Ön hány évre vásárol fagyasztót az otthonába? Liebherr

mennnyi ideig bírja a fagyasztó

Ön hány évre vásárol fagyasztókészüléket otthonába?

Ismerje meg a professzionális mélyhűtést!

Nem árulok zsákbamacskát, és azonnal elárulom, hogy a német Liebherr fagyasztószekrények, fagyasztóládák tulajdonságait mutatnám be Önnek.

Miért? Mert a fagyasztószekrényt nem 1-2 évre vásároljuk, hanem akár évtizedekre, így fontos, hogy gazdaságos, jól működő mélyhűtőt válasszon.

A Liebherr fagyasztók lenyűgöző tulajdonságúak, és könnyen kezelhetőek, akár teljesen jegesedés mentesek, tehát soha nem kell leolvasztani őket.

Szánjon 2 percet az idejéből a megismerésükre!

NoFrost fagyasztó

nofrost fagyasztó

A biztonságos és hosszantartó frissességet a NoFrost készülékek professzionális minőségben garantálják.

nofrost működés

Az élelmiszert a lehűtött, keringtetett levegő megfagyasztja és a páratartalmat elvezeti. Így a fagyasztótér mindig jégmentes marad és az élelmiszerek nem tudnak bederesedni. A NoFrost készülékeknél egyáltalán nincs szükség leolvasztásra.

SmartFrost fagyasztó

smartfrost

A SmartFrost jelentősen csökkenti a belső tér és a fagyasztott áru deresedését, ezáltal sokkal ritkábban van szükség leolvasztásra.

smartfrost fagyasztó

A SmartFrost készülékeknél a belső falak különlegesen simák, ezért könnyen tisztíthatók.

StopFrost fagyasztó

stopfrost fagyasztó

Az innovatív StopFrost két döntő előnyt kínál: a fagyasztótér és a fagyasztott árú deresedése csökken, így sokkal ritkábban van szükség leolvasztásra. Ezenkívül a StopFrost-rendszerrel már nem keletkezik vákuum a ládafedél kinyitása és becsukása után. A fagyasztóládát fáradtság nélkül lehet kinyitni. Bizonyos készülékek működnek –15°C-os környezeti hőmérséklet esetén is. 

A fagyasztó megfelelő működésének láthatósága

működik a fagyasztó

Az állapotjelző tökéletesen illeszkedik a fagyasztó ajtajába. Így a fagyasztó készülék állapota szabad szemmel, zárt ajtó mellett is egyszerűen és gyorsan áttekinthető. Kék fény jelzi, hogy a készülék megfelelően működik. Nem megfelelő állapot esetén a kijelző pirosan villog és egy hangjelzés is hallható. Az állapotjelző az ajtó kinyitásakor kikapcsol, ugyanakkor a LED-es belső világítás bekapcsol, hogy a fiókok megvilágítása azok kihúzott állapotában is optimális legyen. Az ajtó bezárásakor az állapotjelző azonnal újra bekapcsol.

Teleszkópos sínek a fagyasztóban is

fagyasztó fiók

Az átlátszó fagyasztófiókok kiváló minőségű teleszkópos síneken fekszenek, így még teli állapotukban is könnyedén kihúzhatóak. A FrostSafe teljesen zárt fiókjai megakadályozzák a meleg levegő beszivárgását az energiatakarékos működés érdekében.

Rugalmas pakolás a fagyasztószekrényekben

rugalmas fagyasztó

A VarioSpace: a fagyasztó fiókok, és a köztük lévő üvegpolcok eltávolíthatóak ezzel gyorsan extra magasságot nyerhetünk.

Gyorsfagyasztás/ SuperFrost fagyasztók

gyorsfagyasztás

Az automatikus SuperFrost funkció által a fagyasztás egyszerű és energiatakarékos. A készülék a hőmérsékletet gyorsan –32°C-ra csökkenti, ezzel megfelelő környezetet biztosítva az élelmiszerek vitamintartalmának és ízének megőrzéséhez.

Digitális  kijelző/ MagicEye a fagyasztóknál

Az áttekinthetőség érdekében a kezelő-, és ellenőrző funkciókat a prémium sorozat fagyasztóládáinál az ajtón belülre integrálták. A MagicEye digitális kijelző 1°C-os pontossággal tájékoztat a fagyasztótér hőmérsékletéről.

magiceye 

Energiafogyasztás csökkentése a mélyhűtőknél

energia takarékos mélyhütő

Ha nem használja ki a fagyasztó egészét, a fel nem használt fiókok kirekeszthetőek a fagyasztási folyamatból a kiegészítőként elérhető Vario Energy Saving panellel. Az energiafogyasztás így akár 30%-kal csökkenthető.

Fűtetlen helyiségben is elhelyezhető fagyasztókészülék

frostpost

A FrostProtect technológia gondoskodik arról, hogy a fagyasztókészülékek tökéletesen működjenek még alacsony, akár –15°C-os környezeti hőmérséklet esetén is. Ha a környezeti hőmérséklet +10°C alá csökken a készülékek akkor is hatékonyan működnek, tehát nyugodtan elhelyezhetőek fűtetlen helyiségekben, például garázsban.

BluePerformance fagyasztó modellek

blueperformance

A zaj minimálisra csökkentése és a helytakarékosság érdekében a BluPerformance modelleknél a teljes hűtési technológia a lábazatban helyezkedik el. Ez maximális teljesítményt eredményez, miközben jelentősen megnő a tárolási térfogat és jobb lesz az energiahatékonyság.

  1. Hálózati csatlakozó hűtőkészülékek dugós csatlakozóihoz 2. Fali távolságtartó csatlakoztatása 3. Változtatható teljesítményű kompresszor (VCC) 4. Lábazati ventilátor abszorberrel 5. Kondenzátor 6. Kondenzvíz-tálca

Tudom, hogy a Liebherr fagyasztó készülékek nem olcsók, viszont lenyűgöző tudásuk, magas minőségű anyaghasználatuk és sokszor tesztelt készülékeik miatt biztosan hosszú éveken át a legjobb barátja lesz.

Ide kattintva nézze meg a Liebherr fagyasztó készülékeket >>>

További kérdéseivel forduljon háztartási gép szakértő kollégáimhoz a +36-1/478-2128-as telefonszámon.

Tudjon meg többet:

45 éve használják a Liebherr fagyasztót

Mit tudnak a Liebherr fagyasztók?

Olvasson véleményeket az onlineMárkaboltokról >>>

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Jún 18.