Mosógép

Az első és legfontosabb szempont, amit figyelembe kell vennie, amikor mosógépet választ, a mosási kapacitás. A kapacitás megadja a mosógép maximális töltésméretét.  A töltésméret meghatározza, hogy mennyi ruhát tud egyszerre mosni.
A
második fontos szempont, amit figyelembe kell vennie, a mosógép energiafogyasztása. Minél jobb energiahatékonysággal rendelkezik a mosógép, annál alacsonyabb lesz az energiafogyasztás. Emellett fontos, hogy olyan mosógépet vegyen, amelynek a programjai könnyen használhatók és megfelelnek a ruhái igényeinek. Azonban a programok száma eltérő lehet különböző mosógépek esetében., így ezt alaposan nézze meg. Szakértőink állnak rendelkezésére a +36-1/478-2128-as telefonszámon, ha kérdése lenne.

Így spóroljon onlinePénztárcájával nálunk:
Vásárlásainál 10.000 Forintonként 500 Forintot tud az onlinePénztárcájából fizetni.

Példa:
Egy 150.000 Ft értékű mosógép vásárlásánál, 15 db 500 Ft értékű kupont válthat be egyenlegéből, tehát Ön az onlinePénztárcájából 7500 Ft-ot fizet, így a 150.000 Ft-os készüléket 142 500 Ft- ba kerül!
Bővebben az onlinePénztárcáról itt olvashat >>>

Tekerjen lejjebb és böngésszen a mosógépek között!

5 csillagos kiszolgálás

  • Szakértőink telefonon segítenek
  • Adja le rendelését akár telefonon
  • Két kollégánk órapontosan szállít
  • *Beüzemelés ajándék próbaindítással
  • Régi gépét ingyen elszállítjuk
Elöltöltős mosógép Elöltöltős mosógép Felültöltős mosógép Felültöltős mosógép Mosógépek szakértőink ajánlásával Mosógépek szakértőink ajánlásával Beépíthető mosógép Beépíthető mosógép Összeépítő keret Összeépítő keret Ipari mosógép Ipari mosógép

Kínálatunkban megtalálhatóak az elöltöltős mosógépeink, a felültöltös mosógépeink, valamint a beépíthető mosógépeink. Szakértőink ajánlásával kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Beépíthető mosógépeink konyhabútorába is alkalmasak. Szárítógépeinkhez elérhető egy összeépítő keret is, amellyel biztonságosan a mosógépek fölé helyezhetjük el.

Mosógépeink kiváló funkciókkal vannak ellátva, mint például az automata mosószer adagolás, amellyel a környezetét és pénztárcáját is egyaránt megvédheti, továbbá gyerekzár és digitális kijelző, ezekkel megkönnyebbítve a mindennapi biztonságos és egyszerű használatukat. Elérhetőek különböző mosási programok, mint a sport programok vagy a napi vegyes programok. A leghasznosabb a gőz funkció, mivel ruháit gyűrődésmentessé teszi, valamint kifejezetten puhák lesznek tőle ruhái. Két különböző kivitel is megtalálható kínalatunkban az egyik a keskeny mélység a másik pedig a normál mélység.

Az elöltöltős mosógépeket a többgyermekes családoknak ajánljuk megnövelt kapacitásuk miatt, mivel akár 12 kg-ig terhelhetőek, míg a felültöltős mosógépek praktikusak és helytakarékosság szempontjából kiválóak kisebb családoknak. 

Online Márkaboltok

Személyre szabott tippek Önnek

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét! Nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba.

Köszönjük

2
3
7
0
3
8
vásárlónk bizalmát