Liebherr +3 év jótállás ajándékba, 10 év jótállás a kompresszorra

JótállásPlusz: 5 év gyári jótállás Liebherr hűtő- és/vagy fagyasztókészülékére és 10 év a kompresszorra!

Hosszabbítsa meg három évvel ingyenesen új Liebherr készüléke teljes jótállását, és élvezzen 10 év jótállást a kompresszorra!

Regisztráljon most és legyen Öné a WarrantyPlus!

A Liebherr-Hausgeräte GmbH neve több, mint 60 éve egyet jelent a legjobb minőségű hűtő- és fagyasztó készülékekkel.
A készüléke minősége képezi annak a bizalomnak szilárd alapját, amellyel ügyfeleink a Liebherr márka irányában viseltetnek. Hogy ezt az ígéretet még jobban megerősítsék, egy regisztrációért cserébe kiegészítő WarrantyPlus szolgáltatást kap! (ez a promóció csak a magáncélú eszközökre érvényes)

A WarrantyPlus szolgálatás tartalma: Regisztráljon, és 10 éves Liebherr-jótállást kap a kompresszorhoz. Ezenkívül a regisztrációkor 5 év gyártói jótállást kap közvetlenül a Liebherrtől és további kizárólagos előnyökhöz való hozzáférést. A jótállás meghosszabbításra való regisztráció csak az eszköz megvásárlását követő első 24 hónapok lehetséges.

Igényelje a plusz jótállásokat:  Kattintson ide!

5 év gyártói jótállás felételei

10 év jótállás a kompresszorra feltételei

(Az 5 évre szóló ingyenes jótállás az akció visszavonásáig minden 2020. január 1. után vásárolt készülékre biztosítja Liebherr. Az első 24 hónapos jótállást követő további három év jótállás ingyenes igénybevételének feltétele a regisztráció.)

*A 2021-es évben megváltozott jótállás feltételek miatt a 250.000 Ft-ot meghaladó háztartási készülékekre a gyárót 3 év alapjótállást vállal. A regisztrációval ajándékba kap +2 év jótállás időt, így lesz 5 év jótállás ideje.

A 250.000 Ft alatti háztartási készülékek esetében a Liebherr alapjótállás 2 év és a regisztrációért cserébe kap ajándékba +3 évet, így lesz 5 év gyári jótállása.

Az ajánlat érvényes visszavonásig.

Tekerjen lejjebb és böngésszen a készülékek között.

 

Termék elérhetősége
Típus
Szín
Energiaosztály
Gyerekzár
Digitális kijelző
Világítás
Hűtőtér kapacitás tartomány
Fagyasztótér kapacitás tartomány
Magasságkategória
Szélesség
Nofrost
Beépíthető
Okos készülék
Zajszint
További szűrők
379 találat
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatinkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
4
7
9
5
1
vásárlónk bizalmát