Miért Mi?

Mert több jár Önnek!

 
7 ÉV HIVATALOS MAGYAR JÓTÁLLÁS


A teljes körű gyártói jótállását a Hivatalos Garancia


Plusz kiterjesztett garanciával 7 évre egészítjük ki.


Emellett cégünknél minden termékhez jár:  • ÁFA-s számla
  • Hivatalos, Magyar, kitöltött, lepecsételt garancialevél
  • Országos szervizhálózat
  • Magyar nyelvű használati útmutató
  • Legalább 3 napos cseregarancia

 HIVATALOS FORGALMAZÓ  • Amennyiben tőlünk, Hivatalos forgalmazótól vásárol, az olyan, mintha a gyártótól vásárolna.
  • A Hivatalos forgalmazónál biztos lehet benne, hogy eredeti terméket kap.
  • A Hivatalos forgalmazótól minden esetben kap magyar használati utasítást, és telefonon a szakértők segítenek Önnek a készülékkel kapcsolatos kérdéseiben. 
  • A szállítást saját, korrekt kollégáink végzik, az Önnel egyeztetett, órapontos időpontban, az egész országban.
  • 15 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a vásárolt készüléket, és mi 100%-ban visszaadjuk a vételárát.
  • Budapesti raktárunkban akár azonnal át is veheti személyesen, a megrendelt készüléket. A részleteket olvassa el ide kattintva.
  • Figyelmébe ajánlanám, rendkívül kényelmes, és közkedvelt szolgáltatásunk is,  amely a szabadon álló készülékek, próbaindítással egybekötött,  szakszerű beüzemelését is magában foglalja.
  • Komolyan vesszük az Ön igényeit és kiszolgálását.
  • Mivel hivatalos forgalmazók vagyunk, és közvetlenül a gyártóval állunk      kapcsolatban, nem megy át az áru nagy- és kiskereskedők tömegén, így nincs  rajta óriási árrés, biztos lehet benne, hogy az egyik a legjobb árat tudjuk adni Önnek.


  

HÍVJON MINKET TELEFONON


Kiváló szakértői tudásunkkal várjuk! Ha úgy találja, hogy személyre szabottabb odafigyelésre van szüksége, lépjen kapcsolatba képzett szakértői csapatunkkal; szívesen nyújtunk tanácsokat és termékjavaslatokat telefonon, e –mailben.  • ha csak érdeklődik
  • ha árajánlatot kér
  • ha készletről informálódik
  • ha rendelni szeretne
  • ha szállítási időpontot egyeztetne


   

 


FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK


Márkaboltjainkban készpénzzel (áruátvételkor), előre utalással, onlinebankkártyával valamint bankkártyával is fizethet. Utóbbira online rendeléskor, illetve személyes áruátvételkor a budapesti raktárunkban és a pécsi átvevőhelyünkön van lehetősége. Részletekért kattintson ide!


   

 elégedett vásárló


  


99,9% VÁSÁRLÓ ELÉGEDETT VELÜNK

A vásárlást szórakoztatóvá és egyszerűvé tesszük

Olyan emberi megoldásokat kínálunk, amelyek támogatják és javítják ügyfeleink mindennapi életét! Felméréseink bizonyítják,  hogy vásárlóik 99,9 %-a ajánlaná ismerősének az onlineMárkaboltokat. László Brigitta véleménye: „Rendelés felvételnél udvarias pontos gyors ügyintézés. A márkabolt garancia a valódi, eredeti minőségre."
 
+ összes vélemény


   

 visszavesszük


  


15 NAPON BELÜL VISSZAKÜLDHETI ha:  • nem tetszik a színe
  • hangosnak találja
  • nem úgy működik, ahogy szeretné


   

 onlinepénztárca


   


ONLINEPÉNZTÁRCA


Képzeljen el egy virtuális pénztárcát, amelyet mi kuponokkal töltünk fel, Ön pedig beválthatja őket a következő vásárlásainál. Így minden alkalommal olcsóbban juthat hozzá a kiszemelt termékhez már több mint 320 webáruházban! Nem csak pénzt spórolhat, de kap a vásárolt termék mellé korrektség garanciát.


Ez azt jelenti, hogy ha bármelyik onlinePénztárca elfogadó webáruházban vásárol, és elégedetlen a termékkel vagy a webáruház szolgáltatásával, a vásárlást követő 6 hónapon belül, indoklás nélkül az onlinePénztárca
visszafizeti a vásárlás 100%-át saját onlinePénztárcájába, úgy, hogy a terméket is megtarthatja. Csak írjon az online Pénztárca ügyfélszolgálatnak és már el is van intézve. Az Online Pénztárca felhasználásának további feltételeit itt találja.


    csereprogram


   


HIVATALOS CSEREPROGRAM


Régi háztartási gépét cserélje el egy új készülékre az OnlineMárkaboltokban, mert használható régi akár működésképtelen készülékéért visszakap 25.000 Ft-ot saját onlinePénztárcájába. 

Plusz ingyen ellszállítjuk régi készülékét, hogy arra se legyen gondja! 

Kattintson ide és tudjon meg többet.


   személyes átvétel


   


SZEMÉLYES ÁTVÉTEL


Az OnlineMárkabolt dolgozói fontosnak tartják a személyes kapcsolattartást, 
ezért lehetősége van a Budapesti raktárunkban személyesen átvenni a vásárolt háztartási gépet, hétköznap 10-15 óra között.


Részletekért kattintson ide.


  


    

 

   


ÓRAPONTOS SZÁLLÍTÁS


Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak!
A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyezteti Önnel egy értékesítő kollégánk. A visszaigazolt szállítási napot megelőző napon, a logisztikusaink sms-ben értesítik Önt a órapontos szállítás várható idejéről.


Szállítási módjainkról ide kattintva olvashat bővebben!


   
NEM TETSZIK? NE VEGYE ÁT, NE FIZESSE KI, ÉS MI INGYEN VISSZASZÁLLÍTJUK!


Szorong online rendelni, mert nem látja a gépet, és nem biztos abban, hogy jól választ? Aggódik amiatt, hogy csak utólag derül ki, nem is erre a készülékre volt szüksége? Ön is azok közé tartozik, akik a biztosra mennek, és szeretik közelről is megnézni, megfogni a terméket, mielőtt kifizetik?


Van egy megoldásom az Ön számára!
Magyarországon először, az prémium házhoz szállítás mellé
SZÉPSÉGGARANCIÁT adunk minden termékünkhöz INGYEN.


Az internetes vásárlással kapcsolatban sok a bizonytalanság, ráadásul mivel a háztartási nagygépek vásárlása anyagilag is megterhelő, természetes, hogy vásárlóink biztosra akarnak menni. Mi az Ön kezébe tesszük a választás szabadságát – bemutatótermünket
elvisszük az Ön otthonába!
Válassza ki a készüléket, rendelje meg és kérje prémium házhoz
szállításunkat,
mi pedig saját munkatársainkkal elvisszük Önnek a terméket, kicsomagoljuk, és helyére tesszük!


Nyugodtan megnézheti, olyan-e ahogy elképzelte?
Ha nem tetszik, vagy nem szép, NEM KELL KIFIZETNIE a készüléket!

Ingyen, indoklás nélkül elvisszük, ezután természetesen abban is segítünk, hogy egy másik, igényeinek megfelelőbb modellt válasszon! 


MAGYARORSZÁG ELSŐ KERESKEDELMI HÁLOZATA 

   


Az onlineMárkaboltok teljesen magyar tulajdonú vállalkozás, magyar kollégákkal, mely az igényes márkahű vásárlóknak szeretne szakértői, és színvonalas teljes körű szolgáltatást nyújtani. Nálunk nincsenek hangzatos árakciók. Mi a szakértelmet, a minőséget, a profi saját házhozszállítást, vagyis a maximális elégedettséget helyezzük előtérbe.


Tudjon meg többet rólunk >>>