Kerülje ezeket a hibákat a háztartási gépek vásárlásakor

vásárlási hibák

Kerülje ezeket a hibákat, amikor az otthonába vásárol háztartási gépeket.

Ismerje meg a vásárlási hibákat

A háztartási gépeink funkcionális, szép kiegészítői minden otthonnak. Mivel nem olcsó mulatság a legtöbb háztartási készülék, fontos, hogy olyant válasszon, ami Önnek tökéletes.

A legjobb az leginnovatívabb készülék? Sok új funkció van, ami sípol, hangot ad, és extra divatos programok is vannak már. Wifiről vezérelhető, okos háztartási gépek. Önnek biztos szüksége van ezekre?

Szuper kenyérsütő gépem van, de 10-szer sípol mikor lejár. Hajnalban a kenyér illata csodás, de az idegesítő sípoló hang nem jó ébresztő.

Választása előtt, gondolja át, hogy az extra funkciók és a divatos designra Önnek biztos szüksége van-e.

Mit kell tennie, mielőtt háztartási gépet vásárol?

1. Átgondolás hiánya

Mint minden jelentős vásárlásnál, a rendelkezésre álló készülékeket és azok sajátosságait kell kutatnia, hogy az Ön igényeinek megfelelő háztartási készüléket válasszon. Olvassa el a véleményeket és a vásárlási útmutatókat. Ismerje meg a márkák és modellek gyakorlati, egymás melletti összehasonlítását. (Az onlinemarkaboltok.hu oldalon a készülékek mellett is talál összehasonlítót, melyet megjelölve, elkészítheti a saját összehasonlítását.)

Hívja fel szakértőinket, és beszélgessen velük (+36-1/78-2128). Ők ismerik az általunk forgalmazott készülékeket, és speciálisan tudnak Önnek ideális gépet ajánlani.

2. A mérés kihagyása

Sok ház/lakás tulajdonos szerelmes egy készülékbe, (pl.: a side-by-side hűtő készülékekbe) de sajnos túl későn veszik észre, hogy nem illik a konyhájukba, vagy ami még rosszabb, nem fér be az ajtón keresztül. Kerülje el ezt a csapdát azzal, hogy mérje meg, hogy hová fog elférni a készülék, és azt az utat, amin át kell menni, hogy a helyére tegyék.

Amennyiben összkomfortos szállítást választ az Online Márkaboltokban, megajándékozzuk Szépséggaranciával, ami pont ilyen helyzetekre való. Ha nem fér be, vagy nem teszik, ingyen visszavisszük és segítünk másik készüléket választani.

3. Fellángolás

Ez nem egy cipő, hogy meglátjuk és fellángolunk, és azonnal megvesszük. Csak azért, mert a készülék szépnek tűnik, vagy a legújabb funkciókkal van feltöltve, nem biztos, hogy nekünk ideális. Írja össze a listáját, hogy mit vár el az adott készüléktől, és ragaszkodjon hozzá. Azért mert egy termék kifut, nem rossz, elavult, csak teret kell adnia az új továbbfejlesztett változatnak. De Önnek lehet, hogy egy egyszerűbb háztartási gépre van szüksége. Sok ember nem vágyik óriási kijelzőkre, automata programokra, csak a régihez hasonló készülékre.

4. Garancia

Mivel a háztartási gépet nem egy évre vásárolunk, fontos, hogy hosszú időre legyen hozzá garancia, és szakszerviz az országban. Akkor alhat nyugodtan, ha tudja, hogy bármi történik, pár évig nem kell új hűtőszekrényt, mosogatógépet vagy akár konyhai robotgépet vásárolnia. Az Online Márkaboltok minden háztartási készülékhez 5 év Hivatalos Magyar Garanciát ad ajándékba a vásárlóinak.

5. A költségkeret meghaladása

Hozzon létre egy költségvetést, és próbálja meg követni azt. Ha bármit lát, ami a költségkeret felett van, kérdezze meg, hogy megéri-e a többletköltséget. Fontos, hogy gondoljon a beépítés költségére is, pl a főzőlapoknál sokszor villanyszerelőre van szükség. Határozza meg, hogy az Ön által észlelt készüléknek további alkatrészekre van szüksége, mint pl. a páraelszívóknál a kivezetőkre, szárítógép esetén, ha mosógépre helyezi, összeépítő keretre. Szakértőinket a +36-1/478-21-28-as telefonszámon érheti el.

 

Ezek is érdekelhetik:

Büdös a mosógép? Tudja meg, hogyan kell a mosógépet szagtalanítani!

Kemény dolog a tökéletes páraelszívó, szagelszívó megtalálása.

Kisgyermeke, vagy kisállata van? Erre a porszívóra van szüksége!

Praktikus tudni mosogatógép vásárlás előtt

Jól teszi ha megtölti a hűtőszekrényét? Tud áramot spórolni a hűtőjével?

Melyik háztartási gép megy legtöbbször tönkre?

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Jún 21.