A HOMEFORT Főzőlapok - Az Egyszerűség és Megbízhatóság Csúcspontja a Konyhában!

homefort főzőlap választás

A konyha központi elemének, a tűzhelynek, a HOMEFORT főzőlapjai jelentik az egyszerűség és megbízhatóság csúcspontját. 

A modern konyhák elengedhetetlen kellékeként a HOMEFORT főzőlapok ideális választást jelentenek a magyar családok számára.

Tiszta vonalak, kifinomult design: 

A fekete modern kerámiaüveg főzőlapok nem csak esztétikusak, de könnyen illeszthetőek a klasszikus és modern konyhákba is. A letisztult design és az elegáns vonalak kiválóan harmonizálnak a modern konyhák stílusával. Az esztétikus megjelenés azonban nem csak külső szépség, hanem praktikum is, hiszen a könnyen tisztítható felület minden konyhai séfnek örömet okoz.

homefort főzőlap biztonság

A HOMEFORT indukciós és kerámia főzőlapok is üvegkerámiából készülnek.

Üvegkerámia tulajdonságai:

Az üvegkerámia olyan anyag, mely az üveg és a kerámia között helyezkedik el, és szabályozott kristályosítással készül.  Az így kapott anyag – üvegkerámia lap - kiválóan ellenáll a gyors és ismétlődő hőmérsékletváltozásnak, és a 800, de akár az 1000 °C fokot is elviseli. Erős mechanikai tulajdonságokkal bír. A kerámialap a normál használat mellett teljesen megbízható. A hővezetési együtthatója alacsony, ami azt jelenti, hogy a főzőzónák környezetében átforrósodik ugyan, de kevésbé, mint egy lemezből hajtott zománcos főzőlap felülete. Egyetlen ellensége a cukor. mely a kifutott étel esetén kagylós kipattogzásokat okoz a felületből. Ez nem műszakilag okoz problémát, hanem esztétikailag.

Egyszerű használat:

A HOMEFORT főzőlapok rendkívül könnyen kezelhetőek, így a mindennapi főzési feladatokat szinte játékosan elvégezhetjük. Az egyszerű kezelőfelület és a könnyen érthető vezérlőgombok lehetővé teszik, hogy gyorsan beállítsuk a megfelelő hőfokot vagy időzítsük az étel elkészítését.

Érintőszenzoros kijelzővel készülnek, melynek irányítása felettébb könnyed. A bekapcsolás után a megfelelő főzőzóna kiválasztása után a 9 fokozat közül a megfelelőt kiválasztani a -/+ jellel.

Extraként a főzőlapoknál beépítettek egy booster funkciót, amellyel felgyorsíthatja a főzést, így más fontosabb tevékenységekre is lesz ideje.

Emellett a főzőlapok kiváló biztonsági funkciókkal is rendelkeznek, így balesetmentesen főzhetünk, még akkor is, ha a konyha apró segítői is kíváncsiak a főzés folyamatára.

Biztonságos főzőlapok

Biztonsági kikapcsolás

A HOMEFORT főzőlapok rendelkeznek biztonsági kikapcsolással, ha a fokozat beállítást nem módosították egy bizonyos időtartamon keresztül.

Gyerekzár

Gyerekzárral vannak felszerelve, hogy avatatlan kis kezek ne tudják elállítani a beállításokat.

Maradékhőkijelzés

Minden főzés után a kerámia főzőlapban hő marad, amit maradékhőnek nevezünk. A készülék nagyjából kiszámítja, hogy mennyire meleg az üveg. Ha a számított hőmérséklet magasabb, mint + 60°C, akkor ezt Maradékhő „H” jelzéssel adja tudtunk, amig nem csökken 60°C alá a hőmérséklet. Ez biztonsági okokból is hasznos, de pl ah elkészült az étel, akkor itt melegen tarthatja az ételt, energiabefektetés nélkül.

Főzés időzítése

Beállíthat időzítőt mindegyik főzőzónához. Amikor lejár az idő, a készülék leállítja a főzőhelyet, így nem kell idegeskednie, hogy valami odaég, vagy túlfő.

Smart pause funkció

Ki kell szaladnia átvenni egy csomagot, és nem szeretné ha leégne az étel? Használja a Smart Pause funkciót, amely ideiglenesen csökkenti  összes bekapcsolt zóna fokozatát. Ha visszatért kapcsolja ki és a zónák fokozatai automatikusan visszaállnak a korábban beállított értékre.

Túlmelegedés elleni védelem

Ha a kerámia főzőzónákat magasabb hőmérsékleten működtetik, akkor a fűtött területek úgy tűnhetnek, mintha be- és kikapcsolnának. Ennek oka egy biztonsági eszköz, amely megakadályozza az üveg túlmelegedését. Ez a működés magas hőmérsékleten normális, nem okoz kárt a főzőlapban és nem nyújtja el a főzési időt.

Megbízhatóság és hatékonyság: 

A HOMEFORT főzőlapok azon túl, hogy stílusos megjelenéssel rendelkeznek, a megbízhatóság és hatékonyság szempontjából is kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A gondosan kidolgozott termékek a HOMEFORT minőségellenőrzésén esnek át, és a kiváló minőségű anyagok garantálják a hosszú élettartamot és folyamatos hatékonyságot. 

HOMEFORT - A családi konyha legjobb barátja:

A HOMEFORT főzőlapokkal az egyszerűség és megbízhatóság harmonikusan egyesül a modern konyhákban. A HOMEFORT márkával a mindennapi főzés könnyed és élvezetes élménnyé válik.

A HOMEFORT onlineMárkaboltban található kiváló minőségű háztartási gépekkel könnyebbé teheti mindennapjait, és élvezheti a stílus és megbízhatóság harmóniáját az otthonában.

Nézze meg őket >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Egyszerűség, Megbízhatóság és Stílus - Fedezze fel a HOMEFORT OnlineMárkabolt háztartási készülékeit

Hogyan válasszunk főzőlapot? Találja meg a legjobb főzőlapot!

Hogyan tisztítsuk meg az üvegfelületű főzőlapunkat

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Júl 19.

HOMEFORT főzőlap termékajánló