Rozsdamentes hűtőszekrény legújabb innovációja a SmartSteel a prémium Liebherr hűtőszekrényeknél

smartsteel hűtő

Rozsdamentes hűtőszekrény legújabb innovációja a SmartSteel a prémium Liebherr hűtőszekrényeknél.

A SmartSteel hűtőszekrények mitől különlegesek?

A rozsdamentes acélból készült hűtőszekrényeit a Liebherr egy különlegesen zseniális úgynevezett SmartSteel bevonattal látja el. A speciális bevonat nagymértékben csökkenti a szennyeződéseket és a karcolásokat a SmartSteel Liebherr hűtőszekrény gyönyörű rozsdamentes acélján. Tudjon meg többet!

A Liebherr hűtőszekrények szemet gyönyörködtetőek időtlen kialakításukkal, és senkit sem szabad hibáztatni azért, ha hozzá akarnak nyúlni. :)

A régebbi inox készülékeken csúnya foltok, ujjlenyomatok alakultak ki a gyakori ajtónyitások alkalmával. Ennek vége!

Ez nem csak azt jelenti, hogy készüléke tisztábbnak fog tűni a hagyományos rozsdamentes acélhoz képest, hanem azt is hogy a  bevonat miatt, sokkal könnyebb tisztítania.

 smartsteel bevonat Liebherr 

Védelem a karcolásoktól és szennyeződésektől a SmartSteel bevonattal

A SmartSteellel készült rozsdamentes acél ajtók speciális bevonattal rendelkeznek. A bevonat nagymértékben csökkenti a foltok láthatóságát, és karcálló. Nem csak a mindennapi használat során ad tisztább megjelenést a készüléknek, hanem sokkal könnyebbé is teszi a tisztítást. A SmartSteel kényelmet és használhatóságot biztosít. 

A Liebherr SmartSteel készülék tisztítása

A SmartSteel felületeket óvatosan kell megtisztítani. Enyhe szennyeződések vagy foltok esetén egyszerűen használjon tiszta, száraz, puha (mikroszálas) szivacsot, vagy kendőt. Erősebb szennyeződésekhez használhat mosogatószeres vizet is.

!Figyelem! Semmilyen körülmények között  se használjon rozsdamentes acél tisztító. Visszafordíthatatlanul tönkre tehetik a speciális SmartSteel bevonatot. Az ebből eredő károkat nem lehet visszafordítani, és az egyetlen módja a „megjavításnak” a garancián túli ajtócsere.

Ismerje meg a Liebherr KBbs 4370 Egyajtós hűtőszekrényt SmartSteel bevonattal

smartsteel hűtőszerkrény különlegessége Liebherr

 

Ez a 371 literes Liebherr hűtőszekrény Prémium készülék, mely 185 cm magas.

Exkluzív Black Steel színével konyhája kiemelkedő csillaga lehet.

BluPerformance hűtőszekrény, amely még gazdaságosabb és takarékosabb és csendes 36 dB működést tesz lehetővé.

Rendelkezik BioFresh rekesszel, melyben az élelmiszer jóval hosszabban megőrzi vitamintartalmát, zamatát és étvágygerjesztő megjelenését, mint egy hagyományos hűtőszekrényben.

2,4 colos színes kijelzővel készült, amely érintőképernyő és ezáltal könnyedén és pontosan tudja szabályozni a készülék belső hőmérsékletét.

A polcok biztonsági üvegből készültek. A rekeszek alá, csúszó üvegpolcokkal sokoldalúan kihasználható a készülék és igény szerint különböző magasságokba helyezhető ezek a polcok.

Különlegessége, a fogantyú beépített ajtónyitó mechanizmussal, mely könnyed ajtónyitást tesz lehetővé.

Csodálatos a LED-es hátsó panel világítása, mely környezetbarát és optimális megvilágítást ad a készülékben a tetejétől az aljáig.

A nagyteljesítményű PowerCooling hűtőrendszer gondoskodik arról, hogy a frissen behelyezett élelmiszer gyorsan lehűljön, és hogy eközben a készülék belső terében egyenletes hőmérséklet uralkodjon. A ventilátorba beépített FreshAir aktívszenes szűrő megtisztítja a beáramló levegőt, és felfogja a kellemetlen szagokat.

Napjainkban már egy prémium készüléknél elvárható, hogy okos készülék legyen.  Ez a hűtőszekrény csatlakoztatható a SmartDeviceBox-ra, így a készülék további szolgáltatásokhoz is hozzáférhet, valamint a távolból, számítógépről vagy mobil eszközről vezérelhető. A SmartDeviceBox tartozékként megrendelhető.

Természetesen lehetősége van gyorshűtésre, a SuperCool funkcióval. Ez hidegtartalékot halmoz fel, így a frissen behelyezett élelmiszer gyorsan lehűthető. A készülék az eltelt idő vagy az ételmennyiség függvényében, programozottan áll vissza a +2 °C-os hűtési hőmérsékletről normál hőmérsékletre, amivel energia takarítható meg.

Karbantartása egyszerű, mert cserélhető az ajtótömítés. A cserélhető ajtótömítés optimális higiéniát, és ezáltal biztonságos élelmiszer-tárolást szavatol. A tömítés igazodik a készülékajtó vagy a készülékház színéhez, rendkívül egyszerűen helyére illeszthető, tisztítható és cserélhető.

 Nézze meg a Liebherr onlineMárkaboltban a KBbs 4370 Egyajtós hűtőszekrényt >>>

Válogasson óriási kínálatunkban a Liebherr hűtőszekrények között >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Lakásfelújítás támogatás Beépíthető hűtő és fagyasztó készülékekre

Választási segédlet fagyasztókhoz

Egyedi hűtőszekrényt tud alkotni - Liebherr frissességközpont

Karácsonyi italok a világ tájairól 

Szemezgessen több mint 700 háztartási gépekről szóló cikkünk között!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Dec 01.