Beépíthető mosógép

A beépíthető mosógépeket azoknak ajánljuk, akik helyet szeretnének spórolni. Ezek elöltöltős mosógépek, amelyek közül néhény már beépíthető. Az elöltöltős mosógépek már rendelkeznek digitális kijelzővel, ami megkönnyíti mindennapi használatát. Mindig naprakészek lesznek frissen mosott ruhái.

Termék elérhetősége
Márka
Energiaosztály
Centrifuga fordulatszám
Mosási zajszint
Mosási töltetsúly
Szélesség
Inverter motor
Automata mosószer adagolás
Okos készülék
Gőzfunkció
További szűrők
3 találat

A mosógépeket általában a mosókonyhában helyezzük el, de nem mindenki számára van ilyen lehetőség, épp ezért a legjobb választás a beépíthető mosógép. Legtöbb esetben a fürdőbe vagy a konyhába kerülnek. A konyha esetében a konyhaszekrények között kiválóan elfér és így beolvad a környezetébe. A fürdő esetében is lehet beépíthető, de legtöbbször szabadon álló. 

Az elöltöltős mosógép optimális, mivel az elülső ajtó nyílásával is helyet tud spórolni. Rövidebb mosási időt biztosít, valamint halkabb műkődést ígér. A mosási töltetsúly 7 kg-tól-9 kg-ig terjed. Intelligens technológia FreshCare+ is elérhető bizonyos termékeknél. Felfrissíti a ruhaneműt és megakadályozza a baktériumok keletkezését és terjedését. Víz-biztonsági rendszerrel is rendelkezik, illetve gyerekzárral. A gőz funkció felfrissíti ruháit, illetve nagyon sok más programot is tartalmaz.

Online Márkaboltok

Személyre szabott tippek Önnek

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét! Nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba.

Köszönjük

2
2
5
8
2
1
vásárlónk bizalmát