Miért kell a Hivatalos Forgalmazótól vásárolni?

Hivatalos Forgalmazótól

10 tény ami fontos Önnek, mielőtt vásárol!

Rengeteg webáruház és offline áruház van, ami már a magyar embereknek is elérhető. De vannak dolgok, melyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül. Ismerje meg miért fontos, hogy a Hivatalos Forgalmazótól vásároljon, és ne csak az árra figyeljen.

10 pont ami megkülönbözteti a Hivatalos Forgalmazót!

  1. Amennyiben tőlünk, Hivatalos forgalmazótól vásárol, az olyan, mintha a gyártótól vásárolna.
  2. A Hivatalos forgalmazónál nem kap hamisítvány, silány árut, biztos lehet benne, hogy eredeti terméket kap.
  3. A Hivatalos forgalmazótól minden esetben kap magyar használati utasítást, így pontosan tudja, hogyan használja a háztartási gépét, és ezért ki tudja használni minden funkcióját, tovább lesz segítségére a készülék.
  4. Nekünk, mint a Hivatalos Forgalmazóknak szakértőnek kell lennünk az általunk forgalmazott készülékekben. Ezt a tudást Önnel is megosztjuk, így telefonon a szakértők segítenek Önnek a készülékkel kapcsolatos kérdéseiben.
  5. A szállítást saját, korrekt kollégáink végzik, az Önnel egyeztetett, órapontos időpontban, az egész országban. Az Ön készülékére úgy vigyázunk, mint a sajátunkra, így hibátlan kiszolgálásban fog részesülni. Nem egy névtelen futárszolgálattal vitetjük ki a drága háztartási gépét.
  6. 15 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a vásárolt készüléket, és mi 100%-ban visszaadjuk a vételárát.(Eredeti csomagolásban)
  7. Budapesti raktárunkban akár azonnal át is veheti személyesen, a megrendelt készüléket. Kollégáink segítenek Önnek berakni a gépjárműbe. A részleteket olvassa el ide kattintva.
  8. Figyelmébe ajánlanám, rendkívül kényelmes, és közkedvelt szolgáltatásunk is, amely a szabadon álló készülékek, próbaindítással egybekötött, szakszerű beüzemelését is magában foglalja.
  9. Komolyan vesszük Önt, ezért nem próbálunk meg semmire kellő, haszontalan árucikkeket rásózni Önre, csak korrekt, minőségi, márkás készülékeink vannak, hivatalos forgalmazóként.
  10. Mivel hivatalos forgalmazók vagyunk, és közvetlenül a gyártóval állunk kapcsolatban, nem megy át az áru nagy- és kiskereskedők tömegén, így nincs rajta többszörös, óriási árrés, biztos lehet benne, hogy az egyik legjobb árat tudjuk adni Önnek.

Nézze meg onlineMárkaboltjainkat >>>

Válogasson háztartási gépeink között >>>

Tudjon meg többet rólunk:

Biztonságos Vásárlás OnlineMárkaboltok

Pénzügyileg legstabilabb cégek közé tartozunk, mellyel csak a cégek 0,63%-a rendelkezik! 2021-22

Ezek vagyunk mi! Videó az onlinemárkaboltokról

Tudjon meg többet a háztartási készülékekről: 

Hogyan válasszunk hűtőszekrényt?

Hogyan válasszunk mosógépet?

Nézze meg a blogunkat, ahol több mint 700 hasznos cikket talál.

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Márc 07.