16 tény amiért a régi sütője helyett érdemes modern sütőt választani

miért beépíthető sütő

Miért venne ugyanolyan sütőt mint a régi, amikor az új sütő…

Ismerje meg az újdonságokat és használja ki őket!

Tönkrement a sütő, vagy csak elavult? Sokan nem merünk változtatni, ragaszkodunk a jól bevált dolgainkhoz. A sütők azonban folyamatosan fejlődnek és életünket elképesztően meg tudják könnyíteni. Olvassa el, hogy mit tudnak a modern beépíthető sütők és élvezze jótékony hatásukat.

Időzíthető.

Reggel bekészíti a befűszerezett zöldséget, csirkét, és beállítja, mikor induljon el a sütő és mikor álljon le. Így amikor este fáradtan hazaér a kész sült étel várja.

Beállítja önmagát.

Sok recept nem tartalmaz sütési hőmérsékletet és időt. A Bosch Assist-funkciónál beállítja az ételfajtát, és a sütő tudja a tökéletes végeredményhez szükséges sütési hőmérsékletet, időt, és funkciót.

Soha nem fog odaégni a süteménye

Ez az un. PerfectBake szenzornak köszönhető, mely folyamatosan vizsgálja a sütő levegőjének összetételét és ebből tudja, hogy mikor készült el a sütemény, ezután pedig leállítja a sütés.

Tökéletes húsokat készíthet, melyek kívül ropogósak belül pedig lédúsak.

A PerfectRoast maghőmérőt el kell helyeznie a húsban, és az intelligens szenzor méri a hús maghőmérsékletét, vagyis a hús belsejében lévő hőmérsékletet. Így lesz olyan a sült hús mintha a legnívósabb étteremben vacsorázna.

Használhatja a gőz erejét.

Vannak olyan beépíthető sütők, amelyek gőz funkcióval vannak kiegészítve. A gőz hozzáadásával lédúsabb ételeket készíthet. Vagy a már készétel felmelegítés után újra olyan lesz mint a frissétel. Használhatja tészta kelesztésnél, és elképesztő kalácsokat, kenyereket fog készíteni. A gőzzel való párolásnál nincs egészségesebb, hiszen megmaradnak a vitaminok, ásványi anyagok. Ha eddig nem kedvelte a párolt zöldséget, most majd mást se akar enni.

4 szinten süthet egyszerre.

A 4D hőlégbefúvásnak köszönhetően 4 tepsit is elhelyezhet egymás alá. Akár azonos ételekkel, de különbözőeket is betehet egyszerre, mert nem veszik át egymás ízét, illatát.

Elképesztően sok sütési módot élvezhet.

Az új Bosch sütőkben 12-15 funkciót is talál, amelyek között van alsó-felső sütés, amely a hagyományos sütésnek felel meg. Infra grill többféle. Légkeveréses funkció, melyhez párosíthat más sütési módokat. Kiolvasztás, edénymelegítés, pizza funkció...

Aszaló funkciója van.

Szereti az aszalt gyümölcsöt, zöldséget esetleg húst? A Bosch Serie8 sütők között talál olyat, amelyben tud aszalt ételeket készíteni könnyedén.

Gyorsabb mint a hagyományos sütők.

A gyorsfelfűtés funkcióval nem kell várnia 15 percet, amíg a sütő eléri a megfelelő hőmérsékletet, mert percek alatt felfűt akár 220 fokra is.

Pontos hőmérséklet beállításra van módja.

Elektronikus vezérlésre azért van szükség, mert így pontos hőfokot tud beállítani, pl. a 160 Celsius fok a piskóta tökéletes állagához, tényleg 160 Celsius fok lesz.

(Olvassa el a cíkkünk Fontos a sütő hőmérséklete címmel.)

Könnyen kezelhető.

Az univerzális kezelőgyűrű használata pillanatok alatt elsajátítható és azonnal a szívébe fogja zárni. Az óriási digitális kijelzőről nem is beszélve, amin minden információt el tud olvasni.

Nem égetheti meg magát.

Válasszon teleszkópos sütősínt, amely annyira praktikus, hogy szinte lehetetlen megégetnie magát a tepsivel. Amióta teleszkópos sütősínem van, el se tudom képzelni az életet nélküle.

Alacsony energiafogyasztást szeretne.

A Bosch Serie 8 sütők A+ energiaosztályba sorolhatóak, így az áramfogyasztásuk gazdaságos.

A beépíthető sütők megvilágításáról LED gondoskodik, amely szintén a gazdaságosságot szolgálja, amellett, hogy ez a világítás hasonlít legjobban a természetes megvilágításhoz, így nem bántja a szemet.

Soha többet nem kell sikálni, öntisztító funkciója van.

Válassza a pirolitikus sütő tisztítást. Ez egy öntisztító program, amit elindít és fél óra múlva tiszta csillogó sütőbelső várja. Mivel ez magas hőmérsékleten égeti le a szennyeződést a sütő faláról, a gőzfunkcióval felszerelt készülékeknél nem alkalmazható. De a Bosch ezeknél a készülékeknél biztosította az EcoClean tisztítást, amely szintén öntisztító funkció. Ebben az esetben katalitikus panelekkel van felszerelve a sütő amik lebontják a szennyeződéseket.

Biztonságban van a gyermeke is.

Gyermekzár, nyitott ajtó érzékelés, biztonsági kikapcsolás, extra hőszigetelésű sütőajtóval készült az összes Bosch Serie8 beépíthető sütő!

HomeConnect, a holnap technológiája a kényelméért.

A jövőben minden készülékünk okos lesz. Ezek a beépíthető sütők már most képesek wifi-n keresztül kommunikálni Önnel. Indítsa el a munkahelyéről a sütőt, és ellenőrizze a folyamatokat az okostelefonján.

Gondolja végig, hogy mit tud a régi sütője és mennyire megváltozna az életet, ha egy korszerű csúcskategóriás beépíthető sütő szolgálná a hétköznapokban.

 

Ide kattintva minden Bosch Sütőt megnézhet >>>

Tudjon meg többet a háztartási gépekről:

Mi a Bosch 3D-4D forró levegő technológiája? 

Főzőlap harc! Gáz vagy indukció? 

Kerülje a hibákat a háztartási gépek vásárlásakor 

Nem fogja elhinni, mit tud ez a Bosch turmixot! 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Febr 27.