Kuponok/Kuponcsomagok

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyedülállóan hosszú GARANCIÁVAL forgalmazunk háztartási, barkács, kerti gépeket, és "Hivatalos Forgalmazóként" több mint 270+ ezer elégedett vásárlónknak már megkönnyíteni az életüket. Közel 30 éves tapasztalatunkkal szívesen az Ön rendelkezésére is állunk!

Az onlineMárkabolt egy 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, magyar munkavállalókkal Küldetésünk, hogy ügyfeleinknek szakértői és színvonalas teljes körű szolgáltatást nyújtsunk. Nem csak a vásárlóink, de mi is egymással szemben a "Mindig Többet Adni" szlogent követjük, ami áthatja mindennapjainkat.

Ami minket igazán különlegessé tesz, az az elkötelezettségünk a minőség, a szakértelem és a professzionális házhozszállítás iránt. Nálunk nincsenek hangzatos árakciók, hanem valódi értéket kínálunk.

ONLINEMÁRKABOLT KUPON

Nincsenek általános kuponok, de...

Bár nálunk nincsenek általános kuponok, folyamatosan dolgozunk azon, hogy vásárlóink számára egyedi és értékes kedvezményeket biztosítsunk. E-mailben szoktunk küldeni exkluzív ajánlatokat, amelyek lehetnek árkedvezmények, prémium szállítási kedvezmények vagy akár ingyenes beüzemelésre jogosító kuponok.

Iratkozzon Fel Hírlevelünkre!

Ha nem szeretne lemaradni ezekről az egyedi ajánlatokról, iratkozzon fel hírlevelünkre, (az oldal alján) és figyelje a postaládáját! Így elsőként értesülhet legfrissebb kedvezményeinkről és akcióinkról.

Hogy ne csalódjon...

Kezdetnek, 50% kedvezményt adunk a PRÉMIUM HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS DÍJÁBÓL!

prémium száll. kupon

Nem bízzuk másra az ön kiszolgálását! Prémium házhozszállításunk biztosítja hogy önt kizárólag saját szállítóink szolgálják ki, Legkésőbb 5 munkanapon belül önnél legyen a kiválasztott termékkel. Továbbá otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát. A termékét kicsomagoljuk így fizetés előtt már megbizonyosodhat a kiválasztott termék sérülés mentességéről. 

A ajándék érvényesítéséhez írja megjegyzésbe az alábbi kódot: "PREMIUM20" (a kedvezmény a telefonos visszaigazolás után kerül levonásra) 

Kérem, ne feledje...

Igaz, hogy nem kupon, de nálunk felhasználhatja az onlinePénztárcáját, mellyel sokat spórolhat!

Mi ez pontosan? Képzeljen el egy virtuális pénztárcát, amelyet mi 500 Ft értékű kuponokkal töltünk fel, Ön pedig szabadon beválthatja őket...

Tudjon meg többet, ide kattintva.

Köszönjük, hogy az onlineMárkaboltot választotta, ahol az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra!

 

Rengeteg vásárlónk használja az onlinePénztárcáját az onlineMárkaboltokban! 

vásárlói vélemények
Olvassa el az ő véleményüket is, amelyben 9,6 pontra értékelnek minket>>>

Sőt 4,7-es értékelésünk van a google-ban is. 

Ezek a vélemények a cégünktől teljesen függetlenül írodnak, tényleg a vásárlók saját tapasztalatai alapján és abszolút nem tudjuk befolyásolni az eredményét.

google értékelés

Google vélemények >>>

Az árukereső oldalán is véleményeznek minket vásárlóink! 

árukereső onlineMárkaboltok vélemények

2024. áprilisában a bolt vásárlói 92.24% ajánlaná ismerősének a boltot. 

Nézze meg a vásárlói véleményeket az onlineMárkaboltokról >>>