Felültöltős mosógép

A felültöltős mosógépeket azoknak ajánljuk, akik kisebb fürdőszobába vagy egyszobás lakásba keresnek egy megfelelő mosógépet. Idősebeknek, kisebb családoknak is ideális. Továbbá gazdaságos megoldás. Keskenyebb, így nem kell helyet hagyni az elülső ajtó kinyitásához. Másik előnye, hogy félbe lehet szakítani a mosási folyamatot, tehát az elfelejtett szennyest bele lehet tenni. Kérem a választásánál figyeljen a speciális programokra és az energiafogyasztásra.

Így spóroljon onlinePénztárcájával nálunk:
Vásárlásainál 10.000 Forintonként 500 Forintot tud az onlinePénztárcájából fizetni.

Példa:
Egy 150.000 Ft értékű mosógép vásárlásánál, 15 db 500 Ft értékű kupont válthat be egyenlegéből, tehát Ön az onlinePénztárcájából 7500 Ft-ot fizet, így a 150.000 Ft-os készüléket 142 500 Ft- ba kerül!
Bővebben az onlinePénztárcáról itt olvashat >>>

Tekerjen lejjebb és böngésszen a mosógépek között!

Termék elérhetősége
Márka
Energiaosztály
Gyerekzár
Digitális kijelző
Késleltetett indítás/befejezés
Centrifuga fordulatszám
Mosási zajszint
Késleltetés
Mosási töltetsúly
Szélesség
Inverter motor
Automata mosószer adagolás
Gőzfunkció
További szűrők
30 találat

Köszönhetően a felül elhelyezett töltőnyílásnak és a felfelé nyíló ajtónak sokkal praktikusabbá válik. Többek között univerzális motor vagy invertor motor található meg bennük. Minimum töltési súly 5 kg -tól 7 kg - ig terjed. A mosógép kapacítását úgy tudja kiválasztani, hogy mennyi emberre mos és, hogy milyen gyakran szeretne mosni. A túl magas fordulatszám kárt okozhat a ruhák minőségében. Késleltetett indítás/befejezés funkcióval rendelkezik. Állítható a centrifuga fordulatszáma. A legtöbb mosógépben már gyerekzár is megtalálható. A legjobb mosási programmok  a pamut, a vegyes és a műszálas. Az öblítés és a centrifugálás program lehetővé teszi, hogy bármilyen textíliát öblítés és centrifugális mosás nélkül hajtson végre. 

Online Márkaboltok

Személyre szabott tippek Önnek

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét! Nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba.

Köszönjük

2
3
7
0
3
5
vásárlónk bizalmát