2021 TOP Gorenje tűzhelyek

legjobb tűzhelyek

2021 TOP Gorenje tűzhelyek, melyek vásárlóink kedvencei!

Kombinált tűzhelyet keres, ezeket mindenképpen ismerje meg!

Megmutatom a 3 TOP listás kombinált tűzhelyünket, melyet imádnak a vásárlóink.

Mielőtt dönt, gondolja végig, hogy elégedett volt-e az eddigi tűzhelyével. Mivel a vásárlói igények változnak a szabadonálló tűzhelyek is bővülnek extra tudással. 

Vizsgálja meg, hogy;

  • Gáztűzhelyre van szüksége, vagy esetleg a kombinált tűzhelyre, amely elektromos sütővel rendelkezik?
  • Az elektromos sütőknél fontos, hogy nem csak kerámia, hanem indukciós főzőzónás készülékek is vannak, melyek sokkal energiatakarékosabbak, gyorsabbak, és könnyebb őket tisztítani.
  • A sütőrészben már választhat légkeveréses, illetve grilles programmal rendelkezőket.
  • Szeretne-e a sütőben, világítást, fontos-e a gáztűzhelyeknél a szikragyújtás?
  • Milyen öntisztító funkció lenne önnek ideális?

 

Olvassa el, a Hogyan válasszunk tűzhelye? című cikket, ahol bővebben olvashat  a tűzhely választásról.

TIPP: Fontos, hogy a gázfőzőlap rész rendelkezzen termoelektromos biztosítással, ha véletlenül elaludna a láng, akkor automatikusan lekapcsoljon a gázáramlás. Így biztonságos lesz a főzés.

A TOP listán a 3. helyezet egy gáztűzhely

TOP kombinált tűzhelyek

A Gorenje K5341SJ kombinált tűzhelynél a hagyományos gázfőzőlap már jól ismert gyors megoldás, mely ötvözve van egy modern házias ízekkel bíró HomeMade nagy elektromos sütővel. Ezzel a készülékekkel korszerű és régies ízek is elővarázsolhatóak, sőt a grill fűtőszál kombinált használatával, még növelheti az íz élményeket, miközben gazdaságos módon főzhet, süthet. Az AquaClean hidrolitikus öntisztító funkció párosul az EcoClean zománc felülttel, így biztosítva van a könnyed tisztántartása. Egykezes elektromos szikragyújtással készült a gázfőzőlap és  ICONLED kijelzős programóra teszi komfortossá a használatot. A szép festett szürke tűzhely  zománcozott edénytartó ráccsal, üveg dísztetővel, lapos és mély tepsivel, lenyíló edénytartóval bír az alsó részen.

Ismerje meg a Gorenje K5341SJ Kombinált tűzhelyet >>>

 

A TOP lista 2. helyezése Gáz főzőlap és elektromos sütővel kombinált tűzhely 

szuper kombinált tűzhely

Főzni gázon, sütni elektromos sütőben a legjobb. Ez egy általános vélemény, amelyet én is osztok. Ez pont egy ilyen kombinált tűzhely, de a sütőtér extra igényeket is kielégít. Több szinten tud benne sütni egyszerre, úgy, hogy az illatok és az ízek nem fognak keveredni sütés közben! Az XXL méretű sütőtér öntisztító funkcióval és teleszkópos sütősínnel készül. Egy nagycsalád gazdaságos megoldása ez a készülék, miközben vonzó a megjelenése is. AquaClean öntisztító funkció gondoskodik a könnyed tisztántartásáról, és 10 sütési programmal a világ minden ételét elkészítheti benne. Részlegesen kihúzható sütősín és háromrétegű sütőajtó gondoskodik a biztonságos, stabil használatról.

Válassza a Gorenje K5352WH kombinált tűzhelyet >>>

 

A Gorenje TOP kombinált tűzhely 1. helyezet

legjobb kombintált tűzhely 2021

Aki kipróbálta már az indukciós főzőlapot, nem akar már mást használni, ezt bizton állíthatom. Ennél a tűzhelynél nem csak a főzőlap professzionális, hanem a sütő tudása is. Nemcsak gyors és pontos az indukció, de itt két külön főzőzónából egy nagyot hozhatsz létre egyetlen érintéssel, így nagy edényekben is könnyedén főzhet. A sütőben több szinten készíthet egyszerre különböző ételeket, és XXL méretű finomságokat is. Az AquaClean öntisztító rendszere pedig felszabadítja önt a sikálás alól. Az indukciós főzőlap tisztántartása meg tényleg csak egy mozdulat, hiszen nem tud ráégni az étel. Gyermekes családoknak kimondottan ajánlom ezt a csodaszép és biztonságos tűzhelyet.

Válassza a Gorenje EIT6355XPD indukciós főzőlappal és profi sütővel bíró tűzhelyet >>>

Fontos tudnia! Gázkészülék(ek) bekötését - beüzemelését, csak hivatalosan jegyzett gázszerelő végezheti el, amiről a vásárló tájékoztatva lett. A szakszerű bekötésről és a garanciális feltételekről a jótállási jegyen található központi telefonszámon tud érdeklődni!

Nézze meg a Gorenje onlineMárkabolt összes tűzhelyét >>>

Böngésszen a magas minőségű tűzhelyek között az onlineMárkabolt összes márkája között >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább

Hogyan válasszunk főzőlapot?

Kombinált tűzhely is modern és menő!

Szabadon álló vagy beépített sütőt válasszak?

Mosó-szárítógépek előnyei és hátrányai

Melyek a Side-by-side hűtők előnyei és hátrányai?

Nézze meg vásárlóink véleményét az onlineMárkaboltokról!>>>

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2021. Márc 29.