Liebherr frissességi központ 3in1 hűtőszekrénnyel

frissességi központ

Liebherr 3in1 hűtőszekrény! Ön hallott már ilyent?

„Divatos, előkelő és nem csak a két gyermekes családomat, de a férfiasságom és borszeretetemet is kiszolgálja.”

Egy kedves férfi ismerősöm a tavalyi évben (2019) vásárolta meg a Liebherr SBSes 8496 Side-by-side különleges hűtőszekrényt. Az azóta eltelt 1 év tapasztalatait osztja meg velünk.  

„Egy év telt el azóta, hogy átvettem a Liebherr-t, és miután 365 napig együtt éltem vele, szeretném megosztani a tapasztalatom.

Miért lett Liebherr hűtőm?

A Liebherr, amely jól ismert az építőiparban szerzett szakértelméről, a hűtőszekrények között nekem ismeretlen volt. Kiderült, hogy a Liebherr-nek több mint 50 éves tapasztalata van a hűtőszekrény gyártásban, így bíztam a minőségében.

liebherr 3in1 hűtő

Valójában két fő döntő ok volt még. A kialakítás és a funkcionalitás. Mindkét területen lenyűgözött a Liebherr és ezt most egy év után is így gondolom.

A kialakítása egyedi, esztétikus és minőségi

A side-by-side kialakítás úgy alakul, hogy a hűtőszekrény jobb oldalán a normál hűtőtér van, a bal oldalán a bortemperáló, és alatta a fagyasztó rész.  Külön is megvásárolható lett volna a borhűtő és egy side-by-side, de nekem így együtt tetszett, így egyetlen burkolat alá került minden ami számomra fontos.

Kinézetét minden percben imádom. Jobb oldala egyszerű és letisztult, rozsdamentes acélból készült a front is, a baloldalon pedig finom üvegajtóval rendelkezik, így a kedvenc boraim mindig látszanak. Divatos, előkelő és nem csak a két gyermekes családomat, de a férfiasságom és borszeretetemet is kiszolgálja.

A második kulcsfontosságú terület, amiért a Liebherr hűtőszekrényt választottam, az a funkcionalitása.

A normál hűtőszekrény részének szeretem a belső kialakításátElég tágas ahhoz, hogy elférjen minden, amire szükségünk van. Az ajtón lévő polcokon sok minden tárolható, mint a tej, vaj, joghurtok és a többi ital. A polcok abszolút testre szabhatóak, könnyedén módosíthatóak, így alkalmazkodik az élelmiszereinkhez.

liebherr 30 kg üvegpolc

Ami a Liebherr BioFresh fiókját illeti, amely a gyümölcsök és zöldségek élettartamának meghosszabbítására szolgál, kiválóan működik. Beállítása rendkívül egyszerű, és tényleg hosszabb ideig frissek maradnak a zöldségek, gyümölcsök.

 liebherr hűtő vélemény

A Liebherr SBSes 8496 hűtőszekrény bal oldalán a bortemperáló és a fagyasztó is kielégíti az én családom igényeit.

A bortemperáló két hőmérséklet beállítást enged, így a vörös és fehér borokat külön hőmérsékleten tudom tárolni.  Elárulom, hogy a bor mellett a bortemperálóban számos más italt is szoktunk tárolni, mert így több helyünk marad a normál hűtőszekrényben. 

A bortemperálónak könnyen kezelhető digitális kijelzője és vezérlője van, amely lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet testreszabását, miközben a páratartalom-szabályozás biztosítja az optimális bormegőrzési feltételeket.

A NoFrost fagyasztó is kiválóan végzi a dolgát.

Anélkül fagyasztja le az élelmiszereket, hogy azok, vagy a készülék jegesedne. Így leolvasztgatásra tényleg nincs szükség. Szót kell ejtenem a fiókokról mert jól átláthatóak, és 2 görgőn gurulnak, ami elképesztő könnyedséget ad.

icemaker

A kedvencem pedig az IceMaker, mert így folyamatosan van itthon jégkocka, és semmit nem kell érte tennem, a készülék automatikusan megoldja.

Összességében igazán elégedett vagyok a döntésemmel, mert zseniális hűtőszekrény a Liebherr SBSes 8496.

Jól néz ki, az étel hosszabb ideig friss marad benne, és hihetetlen funkcionalitással bír, fantasztikus tárolási lehetőségeket kínál. Egyelőre nem tudok beszélni a hosszú távú megbízhatóságról, de egy éves használat után még egyetlen egy problémát sem tapasztaltam, pedig a 4 fős családom sokszor nyitogatja az ajtókat. J „

Ismerje meg ezt a lenyűgöző Liebherr SBSes 8496 kombinált hűtőszerkényt, a Liebherr.onlinemárkabolt.hu Hivatalos Forgalmazó oldalán >>>

Nézze meg a Liebherr hűtőszekrényeket és fagyasztókat >>>

Olvasson véleményeket az onlineMárkaboltokról >>>

Olvasson tovább:

Hogyan tároljuk a bort borhűtőben, bortemperálóban

Tavaszi vidám színes hűtőszekrények

Legnépszerűbb Liebherr kicsi fagyasztószekrényünk!

Mit tudnak a Liebherr fagyasztók?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Jún 18.