Biztonságos Vásárlás OnlineMárkaboltok

onlinemárkaboltok büszkeségeink

Biztonságos vásárlás az onlineMárkaboltokban!

Ön jó helyen van, ha profizmusra vágyik! 

Az online vásárlás lehet elég rizikós is, ha rossz helyre tévedünk... 

Válasszon minket, és az egyedülállóan hosszú GARANCIÁVAL, biztonságban érezheti magát!

Mi támaszthatná jobban alá a helyes döntését, mint az, hogy már mások is elismertek minket?! 

A legfontosabb, a boldog vásárlóktól kapott visszajelzések és történetek, melyek tudatják velünk, hogy valamit jól csinálunk.

Tudta, hogy vásárlóink 99,9%-a ajánlaná barátainak, ismerőseinek (a felméréseink alapján) az onlineMárkaboltokat?

Nézze meg értékeléseinket, melyet a vásárlók véleménye alapján tőlünk független cégek állítanak fel, így láthatja, hogy továbbra is megbízhat bennünk.

onlinemárkaboltok vásárlói vélemények

Nagyon köszönjük, és kijelenthetem, hogy fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy az ergonomikus vásárlási élményt jobbá tegyük Önnek, vásárlónknak.

Ismerjen meg minket, tudja meg mi mire vagyunk büszkék, és így már Ön is tudhatja, hogy jó kezekben van!

Röviden rólunk:

Az onlineMárkaboltok (több mint 25 éve)  csak eredeti márkás készülékeket forgalmaz, igényes és tudatos vásárlóknak. Magas minőségű, prémium szolgáltatásaink miatt magas a visszatérő vásárlók aránya. Reméljük Ön is elégedett lesz velünk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a raktárkészletünkre, ezzel biztosítva a vásárlók maradéktalan kiszolgálását.

Saját logisztikával bírunk, tehát saját autóval és saját szállító kollégákkal garantáljuk a sérülésmentes áruszállítást órapontosan. A saját logisztika előnye még, hogy személyesen is találkozhat szállító kollégánkkal, amely az online térben, előnyt biztosít Önnek, egy idegen futárszolgálattal szemben. A szállító kollégák kibontják és a helyére teszik a készüléket (csak a szabadonállót) így módja van megtekinteni azonnal a terméket.

Telefonos szakértelemmel segítjük az érdeklődők döntését, és szakmai tudást biztosítunk szakértőink segítségével az ideális készülék vásárláshoz, és hosszú távú elégedettséghez.

Folyamatosan kedvező ajánlatokkal igyekszünk megszólítani vásárlóinkat, amelyek biztosítják versenyképességet többi Magyarországon működő online és offline háztartásigép forgalmazókkal szemben, és örömére szolgál vásárlóinknak is.

Hivatalos Plusz GARANCIA szolgáltasunk keretében a megjelölt termékeknél +5 év GARANCIÁT adunk. Ez egyedülálló a piacon és nyugalmat, gondtalanságot biztosít a vásárlóinkat. (Tudjon meg többet a Hivatalos Plusz GARANCIÁRÓL>>)

Az onlineMárkaboltok tagja az onlinePénztárca közösségnek, így Ingyen Fizethet nálunk, sőt mi is kampányaink keretében megajándékozzuk onlinePénztárcával.

2023

Biros Levente a FORBES 10 szavazáson 4. helyezett lett!

Nagyon büszke és boldog az onlineMárkaboltok csapata!

Elképesztően büszkék vagyunk Biros Leventére, tulajdonosunkra, aki az onlineMárkaboltok alapítója. Neki köszönhetjük, hogy ilyen jó munkahelyünk van, ahol mi sikeresek lehetünk, és mindezt abszolút baráti légkörben!

Levente 4. helyen végzett a  nagy, globális gazdasági magazin, a Forbes címlap versenyén. 

A világszinten is az egyik legismertebb Forbes gazdasági magazin, szavazást indított, hogy a novemberi szám címlapjára ki kerüljön ki, és Leventét a szavazok a megtisztelő 4. helyre juttatták. 

Levente szavai:

"Az elismerés kollégáimnak, üzlettársaimnak, üzleti partnereimnek, ügyfeleimnek, mentoraimnak, mentoráltjaimnak és nem utolsó sorban családomnak is szól. Nem semmi, hogy a 4. helyre lőttetek ki. Köszönöm a bizalmat és a sok sok szavazatot. Gratulálok a címlapgyőztesnek és a többi résztvevőnek is. "

forbes 10 szavazás 4. helyezet

Legnagyobb 100% magyar e-kereskedelmi cégek 

A GKID (korábbi nevén GKI Digital) 2023-ban ismét publikálta a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. A tavalyi évben az előkelő 11. helyezettek voltunk a 100 százalékban magyar tulajdonú e-kereskedelmi cégek között, de idén sikerület a 10. hely büszke tulajdonosai lennünk! Köszönjük vásárlóinknak, hogy bizalommal fordulnak felénk és ezért javíthattunk a helyezésünkön! Állunk örömmel továbbra is rendelkezésükre!

gki-10-hely

Az árukereső oldalán véleményeznek minket vásárlóink! 

árukereső onlineMárkaboltok vélemények

2023. áprilisában a bolt vásárlói 92.36% ajánlaná ismerősének a boltot. 

Nézze meg a vásárlói véleményeket az onlineMárkaboltokról >>>

Olvassa el a vásárlóink véleményét >>>

Google értékelésünk 

Ezek a vélemények a cégünktől teljesen függetlenül írodnak, tényleg a vásárlók saját tapasztalatai alapján és abszolút nem tudjuk befolyásolni az eredményét.

Itt a legjobb és a legrosszabb véleményeket is el tudja olvasni rólunk. (Biztosíthatom, hogy mi arra törekszünk, hogy a csalódott ügyfeleinknek is segítsünk és jóvá tegyük hibáinkat)

google értékelése az onlinemárkaboltoknak

Nagy örömünkre szolgál, hogy a legnagyobb konkurenciáink inkább a 3-as értékeléshez vannak közelebb, nem a 4-es hez, így tényleg büszkék lehetünk, ügyfélkezelésünkre, és szolgáltatásinkra egyaránt.

Itt olvashatja az onlineMárkaboltok google értékeléseit >>>

Pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozunk 3 éve!

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy ezt egy külső szakértő is megerősítette. Ezért fontos a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány, amely segítségével vásárlóink, szállítóink, munkavállalóink felé is bizonyíjuk, sőt tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban.

Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Szeretnénk ha minden vásárlónk tudná, hogy értük vagyunk, értük dolgozunk és mindezt tisztességesen, úgy hogy ne csak mi de ők is biztonságban érezzék magukat! 

tanusítvány

Forbes magazinban 2022.12.29-én: 

 forbes magazinban 2022

2022

Már 5. alkalommal lettünk a Szerethető Munkahely győztesei!

2022-ben is megrendezték Magyarországon a Szerethető Munkahelyek versenyét, ahol azon cégeket díjazták, ahol a közönségszavazatok vagy a szakmai zsűri véleménye alapján a legjobb dolgozni.

Idén több mint 1700 magyar munkahely mérettette meg magát cégmérettől függetlenül. Ennek 69,3%-a a kis és középvállalat kategóriában indult! Az onlineMárkaboltok is ebbe a kategóriába tartozik, és ahogy már említettem idén is oklevelesek lettünk!

Miért fontos ez Önnek, vásárlónak? 

Mert tudhatja, hogy ha nálunk vásárol, olyan kollégák fogják kiszolgálni, akik elhivatottak és szeretnek az onlineMárkaboltokban dolgozni, így a legjobb teljesítményüket nyújtják Önnek!

szerethető munkahely az onlinemárkaboltok 2022

Az e-kereskedelem magyar királyai között az onlineMárkaboltok!

Benne vagyunk a FORBES MAGAZINBAN!

forbes magazinban vagyunk

A Forbes magazin a legrégebbi üzleti magazin Amerikában. 2007-ben ünnepelte fennállásának 90. évfordulóját. A Forbes az a legsikeresebb üzleti magazin, ezt az is igazolja, hogy 60 millió olvasó világszerte nem tévedhet.

Az onlineMárkaboltok  12. helyezet magyarország magyar tulajdonú e-kereskedői közt!

Az „e-kereskedelem magyar királyai címmel jelentett meg cikk”, ahol a magyar piac 15 magyar tulajdonú csúcsjátékosát sorolták fel.  Ezen a listán a 12. helyezett az onlineMárkaboltok.

Óriási öröm és eredmény ez az onlineMárkaboltok minden dolgozója számára, hiszen mi egycsapatként azért dolgozunk nap mint nap, hogy elégedett vásárlóink legyenek, és büszkén húzhassuk ki magunkat minden nap végén.

Tudjon meg többet >>>

 

Folyamatosan új onlineMárkaboltok nyílnak!

2022-es évben a mi és vásárlóink nagy örömére fejlesszük a márkakínálatunkat, így új márkák termékeit vásárolhatják meg a "Hivatalos Forgalmazótól".

Válogasson Ön is új onlineMárkaboltjainkban:

Black+Decker onlineMárkabolt élvonalban van a DIY termékek fejlesztésében >>>

Thomas onlineMárkabolt a Porszívózás frissítően új módja >>>

Ellici onlineMárkabolt az olasz prémium márka >>>

Legnagyobb 100% magyar e-kereskedelmi cégek 

A GKID (korábbi nevén GKI Digital) 2022-ben immár hetedik alkalommal publikálta a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát.  Idén először külön rangsor készült a 100 százalékban magyar tulajdonú e-kereskedelmi cégekről, melynek a büszke 11. helyére került az onlineMárkaboltok!

legnagyobb magyar e-kereskedők

Bővebb információért kattintson ide és olvassa el az origo cikkét >>>

25 éves lett a cégünk!

A múltból tanulunk, és a jövőbe tekintünk

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKÜNK :)

Negyed évszázados lett a cégünk! Február 26-án ünnepeltük a 25. születésnapunkat!

Biros Levente 25 éve alapította az Onlinemárkabolt Magyarország elődjét, a Bigi-Line Bt-t.

Először is!  Köszönet illet minden kollégát és partnert aki hozzájárult eddigi sikereinkhez!

Olvasson tovább >>>

4 milliárdos cég lettünk!

2021-es évet sikeresen zárta az onlineMárkabolt, és célkitűzéseink között szerepelt, hogy 4 milliárd forgalmúvá váljunk, mely teljesült! Több százezer vásárlónk bizalmát köszönjük, mert ők tehették lehetővé ezt a csodálatos növekedését az onlineMárkaboltoknak! Keressenek továbbra is bizalommal, és "Hivatalos Forgalmazókén" ígérjük hogy szakértelemmel és kiemelkedő szolgáltatásainkkal szolgáljuk Önöket!

 

2021

Szerethető Munkahely díjat kaptunk már 4. alkalommal!

1600 magyar és romániai cég közül 68.000 szavazat alapján bekerültünk a TOP 200 szerethető munkahely közé!
A szakmai zsűri által odaítélt 2021-es HR és Employer Branding Szakmai Különdíjakat Mikro-, Kis-, Közép-, Nagyvállalat kategóriában is bekerültünk. Boldogság tudni, hogy a "Mindig Többet Adni" gondolkodás módunk, nem csak a kollégáink hangulatát jellemzi, de ezt a Magyar emberek is észre veszik.

szerethető munkahely 2021

Pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozunk!

Az Onlinemárkabolt Magyarország Kft. idén is megkapta a tripla AAA tanúsítványát, mellyel Magyarországon csupán csak a cégek 0,63%-a rendelkezik!
Dun & Bradstreet objektív minősítése szerint is évek óta stabil a vállalkozás vagyunk!
Sőt fejlődtünk, mert idén már a legjobb AAA kategóriába esünk!

"Nagyon fontosnak tartjuk az AAA minősítését, mert a piaci visszajelzések alapján a vásárlók is fontosnak tartják a cég stabilitását. Ez tökéletes visszajelzés számukra, hogy megbízható cégtől vásárolnak.”

Mit jelent ez?

  • Tagja vagyunk annak az elit közösségnek ahová csak a magyarországi cégek 9,82 %-a tartozik.
  • Pénzügyileg stabilak és megbízhatóak vagyunk, alacsony kockázattal.

Dun&Bradstreet

Mi vizsgál a Dun & Bradstreet?

  • A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai.
  • Ezen kívül beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég demográfiai adatait, azaz az életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait.

Dun&Bradstreet

A Forbes magazin is közzé tette a pénzügyileg stabil cégek listáját:

forbes magazinban az onlineMárkaboltok

 

Cégkultúránk

Mi bizonyíthatja jobban, hogy Ön jó helyen van? A dolgozók és vezetők gondolkodása az onlineMárkaboltok cégkultúrájáról!

Kattintson a képre és olvasson rólunk, ismerje meg jobban a céget ahol vásárol!

onlinemárkabolt cégkultura 

2020

Pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozunk

Az  onlineMárkaboltok.hu-t üzemeltetője az OnlineMárkaboltok Magyarország Kft.  a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike közé tartozik! A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Ez alapján került kiválasztásra az onlineMárkaboltok, mely a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Pénzügyileg stabil Bisdone

Tudjon meg erről többet >>>

A Forbes magazin is közzé tette oldalán a Bisdone tanúsítványt, mert ez fontos információ mindenkinek.

onlinemárkaboltok forbes

Szerethető munkahely díj 2020-ban is, 3. alkalom

2020-as évben is bekerültünk a TOP  kis és középvállalat közé, a Szerethető Munkahely versenyben. 

A Dreamjo.bs negyedik alkalommal is meghirdette a Szerethető Munkahelyek Díjat, hogy megtalálják Magyarország legvonzóbb munkahelyeit. Az idei TOP  Szerethető Munkahely listájáról ezúttal is az online szavazatok döntöttek, amelyek száma 2020-ban meghaladta az 57 ezret. A díjátadó online formában zajlott a pandémiás helyezett véget.

szerethető munkahely 2020

Autóparkunk fejlődik

Folyamatosan fejlesszük az autóparkunkat, így idén már új Mercedes teherautókkal is szolgáljuk Önöket. Ennek köszönhetően a kollégáink és a háztartási készülékek is nagyobb biztonságban vannak. Az új autók biztosítják a még pontosabb érkezést Önökhöz. Cégünk mottója a "Mindig Többet Adni", és ez a kiszolgálásunk minőségére is vonatkozik, mely így még kiválóbbá válik.

Nézze meg videónkat az átvételről:

 

2019

Ezek vagyunk mi!

Ismerjen meg minket egy rövid videóban, és látni fogja, hogy mi is emberek vagyunk, akik azért dolgozunk, hogy Önnek  jobb élete legyen!

Szerethető Munkahely díj 2. alkalom

Immár 2. alkalommal megkaptuk a Szerethető Munkahely díját, melyet kitörő örömmel fogadtunk!

És!!! nem csak Szerethető Munkahely díjat nyertünk a KKV szektorban, de HR különdíjazottak is lettünk!  Olvasson róla ide kattintva.

szerethető munkahely onlinemárkaboltok

 

Miért biztonságos Nálunk vásárolni? 

Ismerje meg tulajdonosunk, és tudja meg miért biztonságos nálunk vásárolnia! Olvassa el ide vagy a képre kattintva.

Biros Levente

   

2018

Mi Tiszta Lapokkal Játszunk!

Jakupcsek Gabriella méltónak találta cégünket a Black Friday témában egy beszélgetésre! A képre kattintva tudhat meg többet!

black friday a tv-ben

 

Szerethető Munkahely díj 1. alkalom

Megnyertük a Szerethető Munkahely díját, mert mi egy csapatként szolgáljuk Önöket! Nézze meg írásunkat róla!

megbízható munkahely onlinemarkaboltok

 

Év vállalkozója díj 

Az év vállalkozója tulajdonosunk Biros Levente! Fantasztikus elismerés ez, és büszkén huzzuk ki magunkat! Olvass el, ez miért jó Önnek, mint vásárlónak! 

év vállalkozója

 

Korrekt Webáruház vagyunk! 

Hivatalos webáruház minősítéssel bírunk!

Webáruházunk tagja a Magyar webáruházakat tömörítő, tőlünk független szervezetnek az onlineGroupnak, mely védi vásárlóink érdekeit, és folyamatosan ellenőrzi ügyfeleink elégedettségét. A korrektség garanciát, és az onlinePénztárcát, is az onlineGroup biztosítja.

A hivatalos webáruház minősítés

A korrektség garancia lényege: ha elégedetlen a vásárolt termékkel, esetleg webáruházunk szolgáltatásával, a vásárlást követő 6 hónapon belül, indoklás nélkül visszafizetetjük a vásárlása 100%-át saját onlinePénztárcájába, úgy, hogy a terméket is megtarthatja. Csak írjon az onlinePénztárca ügyfélszolgálatnak és már el is van intézve.

korrekt webáruház

  

2017

Köszönjük! 2017. november hónapban a 100.000 vásárló is minket választott! Bővebben>>>

Még többet szeretne megtudni rólunk, olvassa el a Cégtörténetünket >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Jún 07.