Az új hűtőm különleges lesz - A Liebherr OpenStage Hűtőszekrény

openstage hűtőszekrény

Exkluzív, átlátható és könnyen pakolható a a Liebherr OpenStage Hűtőszekrény

A Liebherr legújabb fejlesztése, az OpenStage hűtőszekrény, egyedülálló és stílusos megoldást kínál a modern konyhák számára. Ez a kihúzható rekeszes dizájn tökéletes egyensúlyt teremt a funkcionalitás és az esztétika között, és teljesen elbűvölt, amikor először találkoztam vele.

fiókos hűtő

Az OpenStage kihúzható rekeszek új szintet képviselnek az áttekinthetőség terén.

Inspirációjukat az előkelő csemegeüzletek vitrinjeiből merítették, amelyeket egy pillantással átláthatóaknak és vonzónak terveztek. Ezek a piaci kirakatok ihlették az OpenStage koncepcióját, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen mozdulattal áttekintsük az élelmiszereket a hűtőszekrényben.

Az átlátszó rekeszek nemcsak esztétikusak, de rendkívül praktikusak is. Kényelmesen elérhetőek és áttekinthetőek, így könnyedén megtalálhatjuk, amit keresünk. Nagy mennyiségű ital vagy más élelmiszer tárolható bennük, és a különböző magasságok lehetővé teszik a különböző méretű tárgyak elhelyezését.

fiókos hűtő

Az alsó OpenStage rekeszben találhatók különleges sínek, amelyek a palackok stabilitásáról gondoskodnak. Ez különösen praktikus, amikor a hűtőszekrényt zsúfoltra töltjük, és biztosak akarunk lenni benne, hogy a palackok biztonságban vannak. Emellett az automatikus visszahúzó szerkezet és a tompítás gondoskodik arról, hogy a rekeszek zárása könnyedén és zajmentesen történjen.

Az OpenStage hűtőszekrény dizájnja egyszerre modern és letisztult. A nemesacél hátlap, valamint a szolid környezeti világítás, stílust és eleganciát kölcsönöznek a konyhának. Az üvegből készült fiókok átláthatóságot és könnyű kezelhetőséget biztosítanak.

Mindemellett minden ajtónyitáskor érezhetjük a különlegességet és az eleganciát, amit ez a kivételes hűtőszekrény kínál. A Liebherr OpenStage hűtőszekrény valóban új szintet képvisel a kényelem és a dizájn terén, és bármely modern otthon díszévé válhat.

fiókos hűtőszekrény

Ismerje meg ezt a hűtőt: Liebherr IRBPdi 5170 Beépíthető egyajtós hűtőszekrény, bútorlap nélkül D Energiaosztály, Hűtő: 297L, Nofrost nélkül, Zajszint: 33 dB, Szél: 56 cm, Mag: 177 cm, Mély: 55 cm, Digitális kijelzővel >>>

Liebherr hűtőket és fagyasztókat nézze meg ide kattintva >>>

Tudjon meg többet a Liebherr hűtőkről, és olvasson tovább:

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Febr 19.