Termék elérhetősége
Típus
Szín
Márka
Energiaosztály
Gyerekzár
Digitális kijelző
Késleltetett indítás/befejezés
Kivitel
Világítás
Konyhapult alá betolható
Centrifuga fordulatszám
Mosási zajszint
Késleltetés
Mosási töltetsúly
Szélesség
Beépíthető
Inverter motor
Automata mosószer adagolás
Okos készülék
Gőzfunkció

Elöltöltős mosógép

Az elöltöltős mosógépeket általában nagyobb családoknak ajánljuk, mert akár 12 kg kapacitással is bírhatnak. Az elöltöltős mosógépek között van már beépíthető, sőt keskeny kivitel is, és sokféle vidám színben léteznek már.

131 találat

Elöltöltős mosógépek

Elöltöltős mosógépeinkben megtalálható az invertor motor, ami egyfajta elektromos motor. Elektronikuson vezérelhető, tehát sebesség-szabályozás jellemzi. A motor időtartalma jellemzően hosszabb. Sajtásossága az alacsonyabb energiafogyasztás.

Biztosítja az optimális víz- és áramfelhasználást. Rövidebb mosási időt és halkabb műkődést kínál. Szinte az összes mosógépünk rendelkezik gyerekzárral. További tulajdonsága a gőzprogram, ezáltal ruhái gyűrődésmentesek lesznek. Mosási töltésisúly 6 kg-tól 11 kg-ig megtalálható. A nagyobb töltési súly nem csak több ruhát mos el, hanem hosszabb élettartalmat is nyújt.

Késleltetés funkcióval eldöntheti, hogy mikor induljon el és mikor kapcsoljon ki. A Led kijelző lehetővé teszi, hogy könnyebben kezelhető legyen és többféle kiegészítő opcióval rendelkezik. 

Felhívnám a figyelmét az automata mosószer adagolással bíró gépekre, mely jótékony hatással van a környezetre és az Ön pénztárcájára is. Mellesleg már a legtöbb elöltöltős mosógépünk rendelkezik digitális kijelzővel. Rengeteg mosási programokkal rendelkeznek, így a ruhájának megfelelőt választhatja. Garantáltan tiszta és jó illatúak lesznek ruhái.

Bosch elöltöltős mosógépek

Számos Bosch elöltöltős mosógépet megtalál kínálatunkban, melyet saját futárszolgálatunkkal kiszállítjuk Önnek. Gyors külsős szállítással a raktáron lévő elöltöltős mosógépeket akár már másnapra kiszállítjuk, ha délig megrendeli.

Whirlpool elöltöltős mosógépek

Számos Whirlpool elöltöltős mosógépet megtalál kínálatunkban, melyet saját futárszolgálatunkkal kiszállítjuk Önnek. Gyors külsős szállítással a raktáron lévő elöltöltős mosógépeket akár már másnapra kiszállítjuk, ha délig megrendeli.

Indesit elöltöltős mosógépek

Számos Indesit elöltöltős mosógépet megtalál kínálatunkban, melyet saját futárszolgálatunkkal kiszállítjuk Önnek. Gyors külsős szállítással a raktáron lévő elöltöltős mosógépeket akár már másnapra kiszállítjuk, ha délig megrendeli.

HOMEFORT elöltöltős mosógépek

Számos HOMEFORT elöltöltős mosógépet megtalál kínálatunkban, melyet saját futárszolgálatunkkal kiszállítjuk Önnek. Gyors külsős szállítással a raktáron lévő elöltöltős mosógépeket akár már másnapra kiszállítjuk, ha délig megrendeli.

Gorenje elöltöltős mosógépek

Számos Gorenje elöltöltős mosógépet megtalál kínálatunkban, melyet saját futárszolgálatunkkal kiszállítjuk Önnek. Gyors külsős szállítással a raktáron lévő elöltöltős mosógépeket akár már másnapra kiszállítjuk, ha délig megrendeli.

Midea elöltöltős mosógépek

Számos Midea elöltöltős mosógépet megtalál kínálatunkban, melyet saját futárszolgálatunkkal kiszállítjuk Önnek. Gyors külsős szállítással a raktáron lévő elöltöltős mosógépeket akár már másnapra kiszállítjuk, ha délig megrendeli.

TESLA elöltöltős mosógépek

Számos TESLA elöltöltős mosógépet megtalál kínálatunkban, melyet saját futárszolgálatunkkal kiszállítjuk Önnek. Gyors külsős szállítással a raktáron lévő elöltöltős mosógépeket akár már másnapra kiszállítjuk, ha délig megrendeli.

OnlineMárkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
2
8
2
0
vásárlónk bizalmát