Kik vagyunk mi, az onlineMárkaboltok?

Örömmel üdvözöljük nálunk! Ha ezt a szöveget olvassa, az azt mutatja, hogy az Ön számára is fontos, hogy mit és kitől vásárol.

Mi nem csak egy webshop vagyunk a rengeteg közül, amelyeket találhat az interneten. Az, hogy Ön ránk talált, azt bizonyítja, hogy Ön sem csak egy vásárló, aki az első készüléket megveszi ami egy hirdetésben szembe jön. Önnek fontos, hogy a megfelelő termékeket válassza otthonába, és valóban jó döntést hozzon.

Amikor tőlünk vásárol, nem csak egy üzletben vásárol. Számunkra minden vásárló egyedi és fontos. A célunk, hogy igényeire szabott kiszolgálásban részesítsük a termékkiválasztásától az otthonába való elhelyezésig. Ön jól gondolja, valójában nem mindegy, hogy mit választ, mert hosszú távon fogja kiszolgálni a választott háztartási gép. Nem mindegy, hogy kitől vásárol, hogy biztosítva van-e a jótállás a zökkenőmentes kiszolgálás, a sérülésmentes házhoz szállítás.

Tudjuk, hogy az egyik legfontosabb szempont az ár?

Természetesen az ár rengeteget számít, de nem csak az ár alapján kell dönteni.

Legyen igényes Önmagával amikor vásárol, és szánjon időt arra, hogy megtalálja azt a terméket, amit valóban Önre van szabva. A tökéletes kapacitás kiválasztása, a személyre szabható funkciók, megkönnyíthetik az életét. Azonban ha eltévedne a sok információban, sincs semmi probléma, mert mi itt vagyunk. Szakértőink napi 8 órában fogadják az érdeklődők hívásait és segítik őket a legjobb termék kiválasztásában.
Valóban az a célunk, hogy megtalálja, amit keres, és amikor megtalálta, gyorsan eljuttassuk Önhöz. Ha azt látja, hogy a termék raktáron van, akkor az így is van. A csepeli raktárunkba a visszaigazolást követően akár személyesen át is tudja venni. Saját raktárunkban óriási készlettel várjuk, és saját autóparkunkkal, saját szállítóinkkal biztonságosan házhoz szállítunk.

Mi a legfontosabb?

Sokan még mindig tartanak attól, hogy online vásároljanak. Az onlineMárkaboltok már több mint 25 éve maradéktalanul kiszolgálja vásárlóit. Mi nem rejtünk semmit véka alá! A vásárlóinknak gyakran felhívjuk figyelmét olyan részletekre is a termékkiválasztás folyamatában, amelyet lehet mások elhallgatnának. Nem próbálunk Önre rá sózni olyan dolgokat, amikre nincs szüksége, és nem erőltetünk fölösleges funkciókat. Az a célunk, hogy a vásárlás pozitív élmény legyen, és hosszú távon is elégedett legyen a választásával.

Szívesen segítünk, és nem csak az eladás után, hanem már a vásárlás folyamatában is.

Tudnia kell, hogy az onlineMárkaboltok nem egy névtelen nemzetközi multi, hanem egy magyar vállalkozás, amely már 30 éve működik, magyar kollégákkal a magyar emberekért. A raktárunkban és a szállításnál is maximális tisztelettel viseltetünk a termékek iránt, hogy sértetlenül érkezzenek meg Önhöz, és az élmény pozitív legyen. Úgy bánunk Önnel, ahogy szeretnénk, hogy velünk is bánjanak!

Na jó, nem jótékonysági intézet vagyunk, ahol csak segíteni akarnak, mert fizetésből élünk mi is. De egy fárasztó nap után úgy jó nyugovóra térni, ha tudjuk mindent megtettünk aznap a vásárlóinkért, amit tehettük.

Így ne gondolkodjon ha nem tud választani a kínálatból, vagy bármi kérdése van, írjon nekünk az info@onlinemarkaboltok.hu email címre vagy telefonáljon (ha foglalt, hagyjon üzenetet és visszahívjuk) a +36-1/478-2128-as telefonszámra.

Nézze meg videónkat arról, hogy Kik vagyunk mi :)

Ma már több mint 40 fő van a csapatunkban, és folyamatosan képezzük szakembereinket. El kell ismerni, hogy hosszú utat tettünk meg. Az út hol enyhe, hol rögös volt, de ma már egy dolgot tudunk – megérte! Azt csináljuk, amit szeretünk, Konfuciusz híres maximája vezérelve: "Válassz egy olyan munkát, amit szeretsz, és soha életedben nem kell dolgoznod."

Tudjon meg többet rólunk:

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ szolgáltatásunk

4,7 google értékelése van az onlineMárkaboltoknak

Büszkeségeink, miért biztonságos nálunk vásárolnia 

Pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozunk!