5 ÉV HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

Az onlineMárkaboltok által forgalmazott készülékek maradéktalanul megfelelnek a törvényben meghatározott fogyasztóvédelmi előírásoknak, meghibásodás esetén országos szervizhálózat áll rendelkezésre!      

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

5 Év HIVATALOS GARANCIA PLUSZ-al vásárolt készülékhez, jár:
(A feltüntetett feltételek gyári jótállás esetén is érvényesek)    

  • ÁFA-s számla
  • Hivatalos, Magyar, kitöltött, lepecsételt jótálláslevél
  • Országos szervizhálózat
  • Magyar nyelvű használati útmutató
  • legalább* 3 munkanapos cseregarancia
  • legalább** 15 munkanapos elállási jog
  • 2-6 év gyártói jótállás***

* = Egyes termékeinket magasabb, akár 90 naptári napos cseregaranciával is megvásárolhat.

** = Egyes termékeinket magasabb, akár 30 naptári napos visszavásárlási garanciával is megvásárolhat.

***= A természetes és nem természetes személyek vásárlása esetén a gyári jótállás időtartama eltérő lehet, erről minden esetben a jótállásilevélen talál pontos információt.           

Országos Szervizlistát itt talál.        

 5 ÉV HIVATALOS GARANCIA PLUSZ        

A gyártói jótállást, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garancia 5 évvel * hosszabbítjuk meg. (tájékozódjon a termék oldalon gyári jótállás idejéről)

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...
Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári jótállás lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából, a javítási költségekről nem is beszélve!

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással  nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

*A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári jótálláson felül) + 5 év garanciával  meghosszabbítjuk (pl. egy 2 év gyári jótállásos készülék esetében ez +5 évet jelent= összesen 7 év garanciát kap, amennyiben 3 év a gyári jótállás = 8 év garanciát kap.) 
Azon termékek amelyek gyárilag 5 év vagy magasabb jótálással rendelkeznek, csak maximum 8 év-re egészítjük ki a Hivatalos Plusz Garanciával.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (az alábbi oldalon:  https://www.onlinemarkaboltok.hu/felulvizsgalatra-jelentkezes) bejelentse, és igényelje a gyári jótállás lejárta előtt 60-90 nappal.
Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz garancia érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.
Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz automatikus érvénytelenítését vonja maga után.
   

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Orion utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.  

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes estekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus regisztrációs felületen érvényesítettem, és ha a termék márkaszerviz általi beüzemelést igényel eleget teszek, valamint az ehhez szükséges dokumentumokat megkaptam, és megőriztem.

A Hivatalos Garancia Plusz garanciával felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.  

A 5 év jótállással kizárólag természetes személyek élhetnek, nem természetes személy, azaz cég esetében nem áll módunkban ezt biztosítani.  

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.

FELÜLVIZSGÁLATI és KISZÁLLÁSI DÍJ:

Felülvizsgálat:  DÍJTALAN!

Kiszállási díj: 2024.03.01-től 9900 Ft/ cím (egész Magyarország területén). 

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

Nézze meg videónkat és tudja meg pontosan mire vonatkozik a Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás.