Beépíthető hűtőszekrény keress, ezt tudnia kell!

beépíthető hűtőről tudnia kell

Beépíthető hűtőszekrény keress, ezt tudnia kell!

Mire figyeljen, ha beépíthető hűtőszekrényt vásárol

Abban a szerencsés helyzetben van, hogy a Liebherr az egyik legkeresettebb és a legmagasabb minőségibb hűtőkészülék márka, ebben az évben újította meg teljes beépíthető hűtőkészülék kínálatát.

A készülékeiket négy egymástól jól elkülöníthető kategóriába sorolják. Ezt úgy tudja elképzelni, mint a személyautók felszereltségi szintjeit. Mindig egyre több és hasznosabb funkciót érhet el, ahogy lépked a kategóriákban egyre feljebb.

Már összefoglaltam a legfontosabb változásokat Önnek,  a négy kategória különbségeit, hogy egyszerűbb legyen a választása.

liebherr hűtőszekrény útmutató

A PURE kategóriát, minden alapvető szükséglethez. Ide kattintva ismerheti meg: Útikalauz a Liebherr hűtő- és fagyasztó szekrényekhez 1. rész című cikkben.

A PLUS kategóriát , plusz még több kényelem. Ide kattintva ismerheti meg Útikalauz a Liebherr hűtő és fagyasztó szekrényekhez 2. részben.

A PRIME kategóriát, a kiváló minőségű design és anyagok összetéveszthetetlen jele. Ide kattintva ismerheti meg. Útikalauz a Liebherr hűtő és fagyasztó szekrényekhez 3. rész.

A PEAK kategóriát, azoknak akik mindent meg akarnak szerezni! Ide kattintva ismerheti meg: Útikalauz a Liebherr csúcskategóriás PEAK hűtő- és fagyasztó szekrények 4. rész.

Mire figyeljen beépíthető hűtőkészülék vásárlásánál

A beépíthető készülékek vásárlására jellemző hogy a legtöbb vásárló még mindig a legolcsóbb készüléket választja. Sokan figyelmen kívül hagyják, hogy az árkülönbség nagyon hamar megtérülhet egy jobb minőségű és hosszabb élettartamú gép vásárlásakor.

Nem gondolják végig, hogy egy jegesedésmentes készülék mennyi fáradtságtól kíméli meg őket.

Prémium anyaghasználat mennyivel tovább lesz szép és megbízható a hűtőszekrény.

Praktikus frissen tartó rekeszekkel pedig ritkábban kell vásárolni, s tovább friss élelmiszereink lesznek.

Ön gondolkodjon, mielőtt dönt, és keresse meg szakértőinket, akik teljeskörü segítséget nyújtanak, vásárlási kötelezettség mentesen Önnek.

Mire figyeljen még a hűtő vásárlás előtt!

Mielőtt megvásárolja a pénztárcájához és elvárásaihoz megfelelő készüléket, (mely a lakásfelújítás támogatás igénybe vételével talán kicsit könnyebb) fontos hogy tudja:

  • Olyan cégtől vásároljon, aki Hivatalos Forgalmazó, hogy a hosszú távú garancia megoldott legyen.
  • Önnek már a konyhatervezéskor tudnia kell, hogy mekkora méretű készülékekre lesz szüksége, és hogy az ajtók milyen irányba nyíljanak. Fontos a szakértői tanácsadás, a hűtőszekrények bonyolult világában, hogy Ön azt a gépet választhassa, ami illik is a konyhájába, és a tudása is megfelelő legyen.
  • Az onlineMárkaboltok díjmentes segítséget ajánl a lakásfelújítási támogatás segítségéhez kedvenc pénzügyi tanácsadóinkkal.

Kattintson ide az otthon felújítási támogatásról a bővebb felvilágosításhoz! (sajnos már megszüntett ez a támogatás) 

Jelenleg a magasabb jövedelem szinttel rendelkező országokból kiindulva, nő a beépíthető készülékek részaránya a hűtők piacán. Ez nem véletlen, hiszen a konyha egyre inkább a lakó és életterünk helyszínévé válik. Egyre fontosabb a design és a beépíthető hűtők használatával egy egységes konyhafront alakítható ki.

Vegye döntés előtt figyelembe, hogy kínálatában már megjelentek az otthoni rendszerbe integrálható okoshűtők, amelyek segítségével a készülék bizonyos funkcióit szabályozhatja távolból illetve annak működéséről kaphatunk visszajelzéseket a telefonunkon keresztül. Ezek egyelőre nem tömeg termékek, de hamarosan népszerűvé válnak, hiszen amint régebben távoli jövőnek hittünk az már itt van a jelenben.

Nézze meg a Liebherr onlineMárkabolt a Hivatalos Forgalmazó termék kínálatát >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

4 indok, amiért most kell beépíthető hűtő-, fagyasztó készüléket vásárolnia!

Energiacímke kisokos 2021

Választási segédlet fagyasztókhoz

Egyedi hűtőszekrényt tud alkotni - Liebherr frissességközpont

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Aug 11.