Beépíthető mosógép

A beépíthető mosógépeket azoknak ajánljuk, akik szekrénybe helyeznék el a készüléket, például a konyhában. Ezek a készülékek víz- és energiahatékony megoldások, melyek abszolút beleolvadnak a környezetükbe.

Így spóroljon onlinePénztárcájával nálunk:
Vásárlásainál 10.000 Forintonként 500 Forintot tud az onlinePénztárcájából fizetni.

Példa:
Egy 150.000 Ft értékű mosógép vásárlásánál, 15 db 500 Ft értékű kupont válthat be egyenlegéből, tehát Ön az onlinePénztárcájából 7500 Ft-ot fizet, így a 150.000 Ft-os készüléket 142 500 Ft- ba kerül!
Bővebben az onlinePénztárcáról itt olvashat >>>

Tekerjen lejjebb és böngésszen a beépíthető mosógépeink között.

Termék elérhetősége
Márka
Energiaosztály
Mosási zajszint
Mosási töltetsúly
Szélesség
Automata mosószer adagolás
Okos készülék
Gőzfunkció
További szűrők
3 találat

A mosógépeket általában a mosókonyhában helyezzük el, de nem mindenki számára van ilyen lehetőség, épp ezért a legjobb választás a beépíthető mosógép. Legtöbb esetben a fürdőbe vagy a konyhába kerülnek. A konyha esetében a konyhaszekrények között kiválóan elfér és így beolvad a környezetébe. A fürdő esetében is lehet beépíthető, de legtöbbször szabadon álló. 

Az elöltöltős mosógép optimális, mivel az elülső ajtó nyílásával is helyet tud spórolni. Rövidebb mosási időt biztosít, valamint halkabb műkődést ígér. A mosási töltetsúly 7 kg-tól-9 kg-ig terjed. Intelligens technológia FreshCare+ is elérhető bizonyos termékeknél. Felfrissíti a ruhaneműt és megakadályozza a baktériumok keletkezését és terjedését. Víz-biztonsági rendszerrel is rendelkezik, illetve gyerekzárral. A gőz funkció felfrissíti ruháit, illetve nagyon sok más programot is tartalmaz.

Online Márkaboltok

Személyre szabott tippek Önnek

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét! Nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba.

Köszönjük

2
3
7
0
3
8
vásárlónk bizalmát