Szárítógép

A legjobb szárítógépeket találja meg oldalunkon. A szárítógép az egyik legkedveltebb háztartási készülékek közé küzdötte fel magát. Kínálatunkban megtalálhatja az ön részére a megfelelőbbet. Energiatakarékos, gyors és sokoldalú, kíváló készülékek, melyek megóvják otthonát a párától. Sok esetben az otthona penészesedését is megelőzheti velük. Ruhái szőrtelenek, és mosószer maradvány mentesek lesznek.

Frissen mosott ruháink megszárítássára két száritógépet különböztettünk meg. Az egyik a hőszivattyús szárítógép, a másik pedig a kondenzációs száritógép. 

A hőszivattyús szárítógép zárt rendszeren belül keringetik a meleg levegőt és lehűtve azt párátlanítjá. Alacsonyabb hőfokon száritanak, így a kényesebb ruháit jobban védi. Még a legnagyobb méretű ruhadarabok is puhák, egyformán szárazak és kevésbé lesznek gyűröttek. Ha fontos számára a száritógép fogyasztása, akkor erre a legmegefelelőbb a hősszivattyús készülék.

A kondenzációs szárítógépek a nedves levegőt a gépen belül keringetik, a vizes levegőt egy hőcserélő rendszeren keresztül lehűtik és az így kicsapódó vizet egy tartályba gyűjtik, vagy csövön keresztül kiengedik a lefolyóba. Ezáltal egy csendesebb mükődést biztosít. Kondenzációs szárítók gyűrődésgátlók és különösen kíméletes a ruhaneműkhöz.

A légkivezetéses szárítókat szellőzőcsővel szállítjuk, ami a kültérre vezeti ki a levegőt. Nálunk nem ez a technológia van elterjedve, viszont egy pár megtalálható oldalunkon.

Fontos átgondolni mennyi helyet foglal el otthonukban egy száritógép, éppen ezért egy összeépítő keret segítségével a mosógép tetejére helyezhetjük a száritógépet. A két készüléknek a méreteinek meg kell, hogy egyezzenek és a mosógépnek elöltöltősnek kell lennie. 

OnlineMárkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
2
8
9
7
vásárlónk bizalmát