A legújabb trend a francia ajtós hűtőszekrény

francia ajtós hűtőszekrény

A legújabb trend a francia ajtós hűtőszekrény

Ismerje meg a Whirlpool W4D7 XC2 4 ajtós elegáns hűtőszekrény fagyasztóval

Az egyik legújabb design a francia ajtós hűtőszekrény. Mit jelent, hogy francia ajtós? A kivitelezésére utal, mely úgy néz ki, hogy a normál hűtőtér két egymás mellett nyíló ajtóval bír, és a fagyasztó rész pedig két kihúzható fiókkal.

 francia ajtós hűtő

A Whirlpool W4D7 XC2 4 ajtós hűtőszekrény fagyasztóval igazán korszerű, mely hosszú távon fogja szolgálni egészséges élelmiszer tárolását.  

Magas készülék, amely megfelel a család igényeinek, hiszen 292 liter normál és 110 liter fagyasztó kapacitással rendelkezik. 40 dB zajszintje halk működést biztosít. Ez az Inox készülék a robosztusságával, eleganciát, és extra biztonságot nyújt Önnek és családjának.

NoFrost

A készülék teljes egészében NoFrost rendszerű így sem a normál hűtőtérben sem a fagyasztott térben nem kell leolvasztással bajlódni.

Elektronikus vezérlés, LED kijelző

Az elektronikus érintőszenzoros vezérlés LED kijelzővel is ellátott modell, mely biztosítja a könnyed kezelést.

SuperCool, SuperFreezer

A gyors hűtés és gyors fagyasztás opcióval biztonságosan és gyorsan hűtheti le élelmiszereit.

Figyelmeztetések

A Whirlpool francia ajtós hűtője nemcsak a nyitva felejtett ajtóra figyelmeztet de üzemzavar esetén is látható és hallható jelzést ad.

Térgazdálkodás
Minden szükséges hely. Ez a Whirlpool hűtőszekrény fagyasztó innovatív kialakítása minden helyet és rugalmasságot biztosít, amire szüksége van az ételek és italok kényelmes és könnyű tárolásához.

Multiflow
Ez a Whirlpool hűtőszekrény fagyasztó ventilátorral rendelkezik, amely egyenletes levegőáramlást biztosít a készülék üregében, a fokozott szellőzés érdekében.

Speciális fiókok

 francia ajtós hűtő

Páraszabályozással gyümölcs- zöldségfiók

A gyümölcs- és zöldségtároló rekeszei kifejezetten a gyümölcsök és zöldségek frissességének megtartására lettek tervezve. Páraszabályozóval készültek, így Ön dönti el a tárolt élelmiszernek ideális páratartalmat. Pl. a zöldség tárolásánál csukja be, a gyümölcsöknél pedig nyissa ki a páratartalom szabályzót a hosszú távú frissességért.

Food Care Zone

Friss élelmiszerek (pl. hús és hal) tárolására szolgáló zóna. A rekeszben fenntartott alacsony hőmérsékletnek köszönhetően a benne tárolt élelmiszerek biztonsággal akár egy hétig is tárolhatóak.
 A rekesz alacsony hőmérsékletének köszönhetően (-2 / +3° C) az ételeket egy hétig lehet tárolni (hústermékeken végzett teszt) úgy, hogy ezek tápértéke, kinézete és íze változatlan marad. A rekesz különösen javasolt a fagyasztott ételek egészséges kiolvasztására, mivel az alacsony hőmérsékleten történő kiolvasztás megakadályozza a mikroorganizmusok elszaporodását, és megőrzi az ételek ízét és érzékszervi tulajdonságait.

Fagyasztótérben rejtett polc a még praktikus pakolásért

A fagyasztótér fiókjaiban könnyedén be és ki pakolhat, és még egy rejtett rácsos polc is segíti a tárolást.

Egy rácsos polcot talál a fagyasztó részben. A rácsos polchoz akkor fér hozzá, ha a fagyasztó felső ajtaja mögül kiveszi a kosarat. A rácsos polcot eltávolíthatja a fagyasztóból, ha felemeli az elülső peremét. Javasoljuk, hogy a rácsos polcot csak hosszabb távú tárolásra használja.

 francia ajtós hűtő

Jégkocka készítő

Önnek kell vízzel feltölteni a rekeszeket és a jégkockák nagyjából 2 óra alatt elkészülnek. A jég kiszedéséhez csak jobbra kell forgatni a két tekerőgombot - a jégkockák belehullnak az alsó tárolóedénybe, és már csak fel kell szolgálni őket.

 francia ajtós hűtő

Ha nagyobb térre van szüksége, a jégkocka készítő felső részén lévő nyomógomb megnyomásával kivehető.

Üdülési mód

Amennyiben hosszabb távon nem használj a készüléket érdemes üdülési módba állítania, mely energiát takarít meg Önnek.

Áramkimaradás esetén a fagyasztó 18 órán át tartja a beállított hőmérsékletet.

Fagyasztókapacitás 16 kg / 24 óra alatt

Energiahatékonysági osztály: F

Klíma osztály: SN-N-ST-T

Nézze meg a Whirlpool onlineMárkaboltban a Whirlpool W4D7 XC2 4 ajtós hűtőszekrényt >>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Júl 27.