5 ok amiért mágnesként vonzanak a Liebherr hűtők

liebherr hűtő előny

5 ok amiért mágnesként vonzanak a Liebherr hűtők

Világbajnok előnyök a kombinált hűtőszekrényekben, melyek már nálunk is elérhetőek!

Óriási a kínálat várja a hűtőszekrények piacán. Most ismerjen meg 5 olyan tulajdonságot, mely hasznos és praktikus használatot biztosít a hűtőszekrényekben.

Két hűtőkör a tökéletes hűtésért

hűtő szuper tulajdonság

Sok kombinált hűtőszekrény csak egy hűtőkörrel rendelkezi. Tehát, amikor a hagyományos hűtőszekrényben a hőmérséklet emelkedni kezd, a fagyasztóból származó levegőnyílásokon keresztül hideg levegőt tolnak a hűtőszekrénybe, hogy visszaállítsák a kiválasztott hőmérsékletet. Ez nem ideális megoldás.

A  DuoColling két külön hűtőkört jelent. Tehát a normál és a fagyasztótérnek két külön hűtőkör került kialakításra. Ez azt jelenti, hogy nincs légcsere a két tér között. Nincsenek olyan nyílások amelyek összekötik a normál teret a fagyasztótérrel, így a két rész teljesen függetlenül használható egymástól. Akár ki is kapcsolható. Ennek sokféle jótékony, hasznos hatása van.

DuoColling hasznos tulajdonságai:

  1. Nincs élelmiszer szagcsere a hűtőszekrény és a fagyasztó között.
  2. Minimalizálja az élelmiszerek kiszáradását a hűtőszekrényben, hiszen a fagyasztó hideg levegője nem tud beáramolni, ezért nem tudja kiszárítja a normál tér élelmiszereit.
  3. A hűtőszekrény és a fagyasztó egymástól függetlenül be- vagy kikapcsolható.
  4. A hőmérséklet külön-külön beállíthatjuk a hűtőszekrény vezérlésen.

A Liebherr minden hűtőkészüléke tudja ezt a funkciót, nézze meg őket >>>

2/ NoFrost a csekély karbantartásért

Már szinte mindenki ismeri a NoFrost kifejezést. Azért elmondom, hogy a NoFrost-os készülékek teljesen jegesedés mentesek. A NoFrost funkció automatikusan leolvasztja a készüléket.  NoFrost technológia hűtött, a hideg levegőt keringeteti, így levegővel fagyasztja meg az élelmiszert, egyben párátlanítva is a belső teret. Ennek köszönhetően a hűtőszekrény folyamatosan jégmentes.Tehát teljesen megszabadul a fárasztó leolvasztástól. Sok esetben csak a fagyasztó rész a NoFrost-os. A hűtőtér automata leolvasztással bír.

 

3/Áthelyezhető polcok akár telepakolva is

Sokszor tele van a hűtőszekrény és be kell helyeznünk egy magasabb, vagy több élelmiszert is. Ekkor hasznos, az a megoldás, hogy a Liebbher hűtőszekrényekbe elhelyezett biztonsági üvegpolcok egy félhold alakú mélyedéssel vannak ellátva. Ez megkönnyíti, hogy a telerakott polcokat is át tudja helyezni különböző magasságokba.

Osztott polcot is talál néhány Liebherr készülékben.

hűtő szuper tulajdonság

Az egyik biztonsági üvegpolc hosszában meg van osztva. Tehát használhatja a teljes hűtőtér szélességében és mélységében. Azonban a felezésnek köszönhetően becsúsztathatja az egyik felét a második alá. Így egy félszéles polcot kap. Ez elegendő helyet biztosít arra, hogy az alatta lévő polcra ön sokkal magasabb élelmiszert, pl kancsót helyezzen el. 

 

4/ Úgy kívánja hűteni a gyümölcsöket és a zöldségeket, akár a profik?

A zöldségeknek és gyümölcsöknek különböző páratartalomra van szüksége a hosszan frissességért. A BioFresh és EasyFresh fiókok ezt lehetővé teszik. De most egy olyan újdonságot ismerhet meg, ami kiemelkedő frissességet biztosít.

Ez a HydroBrezee, amely egy hideg pára, balzsamként takarja be a gyümölcsöket és zöldségeket. A pára gondoskodik a ropogós frissességről, és javítja a struktúrát.

A HydroBrezzet a BioFresh rekesz alá építették be. Egy tartályt kell feltöltenie vízzel, (amely 2-3 hónapra elegendő). Ezután 90 percenként 4 másodperc időre párát enged a készülék a zöldség- gyümölcstartó fiókjába. Ez nem hagyja kiszáradni az élelmiszereket, és sokáig frissen tartja őket.

5/ Elhelyezhet egy egész sütő tepsit is

hűtő szuper tulajdonság

Sok háziasszony, szakács hiányolta, hogy a kész süteményt, vagy a sültet tepsivel együtt behelyezhesse a hűtőszekrénybe. Most ez is elérhetővé vált a Liebherr hűtőszekrényeiben. Újdonság, hogy akár már egy egész tepsire való hely és felszabadítható a hűtőszekrényben. A kereskedelmi forgalomban kapható sütő tepsik, közvetlenül betolhatóak az üveglapra, illetve az elválasztó lemezre. Természetesen csak a szobahőmérsékletűre hűlt tepsit lehet elhelyezni a hűtőben.

Ismerje meg a Liebherr Prime hűtőszekrényeket, melyekben elhelyezhet egy sütő tepsit >>>

Nézelődjön a Liebherr onlineMárkaboltban >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Liebherr 3in1 hűtőszekrény! Ön hallott már ilyent?

Ön hány évre vásárol fagyasztókészüléket otthonába?

Hogyan tároljuk a bort borhűtőben, bortemperálóban

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Szept 08.