Fizetési lehetőségek az onlineMárkaboltokban

Az onlineMárkaboltok mindegyik onlineMárkaboltjában több féle fizetési mód közül választhat. 

A megvásárolni kívánt termék kosárba helyezése után a kosárfolyamatban tudja kiválasztani a fizetési módot.

Fizetési lehetőségek

Nézzük részletesen a fizetési módokat:

Fizetés Készpénzzel vagy Bankkártyával áru átvételkor

Ebben az esetben két saját szállító kollégánk érkezik az Ön által megadott címre órapontosan. Ők fogják átadni a vásárolt terméket, a számlát, a garanciát és nekik fizethet készpénzben, vagy bankkártyával. (csak pay pass érintő funkciós bankkártyákkal tud a helyszínen fizetni)
Ebben az esetben a termék díján felül utánvét költséget számítunk fel. (Az utánvét költségét mindig a kosárfolyamatban látja.)

A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik. 

Kérem, ha van módja rá, pontos összeggel készüljön, mert a szállító kollégáknál csak minimális készpénz van.

Átveheti a vásárolt terméket személyesen is a budapesti raktárunkban, ahol a helyszínen készpénzzel (ez esetben nincs utánvét költség) illetve bankkártyával is fizethet.

Online Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetésnél fontos, hogy CSAK KÉSZLETES termék rendelése esetén tud azonnal fizetni!

NEM KÉSZLETES termék rendelése esetén, meg kell várnia míg szakértő kollégánk VISSZAHÍVJA, és mindent pontosan leegyeztet Önnel.

KÉSZLETES TERMÉK vásárlása esetén;

Amennyiben a vásárlási folyamatban a bankkártyás fizetést választotta a kosárfolyamat végén Ön az alábbit láthatja az oldalunkon:

bankkártyás fizetés onlinemarkaboltok

Kérem, válassza a bankkártyés fizetés gomb gombot. Ezután az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Itt értelemszerűen meg kell adni a bankkártya adatait, és a fizetési folyamaton végig vezeti a rendszer.

unicredit bankkártyás fizetés onlinemárkaboltok

Milyen bankkártyákat fogad el a rendszer?  A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa és Mastercard Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

 

 

 

 

 

 

 

Az online bankártyás fizetés és az előre utalás is előre fizetést jelent.

Miért javasoljuk a bankkártyás fizetést:

Kényelmes: nem kell gondoskodnia arról, hogy elegendő és pontos készpénzzel várja a szállító kollégát.

Biztonságos: pontosan ellenőrizheti, hogy kitől vásárol és  nyomon követhető minden tranzakció könnyedén, akár sms-s értesítésben is,  ha igényel ilyent a bankjától. A bankszámlakivonaton is minden tranzakciót nyomon követhet. A fizetés is biztonságos, hiszen CVC kóddal, telekóddal és ha kétlépcsős hitelesítése van, még egy egyedi kóddal is védve van.

Díjmentes fizetés: az online bankkártyás fizetésnek nincs külön díja.

 

Átveheti a vásárolt terméket személyesen is a budapesti raktárunkban, ahol a helyszínen készpénzzel, illetve bankkártyával is fizethet.

Előre utalással való fizetés

Amennyiben Ön utalással fizetné ki a megvásárolt terméket, kérem a vásárlási folyamatban ezt az opciót válassza.

A rendelés elküldését követően a szakértő kollégáink hamarosan felhívják az Ön által megadott telefonszámon és minden részlet leegyeztetése után előlegszámlát (az előlegszámla a teljes összeget fogja tartalmazni) küldünk Önnek e-mailben.

Ezen a számlán minden adat szerepel ami alapján elindíthatja az utalást.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.

Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtennie, mely határidőt a kiküldött előlegszámla tartalmazza.

Az online bankártyás fizetés és az előre utalás is előre fizetést jelent.

Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.

Bankszámla adatok: 

Onlinemárkabolt Magyarország Kft.

Számlavezető pénzintézet: Dél TAKARÉK

Számlaszám: 50800104-11026572

Sikeres vásárlást és fizetést kívánunk! Amennyiben kérdése van várjuk a kapcsolat oldalunkon, ahol állunk rendelkezésére.