Trendi hűtőszekrény anyagok és színek 2022-ben

anyagok-színek a hűtőszerkényeknél

Trendi hűtőszekrény anyagok és színek 2022-ben

Egyre kevesebben választják a fehér hűtőszekrényt. Tudja meg mi most a trendi!

Ahány ember, annyi féle konyha… szól a mondás ???? Na jó, nincs ilyen mondás, de attól ez még igaz. A mai világban az óriás választék miatt, tényleg mindenki olyan konyhát varázsol otthonába amilyenre csak vágyik.

Az alábbi képen a leggyakoribb Liebherr hűtőszekrények színválasztékát ismerheti meg, amelyet abszolút az új trendek elvárásai diktáltak.

A hűtőszekrények alatt olvashatja, hogy mely típusú Liebherr készülékek között találja meg az Önnek tetsző színű, anyagú készüléket.

liebherr hűtő anyagok és színek

Mit jelent a Pure, Plus, Prime, Peak felszereltség?

A könnyebb választásért a Liebherr négy kategóriát hozott létre, egy új belépő szintet és egy új csúcskategóriás kategóriát.

A különbségek a hűtő- fagyasztók között felszereltségben és anyaghasználatban, a kialakításban és a benne foglalt kiegészítő tekintetében mutatkozik meg. Egy biztos, bármelyik Liebherr hűtőszekrényt, fagyasztót választja, jól dönt és magas minőségű, jól funkcionáló készüléke lesz.  

Az alábbi megnevezésekkel jelöli a Liebherr a készülékeit. A belépő kategória a Pure, és a csúcskategória a Peak.

Útikalauz a Liebherr csúcskategóriás PEAK hűtő- és fagyasztó szekrények 4. rész

Útikalauz a Liebherr PRIME hűtő- és fagyasztó szekrényekhez 3. rész

Útikalauz a Liebherr PLUS hűtő- és fagyasztó szekrényekhez 2. rész

Útikalauz a Liebherr PURE hűtő- és fagyasztó szekrényekhez 1. rész

 

Most olvasson bővebben a hűtőszekrények anyag/szín választékáról:

Fehér-hűtőszekrény:

A legtöbb kombinált hűtőszekrény ajtó acélból készült, és vannak már acélból készült oldalfallal felszereltek is. Szép fehér színűek, mely mindig szerencsés választás, hiszen tartós, illik sokféle dizájnhoz és könnyedén tisztántartható.
Ez a hagyományos fehérszínű hűtőszekrény, nézze meg őket >>

GlassWhite hűtőszekrény

Sajnos jelenleg nincs ilyen kombinált hűtőszekrényünk, pedig az üveg fehér készülékek csodálatosan mutatnak a konyhában.

Beige hűtőszekrény

A beige színt sokszor krém színűnek is nevezik. Könnyen tisztítható és kopás- karcálló anyagból készültek, így nem kell félnie, hogy meglátszik rajtuk a használat. Beige alulfagyasztós készülékek >>

SteelFinish hűtőszekrény

Ez egy új kompozit anyag, amely vizuálisan nagyon hasonlít a rozsdamentes acélra. Folt,- elszíneződés és karc- és kopás álló. Hosszúirányú csiszolásminta jellemzi. Onnan ismeri meg a SteelFinish hűtőszerkényeket,  hogy a készülék kódjában, típusjelzésben a sf jelölés megtalálható. (pl: CNPesf 4613) A Liebherr onlineMárkaboltban itt találja őket >>>

Rozsdamentes acél hűtőszekrény

A rozsdamentes acél már régóta ismertek és közkedveltek.
A Liebherr kifejlesztett egy un. SmartSteel bevonatot, mely még szuperebb tulajdonságokkal ruházza fel a rozsdamentes készülékeket. Olvassa el írásom a SmartSteel bevonatról. Rozsdamentes hűtőszekrény legújabb innovációja a SmartSteel a prémium Liebherr hűtőszekrényeknél

Ide kattintva böngésszen az inox hűtőszekrények között >>>

BlackSteel hűtőszekrény

A BlackSteel rendkívül vonzó és szokatlan fekete rozsdamentes acél felület, amely minden tekintetet megragad, a kiváló minőségű SmartSteel bevonattal párosítva. Ez az új anyag a Side-by-Side hűtő-fagyasztónak hi-tech vonzerőt biztosít, miközben megőrzi időtlen eleganciáját. A keresztirányban polírozott felület exkluzív, tetszetős megjelenést kölcsönöz, és a BlackSteel modelleket minden konyha igazi fénypontjává teszi.. Nézze meg a BlackSteel készülékeket >>>

Stone grey hűtőszekrény

Ezeket a különleges színű készülékeket csak 2023 januárban ismerhetjük majd meg.

További színes hűtőszekrény

Még színes hűtőszekrényeket is készít a Liebherr, mint Terra, Szürke kő, Tűzvörös, Zöld stb… A Liebherr onlineMárkabolt oldalán színre is tud szűrni a készülékeknél >>

Kérdés merült fel Önben? Keresse meg telefonon szakértő kollégáim, akik állnak rendelkezésére a +36-1/478-21-es telefonszámon.

Kérjen személyre szóló ajánlatot, ide kattintva!

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Nagyobb kapacitás, szélesebb kivitel a Liebherr hűtőszekrényeknél

A legújabb trend a francia ajtós hűtőszekrény

Beépíthető hűtőszekrény keress, ezt tudnia kell!

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Febr 16.