Termék elérhetősége
Márka
Energiaosztály
Gyerekzár
Digitális kijelző
Késleltetett indítás/befejezés
Centrifuga fordulatszám
Mosási zajszint
Mosási töltetsúly
Szélesség
Inverter motor
Gőzfunkció

Felültöltős mosógép

A felültöltős mosógépeket azoknak ajánljuk, akik kisebb fürdőszobába vagy egyszobás lakásba keresnek egy megfelelő mosógépet. Idősebeknek, kisebb családoknak is ideális. 

28 találat

Felültöltős mosógépek

A felültöltős mosógépek gazdaságos megoldást kínálnak. Keskenyebb, így nem kell helyet hagyni az elülső ajtó kinyitásához. Másik előnye, hogy félbe lehet szakítani a mosási folyamatot, tehát az elfelejtett szennyest bele lehet tenni. Kérem a választásánál figyeljen a speciális programokra és az energiafogyasztásra.

Köszönhetően a felül elhelyezett töltőnyílásnak és a felfelé nyíló ajtónak sokkal praktikusabbá válik. Többek között univerzális motor vagy invertor motor található meg bennük. Minimum töltési súly 5 kg -tól 7 kg - ig terjed. A mosógép kapacítását úgy tudja kiválasztani, hogy mennyi emberre mos és, hogy milyen gyakran szeretne mosni. A túl magas fordulatszám kárt okozhat a ruhák minőségében. Késleltetett indítás/befejezés funkcióval rendelkezik. Állítható a centrifuga fordulatszáma. A legtöbb mosógépben már gyerekzár is megtalálható. A legjobb mosási programmok  a pamut, a vegyes és a műszálas. Az öblítés és a centrifugálás program lehetővé teszi, hogy bármilyen textíliát öblítés és centrifugális mosás nélkül hajtson végre. 

Electrolux felültöltős mosógép

A felültöltős Electrolux készülékek töretlenül népszerűek a kisebb családok között.

Indesit felültöltős mosógép

A felültöltős mosógépek ki- be pakolása könnyebb, mint az elöltöltős gépeknek, hiszen nem kell olyan nagyot hajolni. Ez idősebb embereknél előny lehet. Illetve kis helyet foglalnak, így kisebb fürdőszobákba ideális választás.

Midea felültöltős mosógép

Számos Midea felültöltős mosógépet megtalál kínálatunkban, melyet saját futárszolgálatunkkal kiszállítjuk Önnek. Gyors külsős szállítással a raktáron lévő elöltöltős mosógépeket akár már másnapra kiszállítjuk, ha délig megrendeli.

Whirlpool felültöltős mosógép

Számos Whirlpool felültöltős mosógépet megtalál kínálatunkban, melyet saját futárszolgálatunkkal kiszállítjuk Önnek. Gyors külsős szállítással a raktáron lévő elöltöltős mosógépeket akár már másnapra kiszállítjuk, ha délig megrendeli.

OnlineMárkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
2
9
6
1
vásárlónk bizalmát