Szárítógép

A legjobb szárítógépeket találja meg oldalunkon. A szárítógép az egyik legkedveltebb háztartási készülékek közé küzdötte fel magát. Kínálatunkban megtalálhatja az ön részére a megfelelőbbet. Energiatakarékos, gyors és sokoldalú, kíváló készülékek, melyek megóvják otthonát a párától. Sok esetben az otthona penészesedését is megelőzheti velük. Ruhái szőrtelenek, és mosószer maradvány mentesek lesznek.

Így spórolhat onlinePénztárcájával nálunk: 
Vásárlásainál 10.000 Forintonként 500 Forintot tud az onlinePénztárcájából fizetni.
Példa:
Egy 210.000 Ft értékű szárítógép vásárlásánál, 21 db 500 Ft értékű kupont válthat be egyenlegéből, tehát Ön az onlinePénztárcájából 10500 Ft-ot fizet, így a 210.000 Ft-os készüléket 199 500 Ft- ba kerül!
Bővebben az onlinePénztárcáról itt olvashat >>>

Tekerjen lejjebb és böngésszen a szárítógépek között!

5 csillagos kiszolgálás

  • Szakértőink telefonon segítenek
  • Adja le rendelését akár telefonon
  • Két kollégánk órapontosan szállít
  • *Beüzemelés ajándék próbaindítással
  • Régi gépét ingyen elszállítjuk
Hőszivattyús szárítógép Hőszivattyús szárítógép Kondenzációs szárítógép Kondenzációs szárítógép Légkivezetéses szárítógép Légkivezetéses szárítógép Összeépítő keret Összeépítő keret Hőszivattyús szárítógépek szakértőink ajánlásával Hőszivattyús szárítógépek szakértőink ajánlásával Ipari szárítógép Ipari szárítógép

Frissen mosott ruháink megszárítássára két száritógépet különböztettünk meg. Az egyik a hőszivattyús szárítógép, a másik pedig a kondenzációs száritógép. 

A hőszivattyús szárítógép zárt rendszeren belül keringetik a meleg levegőt és lehűtve azt párátlanítjá. Alacsonyabb hőfokon száritanak, így a kényesebb ruháit jobban védi. Még a legnagyobb méretű ruhadarabok is puhák, egyformán szárazak és kevésbé lesznek gyűröttek. Ha fontos számára a száritógép fogyasztása, akkor erre a legmegefelelőbb a hősszivattyús készülék.

A kondenzációs szárítógépek a nedves levegőt a gépen belül keringetik, a vizes levegőt egy hőcserélő rendszeren keresztül lehűtik és az így kicsapódó vizet egy tartályba gyűjtik, vagy csövön keresztül kiengedik a lefolyóba. Ezáltal egy csendesebb mükődést biztosít. Kondenzációs szárítók gyűrődésgátlók és különösen kíméletes a ruhaneműkhöz.

A légkivezetéses szárítókat szellőzőcsővel szállítjuk, ami a kültérre vezeti ki a levegőt. Nálunk nem ez a technológia van elterjedve, viszont egy pár megtalálható oldalunkon.

Fontos átgondolni mennyi helyet foglal el otthonukban egy száritógép, éppen ezért egy összeépítő keret segítségével a mosógép tetejére helyezhetjük a száritógépet. A két készüléknek a méreteinek meg kell, hogy egyezzenek és a mosógépnek elöltöltősnek kell lennie. 

Online Márkaboltok

Személyre szabott tippek Önnek

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét! Nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba.

Köszönjük

2
3
6
7
7
5
vásárlónk bizalmát