Termék elérhetősége
Márka
Energiaosztály
Mosási zajszint
Mosási töltetsúly
Szélesség
Automata mosószer adagolás
Okos készülék
Gőzfunkció

Beépíthető mosógép

A beépíthető mosógépeket azoknak ajánljuk, akik szekrénybe helyeznék el a készüléket, például a konyhában. Ezek a készülékek víz- és energiahatékony megoldások, melyek abszolút beleolvadnak a környezetükbe.

Tekerjen lejjebb és böngésszen a beépíthető mosógépeink között.

A mosógépeket általában a mosókonyhában helyezzük el, de nem mindenki számára van ilyen lehetőség, épp ezért a legjobb választás a beépíthető mosógép. Legtöbb esetben a fürdőbe vagy a konyhába kerülnek. A konyha esetében a konyhaszekrények között kiválóan elfér és így beolvad a környezetébe. A fürdő esetében is lehet beépíthető, de legtöbbször szabadon álló. 

Az elöltöltős mosógép optimális, mivel az elülső ajtó nyílásával is helyet tud spórolni. Rövidebb mosási időt biztosít, valamint halkabb műkődést ígér. A mosási töltetsúly 7 kg-tól-9 kg-ig terjed. Intelligens technológia FreshCare+ is elérhető bizonyos termékeknél. Felfrissíti a ruhaneműt és megakadályozza a baktériumok keletkezését és terjedését. Víz-biztonsági rendszerrel is rendelkezik, illetve gyerekzárral. A gőz funkció felfrissíti ruháit, illetve nagyon sok más programot is tartalmaz.

Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
1
1
9
8
vásárlónk bizalmát