Mosógép

5 csillagos kiszolgálás

  • Szakértőink telefonon segítenek
  • Adja le rendelését akár telefonon
  • Két kollégánk órapontosan szállít
  • *Beüzemelés ajándék próbaindítással
  • Régi gépét ingyen elszállítjuk
Összes mosógép Összes mosógép Elöltöltős mosógép Elöltöltős mosógép Felültöltős mosógép Felültöltős mosógép Beépíthető mosógép Beépíthető mosógép Összeépítő keret Összeépítő keret Ipari mosógép Ipari mosógép

Az első és legfontosabb szempont, amit figyelembe kell vennie, amikor mosógépet választ, a mosási kapacitás. A kapacitás megadja a mosógép maximális töltésméretét.  A töltésméret meghatározza, hogy mennyi ruhát tud egyszerre mosni.
A
második fontos szempont, amit figyelembe kell vennie, a mosógép energiafogyasztása. Minél jobb energiahatékonysággal rendelkezik a mosógép, annál alacsonyabb lesz az energiafogyasztás. Emellett fontos, hogy olyan mosógépet vegyen, amelynek a programjai könnyen használhatók és megfelelnek a ruhái igényeinek. Azonban a programok száma eltérő lehet különböző mosógépek esetében., így ezt alaposan nézze meg. Szakértőink állnak rendelkezésére a +36-1/478-2128-as telefonszámon, ha kérdése lenne.Kínálatunkban megtalálhatóak az elöltöltős mosógépeink, a felültöltös mosógépeink, valamint a beépíthető mosógépeink. Szakértőink ajánlásával kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Beépíthető mosógépeink konyhabútorába is alkalmasak. Szárítógépeinkhez elérhető egy összeépítő keret is, amellyel biztonságosan a mosógépek fölé helyezhetjük el.

Mosógépeink kiváló funkciókkal vannak ellátva, mint például az automata mosószer adagolás, amellyel a környezetét és pénztárcáját is egyaránt megvédheti, továbbá gyerekzár és digitális kijelző, ezekkel megkönnyebbítve a mindennapi biztonságos és egyszerű használatukat. Elérhetőek különböző mosási programok, mint a sport programok vagy a napi vegyes programok. A leghasznosabb a gőz funkció, mivel ruháit gyűrődésmentessé teszi, valamint kifejezetten puhák lesznek tőle ruhái. Két különböző kivitel is megtalálható kínalatunkban az egyik a keskeny mélység a másik pedig a normál mélység.

Az elöltöltős mosógépeket a többgyermekes családoknak ajánljuk megnövelt kapacitásuk miatt, mivel akár 12 kg-ig terhelhetőek, míg a felültöltős mosógépek praktikusak és helytakarékosság szempontjából kiválóak kisebb családoknak. 

Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
6
8
8
6
1
vásárlónk bizalmát