facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mi a Bosch 3D-4D forró levegő technológiája?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

fedezze fel a 3D sütést ..., sőt a 4D sütést :)

Szereti, ha összegyűlik a család és egy kellemes beszélgetés mellet együtt élvezik az ételek ízét?


Nálunk édesanyám az, aki mind a három gyermekét, a hozzátartó férjeket és gyerekeket invitálja ebédre minden vasárnap. Ez egy nagyon régi hagyomány, ami akkor alakult ki mikor kirepültünk otthonról. Eleinte ezzel nem is volt gond, de manapság már reggel 6-kor beáll a konyhába és délig ki sem jön. Ezt a családi hagyományt mindannyian imádjuk, de egyre megterhelőbb. Ő nem szeretné, hogy máshol találkozzunk, vagy ételt rendeljünk, esetleg mindenki hozzon valamit. Mindent egyedül akar elkészíteni, de sajnos már fáradtan esik össze az ebédhez, mert a délelőtti főzés kiveszi minden energiáját. Arról nem beszélve, hogy nagyobb ünnepek előtt, már 2 héttel előbb elkezdi a sütik gyártását. Így mire eljön az ünnep és kikapcsolódni kellene, ő már összeesik a fáradtságtól.

Tehát mindenképpen valami változásra van szükség, valami eget rengető segítség kell. Összedugtuk a fejünket és meglett a megoldás! Tudja mi lett az?

A Bosch forró levegőt használó beépíthető sütője. A Bosch 3D forró levegő technológiát már tovább fejlesztette 4D hőlégbefúvásos funkcióvá. Ezért is esett a választásunk a Bosch HBG6750W1 beépíthető sütőre. A sütő 4D forrólevegő hőlégbefúvási rendszert használ. Ekkor a sütő hátfalán lévő ventilátort használja az egyenletes hőmérséklet biztosítására az összes polcszintnél. Tehát egyszerre behelyezhető akár 3-4 tepsi étel is, és mindegyiket ugyanolyan hatékonysággal fogja készre sütni a készülék. Ez nagyszerűen használható akár többféle ételnél is, mert a különböző fogások nem veszik át egymás illatát, ízét. Így akár egyszerre édes és sós elemeket is lehet ebben a sütőben készíteni. Ezzel a módszerrel rengeteg időt és energiát lehet spórolni, akár a séfnek akár a rezsiköltségben. Mostantól a sült hús, a párolt zöldség és a desszert is egyszerre készül a sütőben.

Ez a fehér üvegcsoda, 71 literes sütőtérrel készült, mely tényleg kiszolgálja az egész családot. Amellett hogy bombasztikusan jól néz ki, a kezelése egyszerű, így édesanyám is gyorsan elsajátította, bár eleinte idegenkedett a modern TFT kijelző és az érintőgombos kezelés miatt, de a szimbólumok sokat segítettek és már megy, mint a karikacsapás. A 13 funkcióból még nem használt mindent, de cél, hogy kipróbálja valamennyit. A pirolitikus tisztítás pedig egyszerűen a kedvenc. A sütő leégeti a szennyeződést a sütőfalról, így még takarítani sem kell. Természetesen újdonság volt a teleszkópos sütősín is, de hatalmas találmány, mert sokkal könnyebb a forró tepsit kivenni a sütőből általa.

Nem gondolná, de egy ilyen beépíthető sütő hatására, már nem kell egész délelőtt a konyhában robotolnia, vagy az ünnepi süteményeket már az ünnep előtt hetekkel elkészítenie.

Remélem felcsigáztam a kíváncsiságát, és meglepi magát egy ilyen sokoldalú és biztonságos sütővel. Bátran mondhatom saját tapasztalatomból, hogy ezzel a készülékkel csak nyerhet!

Tekintse meg a Bosch HBG6750W1 készüléket >>>

Tudjon meg többet a háztartási gépekről:


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA