Termék elérhetősége
Típus
Szín
Energiaosztály
Gyerekzár
Digitális kijelző
Világítás
Hűtőtér kapacitás tartomány
Fagyasztótér kapacitás tartomány
Magasságkategória
Szélesség
Nofrost
Beépíthető
Okos készülék
Zajszint

Liebherr készülékekhez 5 éves teljeskörű gyártói garancia, 10 év jótállás a kompresszorra

JótállásPlusz: összesen 5 év teljeskörű gyári jótállás Liebherr hűtő- és/vagy fagyasztókészülékére és 10 év a kompresszorra!

Hosszabbítsa meg ingyenesen új Liebherr készüléke teljes jótállását 5 évre, és élvezzen 10 év jótállást a kompresszorra!

Regisztráljon most és legyen Öné a WarrantyPlus!

A Liebherr-Hausgeräte GmbH neve több, mint 60 éve egyet jelent a legjobb minőségű hűtő- és fagyasztó készülékekkel.
A készüléke minősége képezi annak a bizalomnak szilárd alapját, amellyel ügyfeleink a Liebherr márka irányában viseltetnek. Hogy ezt az ígéretet még jobban megerősítsék, egy regisztrációért cserébe kiegészítő WarrantyPlus szolgáltatást kap! (ez a promóció csak a magáncélú eszközökre érvényes)

A WarrantyPlus szolgálatás tartalma: Regisztráljon, és 10 éves Liebherr-jótállást kap a kompresszorhoz. Ezenkívül a regisztrációkor 5 év gyártói jótállást kap közvetlenül a Liebherrtől (amennyiben 2 év gyári jótállás van a készülékhez +3 év,vel amennyiben 3 év gyári jótállás van +2 évvel egészíti ki a Liebherr a készülék jótállási idejét) és további kizárólagos előnyökhöz való hozzáférést. A jótállás meghosszabbításra való regisztráció csak az eszköz megvásárlását követő első 24 hónapok lehetséges.

 

Igényelje a plusz jótállásokat:  Kattintson ide!

5 év gyártói jótállás felételei

10 év jótállás a kompresszorra feltételei

(Az 5 évre szóló ingyenes jótállás az akció visszavonásáig minden 2020. január 1. után vásárolt készülékre biztosítja Liebherr. Az első 24 hónapos jótállást követő további három év jótállás ingyenes igénybevételének feltétele a regisztráció.)

*A 2021-es évben megváltozott jótállás feltételek miatt a 250.000 Ft-ot meghaladó háztartási készülékekre a gyárót 3 év alapjótállást vállal. A regisztrációval ajándékba kap +2 év jótállás időt, így lesz 5 év jótállás ideje.

A 250.000 Ft alatti háztartási készülékek esetében a Liebherr alapjótállás 2 év és a regisztrációért cserébe kap ajándékba +3 évet, így lesz 5 év gyári jótállása.

Az ajánlat érvényes visszavonásig.

Tekerjen lejjebb és böngésszen a készülékek között.

 

359 találat
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
5
5
7
3
3
vásárlónk bizalmát