HIvatalos Csereprogram

   

Legyen Ön a "jófiú" aki példával jár mások előtt!

 

Okos vásárló céljai a háztartási gép csereprogrammal:

  • Minél több öreg, energiazabáló készülék kivonása a háztartásából, így takarékoskodhat a rezsivel, és óvhatja környezetét.
  • Magas minőséget képviselő háztartási gépekkel körülvennie magát, melyek maradéktalanul hosszú távon kiszolgálják. 
  • Kevesebb hasznavehetetlen elektromos hulladék felhalmozása, mely károsítja a környezetet.
  • Komfortosabb, élhetőbb otthona lesz, ahol a gépek kiszolgálják Önt, és nem mindig Ön lesz az utolsó aki lefekszik aludni. 
      

  Régi háztartási gépét cserélje el egy új készülékre az Online Márkaboltokban, mert visszakap 25.000, Ft-ot saját onlinePénztárcájába.

     

  Minden általunk forgalmazott készülék megvásárlása esetén a régi, akár működésképtelen gépért cserébe Online Pénztárcájába 25.000 Ft összeget teszünk.

        

  A Csereprogramban való részvételhez semmi mást nem kell tennie, csak:

      

   • online megrendeléskor a Kosárban kattintsa be a „Csereprogram” pipát.
   • telefonos rendelés esetén szakértő munkatársunknál jelezze, hogy a Csereprogramban kívánja megvenni új háztartási gépét.
   • ha üzenetben, e-mailben rendel, megjegyzésként írja le hogy (csere)

   Munkatársunk ezt követően régi gépéért cserébe, 25.000 Ft-ot tesz be Online Pénztárcájába. Az egyenként 500 Ft értékű kuponokkal legközelebb INGYEN FIZETHET az Online Márkaboltunkban, SŐT több mint 290 partnereinknél is használhatja. Ha esetleg a közeljövőben nem tervez újabb vásárlást, akkor sem veszítik el érvényességüket, akár több év múlva is felhasználhatja azokat, még pedig úgy, hogy 10.000 forintonként 500 Ft-ot tud saját onlinePénztárcájából kifizetni.

   (Csereprogram keretein belül, a régi készülék átadását követően kerül jóváírásra OnlinePénztárcája)

      

   Vásárlóink régi készülékeit, több esetben, rászoruló családoknak adományoztuk. Nézzen meg erről egy videót: 


   Példa az onlinePénztárca használatra:

   • A kiválasztott készülék Lista ára 115.800 Ft. Kedvezményes Online ára 100.000 Ft.  Ebben az esetben további 5.000 Ft-ot tud OnlinePénztárcájából fizetni (10 x 500 Ft) , így önnek csak 95.000 Ft-ot kell fizetnie saját pénztárcájából. 
    SŐT készüléke mellé akár 7 év garanciát is is választhat!

   A tájékoztatás nem teljeskörű, az Online Pénztárcáról és a felhasználási feltételekről érdeklődjön értékesítő munkatársainknál, vagy itt olvashat róla bővebben.