BLANCO

Az 1925-ben, a németországi Oberderdingenben alapított BLANCO több mint 95 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, és kiváló minőségű konyhai termékeket és megoldásokat kínál. A BLANCO kínálatában mosogatók, konyhai csaptelepek, hulladékosztályozó és hulladékgyűjtő rendszerek, továbbá ezekhez tartozó kiegészítők is elérhetők, melyek integrált rendszerben tökéletesen illeszkednek egymáshoz. 

A BLANCO cég mosogatóival, csaptelepeivel és hulladéktároló rendszereivel, rendkívül modern gyártástechnológiájával és logisztikai rendszerével a világ egyik meghatározó szereplője a konyhatechnika területén. 

A német BLANCO márka termékei – mosogatók, konyhai csaptelepek, hulladékosztályozó és -gyűjtő rendszerek közel 100 év óta készülnek a prémium minőség, az egyedülálló dizájn és a praktikum jegyében.

A magas minőségű, egymáshoz integrált rendszerben illeszkedő konyhai kiegészítők segítenek a stílusos, prémiumkonyha kialakításában.

5 csillagos kiszolgálás

  • Szakértőink telefonon segítenek
  • Adja le rendelését akár telefonon
  • Két kollégánk órapontosan szállít
  • *Beüzemelés ajándék próbaindítással
  • Régi gépét ingyen elszállítjuk
BLANCO Csaptelep és mosogatótálca BLANCO Csaptelep és mosogatótálca BLANCO Hulladékgyűjtő rendszerek BLANCO Hulladékgyűjtő rendszerek BLANCO Kiegészítő BLANCO Kiegészítő BLANCO kiemelt ajánlatai BLANCO kiemelt ajánlatai
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
1
1
9
8
vásárlónk bizalmát