A felültöltős mosógépek a legjobbak között vannak? Whirlpool

legjobb felültöltős mosógép

A felültöltős mosógépek a legjobbak közt vannak?

Döbbenetes adatra leltem a felültöltős mosógépekkel kapcsolatban, így szakértő kollégámmal beszélgettem.

Felültöltős mosógépekről szakértőnkkel

Nyerjen időt magának, és engedje, hogy segítsek a vásárlói döntésében.

Amennyiben Ön nem háztartási gép szakértő, rengeteg időre lehet szüksége, míg kitanulja a mosógépek funkcióit, előnyeit és hátrányait.

Az Onlinemárkabolt szakértőkkel működik együtt, hogy Ön megkapjon minden információt, a háztartási gépek vásárlásához. Ezért most beszélgetetek a mosógép szalon szakértőjével Herke Róberttel, aki már régóta erősíti csapatunkat és profi a mosógépek kérdéseiben.

Döbbenetes hogy egyre csökken a felültöltős mosógépek kereslete. Már mindenki elöltöltőset vásárol. 

Tapaszaltod alapján mi az oka annak, hogy valaki felültöltős mosógépet választ?

1/ Sok ember ragaszkodik ehhez a típusú mosógéphez, mert mindig ilyen volt neki. Magyarországon régebben szinte mindenkinek, az én anyukámnak is felültöltős gépe volt, amit sokáig sikeresen használt. Így bevált számára, és nem akar váltani. Ahogy mondják „a szokás nagy úr”.

2/ A felültöltős mosógépek ki- be pakolása könnyebb, mint az elöltöltős gépeknek, hiszen nem kell olyan nagyot hajolni. Ez idősebb embereknél előny lehet.

3/ Vannak, akik félnek attól, hogy az elöltöltős gépnél az ajtórésznél található gumi bepenészesedik, és ennek cseréje költséges. Ez a probléma a felültöltősnél mosógépnél nem fordulhat elő.

4/ A méret kérdése is meghatározó. A panelekben a kicsi fürdőszobába egy kisebb gép praktikusabb.

5/ A felültöltős gépekből nagy a választék az alsó vagy közép árkategóriában.

Nézze meg a felültöltős mosógépeket a Whirlpool onlineMárkaboltban >>>

Melyik a legnépszerűbb felültöltős mosógép az Online Márkaboltba?

A Whirlpool és az Indesit mosógépek a legnépszerűbbek. De megemlíteném a Bosch mosógépeit (bár ők csak elöltöltős mosógépeket gyártanak), mert a magasabb árfekvés miatt kevesebbet adunk el belőle, de arányaiban nézve abszolút az első háromban van.

Nem emelnék ki konkrét készüléket, mert az igények egyediek. Aki nem biztos a döntésében, annak azt ajánlom, hogy csörögjön rám (+36-1/478-2128) és szívesen segítek a többi szakértő kollégámmal együtt a választásban.

Mire hívod fel a mosógépet vásárló ügyfelek figyelmét, mielőtt meghozzák döntésüket?

Az első, hogy olvassák, el a Hogyan válasszunk mosógépet  írásunkat az oldalunkon, mert ott minden alapvető információt megtalálnak, amire szükségük van.

Nélkülözhetetlen, hogy tudják a leendő gép energia és vízfogyasztás adatait, hiszen a rezsire ez óriási hatással van.

Attól függően hova kívánják elhelyezni a mosógépet, nézzék meg a zajszintjét. Már vannak csendes mosógépek. Elolvasom, a Felszabadulhat a mosásban, mert létezik csendes mosógép című cikket.

A rohanó világban alapvető a gyors program. Így akár vasárnap este is bedobhatja a gyerek tornacuccát a gépbe, hogy hétfőn tisztán kerüljön vissza a suliba.

Antibakteriális, fertőtlenítő funkció kulcsfontosságú lehet ott ahol fertőző beteg, vagy kisbaba van. Ajánlom a figyelmébe, a Veszélyben van a családja a bakétriumlevestől? írásunkat. Válasszon gőzőlös mosógépet, és gyorsan fertőtlenítheti a ruhanemüit.

Kardinális a mai világban, hogy válasszon 6. érzék funkciót, mellyel vizet és áramot spórol. 

Csodás funkció az automatikus i- DOS adagoló rendszerrel, amely milliliterre pontosan beállítja a mosószer mennyiségét.

Szuper folttisztítós mosógépek vannak, vagy színvédő funkciókkal ellátottak.

Végül szeretném felhívni a figyelmet az Aquastopra, amely egy vízvédelmi eszköz, így meghibásodás esetén se tudja a mosógép eláztatni a fürdőhelyiséget.

Köszönöm Robi a részletes válaszaidat, és remélem, sokan keresnek majd téged további jó tanácsokért.

Tekintse meg Mosógép Szalonunkat amelyben a legnépszerűbb, készleten levő mosógépeinkkel és vásárlóbarát kedvezményekkel várjuk. Ha bizonytalan, melyik készüléket válassza, vagy kérdése van a termékkel, szállítással kapcsolatban hívja bátran mosógép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Tovább a mosógépekhez.

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Önnel is előfordult már, hogy kiömlött a víz az otthonába?

Whirlpool mosógép specialitások

Miért jobb egy nagy mosógép, akár kis családoknak is...

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Dec 15.