OnlinePénztárca leírás

Nincs még Önnek OnlinePénztárcája? Most megajándékozzuk vele!

Ezentúl Online Pénztárcájával is fizethet az Online Márkaboltban háztartásigépek vásárlásakor. Az onlinePénztárca egy virtuális pénztárca, amellyel egyszerre több mint 620 webáruházban lesz Ön törzsvásárló, és ingyen fizehtet ezen webáruházakban az onlinePénztárcájából!  

Hogy lehet Önnek is OnlinePénztárcája?

Legelső megrendelésekor automatikusan kinyitjuk saját, névre szóló Online Pénztárcáját, és utána az aktuális akciónak megfelelő összeget tesszük be, melyet következő vásárlásánál már használhat is. 

Nézze meg vidónkat az onlinePénztárcáról: 

Vagy olvasson róla:  Mi az az onlinePénztárca >>>

Van már Önnek OnlinePénztárcája, ezért…

…az Online Pénztárcájában lévő összeget fel tudja használni új megrendeléseihez az OnlineMárkaboltokban háztartási gépek vásárlásakor, és több mint 620 webárházban, rengeteg termék vásárlására. Nemsokára családtagjainak, is kölcsönadhatja Online Pénztárcáját. Felhasználás részleteihez görgessen lejjebb. Kattintson ide, és nézzen bele az onlinePénztárcájába.  

OnlinePénztárca felhasználása:

OnlinePénztárcádban lévõ összeget nálunk is használhatja vásárlásai során, a kosárba rakást követõen a pénztár folyamatban. Fontos, hogy az onlinePénztárca oldalon legyen regisztárciója, és ugyan azzal az email címmel vásároljon, mint amivel regisztrált. A rendszer automatikusan fel fogja ajánlani a pénztárcában lévõ, és a vásárlás folyamán felhasználható összeget a lenti kép mintájára.

 

Vásárlásainál 10.000 Forintonként 500 Forintot tud az onlinePénztárcájából fizetni.

Részletek:

Példa 1/ Egy 40.000 Ft értékű mikró vásárlásánál, 4 db 500 Ft értékű kupont válthat be egyenlegéből (megtakarítás 2.000 Ft),

Példa 2/ Egy 100.000 Ft értékű hűtőszekrénynél 10 db 500 értékű kupont válthat be egyenlegéből (megtakarítás 5.000 Ft)

 

Fontos tudnia!   

Minden 6 hónapnál régebbi onlinePénztárcás összeg lenullázódik 2023. március 1-től.

Ez azt jelenti, hogy mindig lesz 6 hónap arra, hogy az onlinePénztárcájába érkezett összeget levásárolja, vagy az onlinePénztárca tombola játékon elköltse.

Az onlineMárkaboltokban az onlinePénztárcát költheti bármilyen háztartási nagy- és kisgépre, szépségápolási termékre, kerti vagy barkács, autófelszerelésre, tv-re szórakoztató elektronikára, vagy otthoni termékekre, sőt szolgáltatásainkra (beüzemelés, összkomfortos szállítás, próbaindítás) és partnereinknél is felhasználhatja.   

A beváltás további feltételei:

  • Az Online Pénztárca egyenlege értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti megrendelésekre).
  • Az Online Pénztárca összege készpénzre nem váltható át.
  • Az Online Pénztárcában lévő kuponok más kedvezménnyel, egyedi árral nem összevonhatóak.
  • Megrendeléskor kérjük, jelezze a beváltási szándékát, más esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetőséget a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani.)

Bővebben ide kattintva olvashat az onlinePénztárcáról!

Ezt írták az onlinePénztáról: