtőszekrény
Szín
Fehér
Márka
Liebherr
Hivatalos Magyar Jótállás
5 év
Energiaosztály
F
Beszállítói Cikkszám/azonosító
ECBN 6256
EAN
9005382214152
Digitális kijelző
Hálózati csatlakozókábel
Világítás
Cserélhető ajtónyílás
Hűtőtér térfogat (L)
357
Fagyasztótér térfogat (L)
114
Rácsos palacktartó
Antibakteriális bevonat
Frissentartó fiók
Nofrost
Beépíthető
Okos készülék
Zajszint
43 dB
Nem talált valamit oldalunkon?
Cikkszám
7219
Méretek
Szélesség
91.5 cm
Magasság
203.2 cm
Mélység
62.5 cm

Az ideális hűtőt megtalálni bizony nem könnyű. Ne fogyasszon sokat, viszont rengeteget élelmiszert tudjunk belepakolni, legyen frissen tartó fiókja kifejezetten a zöldségek és gyümölcsök számára, és a fagyasztórészlegére se legyen panasz. Lehetőleg ne kelljen leolvasztani, legyenek benne kényelmi funkciók, és a digitális kijelző se hiányozzon. Ja és tojás- valamint palacktartóval is szereljék fel… Az sem árt, ha mutatós darab.

…Ez bizony nem kevés igény, ez az ECBN 6256 Prémium Plus No frostos kombinált hűtőszekrény viszont mindegyik elvárásnak megfelel.  

Funkciók, extrák

Mivel "F" energiaosztályba tartozik, így a fogyasztása miatt nem kell aggódnia. Két kompresszorral és két egymástól függetlenül szabályozható hűtőkörrel rendelkezik. Mivel egy No Frost modellről van szó, amelyben nincs jégképződés, a leolvasztás fáradtságától is megkímélheti magát.

A francia ajtós exkluzív hűtőszekrény hűtőtere 357 literes űrtartalmú, a fagyasztó pedig 114 literes. A hőmérsékletét digitálisan mutatja, és mivel Magic Eye rendszerű, ezért a hőfokot LED kijelzőkkel is mutatja. Érintőszenzoros vezérlésének hála az irányítása, illetve egy funkció aktiválása csak egy érintés.

A hűtése is különleges: Super Cool funkciója azonnal reagál, ha egyszerre sok új étel kerül be a hűtőtérbe: magasabb intenzitásra kapcsol, hogy az újonnan érkezettek mihamarabb lehűljenek az ideális hőfokra, és ha ez megtörtént, visszaáll normál fokozatra. Super Frost funkció is van benne, amely megakadályozza a jégképződést.

Ha nyitva felejtette az ajtaját, a gép azonnal akusztikus hangjelzéssel figyelmezteti Önt, és a riasztások alkalmával a kijelzőn is megjelenik egy ikon, ami megmutatja, mi a probléma.

Középső részében 4 polcot talál, amelyből 3 állítható magasságú. Ajtajában összesen négy rekeszt talál, amelyben az üvegeket helyezheti el kényelmesen. A LED világításnak köszönhetően, amely minden szegletet tökéletes rivaldafénybe helyez, Ön nagyon könnyedén megtalálhatja azt az élelmiszert, amit épp keres.

2 Bio Fresh rekesze van, amely a zöldségfélék, gyümölcsök számára kínál ideális feltételeket ahhoz, hogy minél tovább megőrizzék frissességüket és tökéletes állagukat. A rekeszeket teleszkópos sínre helyezte a gyártó, így nagyon könnyedén ki tudja húzni őket, nem akadna bele semmibe, és ugyanilyen lágyan visszatolhatja a tárolót, ha kivette a szükséges élelmiszert.

Két fagyasztórekesze van, melyeket fiókszerűen húzhat ki. Mindkettőben van LED világítás, így a csomagok megtalálása és beazonosítása nagyon könnyű.

Ice Maker jégkocka-készítője állandó vízcsatlakozással rendelkezik, így segítségével minden alkalomra a legjobb minőségű jégkockákat állíthatja elő, legyen szó csak egy hűs italról vagy egy baráti összejövetelről.

Klímaosztálya: SN-T.

A Liebherr ECBN 6256 részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

2 030 990 Ft
2 137 490 Ft
Liebherr ECBN 6256 Beépíthető alul fagyasztós hűtőszekrény, bútorlap nélkül
2 030 990 Ft
az Ön online ára:
2 137 490 Ft
Még nem írt véleményt a termékről?

Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

Küldje el nekünk az alábbi adatokat, és amint tudjuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben csak visszahívást szeretne kérni, keresni fogjuk a megadott elérhetőségén.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!

Egyszerű megrendelés

Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!
Online Márkaboltok

Személyre szabott tippek Önnek

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét! Nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba.

Köszönjük

2
3
1
1
2
3
vásárlónk bizalmát