• Online Márkaboltok

HOMEFORT

Üdvözöljük a HOMEFORT onlineMárkaboltban, ahol a célunk az, hogy egyszerű és megbízható konyhai háztartási gépekkel tegyük a mindennapjait könnyebbé. A HOMEFORT azonosító jelmondata, hogy "Egyszerű és megbízható", és ez a filozófia vezérel minden termékünknél.

A HOMEFORT termékek 3 fő tervezési szempontja: 
1. Hosszú élettartam
2. Megbízhatóság
3. Egyszerű kezelhetőség

A HOMEFORT gépek tervezésekor figyelembe vettük a felhasználók visszajelzéseit és igényeit. Kizárólag azokat a funkciókat és beállításokat választottuk ki, amelyek valóban hasznosak és keresettek a mindennapi konyhai tevékenységek során. Eltávolítottuk a felesleges és ritkán használt funkciókat, hogy a HOMEFORT gépek kezelése egyszerű és intuitív legyen.

5 csillagos kiszolgálás

  • Szakértőink telefonon segítenek
  • Adja le rendelését akár telefonon
  • Két kollégánk órapontosan szállít
  • *Beüzemelés ajándék próbaindítással
  • Régi gépét ingyen elszállítjuk
HOMEFORT Főzőlap HOMEFORT Főzőlap HOMEFORT Mosogatógép HOMEFORT Mosogatógép HOMEFORT Levegő párásító, páramentesítő és légtisztító HOMEFORT Levegő párásító, páramentesítő és légtisztító HOMEFORT Páraelszívó HOMEFORT Páraelszívó HOMEFORT Kiegészítők HOMEFORT Kiegészítők HOMEFORT Beépíthető sütő HOMEFORT Beépíthető sütő HOMEFORT Mosógép HOMEFORT Mosógép HOMEFORT Szárítógép HOMEFORT Szárítógép
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatinkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
4
8
2
2
1
vásárlónk bizalmát