Mit nem kérdeznek meg a vásárlók mosógép vásárlás előtt!

mit nem kérdeznek meg a vásárlók mosógép vásárlása előtt

Az alábbi 3 fontos dolgot mindenképpen gondolja át, mielőtt mosógépet vásárol.

Mit nem kérdeznek meg a vásárlók mosógép vásárlás előtt!

Az alábbi 3 fontos dolgot mindenképpen gondolja át, mielőtt mosógépet vásárol.

27 éves tapasztalatunk a háztartási gépek értékesítésében azt mutatja, hogy sajnos vannak olyan mosógép vásárlók, akik az alábbi kérdéseket nem teszik fel mosógép választás előtt. Tóth Attila szakértő kollégám segített a 3 leggyakrabban elfelejtett kérdés összegyűjtésében és megválaszolásásban! 

Ön ne kövesse el ezeket a hibát,  és kérdezze meg őket, hogy ideális mosógépe legyen!

FIGYELEM! Ez nem "Hogyan válasszunk mosógépet" cikk, hanem ami fontos lehetet, de elfelejtheti megkérdezni, megnézni... Amennyiben tanácstalan a mosógép választásban a cikk alatt talál további információt, olvasandót, vagy telefonon kérdezze meg szakértőink a +36-1/478-2128-as telefonszámon.

Sokan a márka és a kinézet alapján döntenek, de vannak olyan fontos kérdések, amiket érdemes előre tisztázni a vásárlás előtt. Ezek közül három alapvető szempont, amit sokan figyelmen kívül hagynak.

Első hiba mosógép vásárlás előtt

Elcsépeltnek tűnhet, de sajnos a mai napig előfordul, hogy visszahozunk a házhoz szállításból háztartási készüléket, mert nem fér be a helyre, ahova vásárolták. Sajnos ez nem csak egy nagy side-by-side hűtőnél, hanem mosógépnél is előfordul. Hiszen a mosógépek is több méretben gyártják. Vannak normál és keskeny mosógépek is, sőt olyanok is, amelyeknek a mélysége a csökkentett.

Tehát az első dolga a mosógép vásárlás előtt az legyen, hogy Nézze meg, befér-e a tervezett helyre! Mérje meg mindent pontosan, és ne csak a szélességet nézze, hanem a magasságot és a mélységet is. Így elkerülheti a kellemetlen meglepetéseket

Második hiba mosógép vásárlás előtt

A másik dolog, amit a vásárlóink elfelejtenek leellenőrizni, vagy csak nem jut eszükbe, azonban hiányolják a használata során a Rövid Program!
Akkor is ha ráér, előfordulhat olyan eset, amikor nincs sok ideje vagy éppen sürgős a mosás, akkor az egyik legfontosabb szempont a rövid program létezése. Győződjön meg róla, hogy a kiszemelt mosógép rendelkezik olyan rövid mosási lehetőséggel, amely kielégíti gyorsabb mosási igényeit.

A harmadik fontos megvizsgálandó mosógép vásárlása előtt!

Ruhahozzáadás Funkció: Lehetséges mosás közben ruhákat hozzáadni? Sokan elfelejtik megkérdezni, hogy a kiválasztott mosógép alkalmas-e arra, hogy a mosás közben még hozzáadhassanak ruhákat. Ez fontos lehet, ha valami kimaradt, amit még be kell dobni a mosásba.

Reméljük, hogy ezek a kérdések segítenek a megfelelő mosógép kiválasztásában. Ha további kérdéseid vannak, szakértőin állnak rendelkezésére munkaidőben a +36-1/478-2128-as telefonszámon.

Ezután ismerje meg a Whirlpool mosógépek legnagyobb előnyeit:

6.Érzék technológia

A 6. Érzék technológiának köszönhetően a készülékekben szenzorok állítják be a mosás paramétereit, hogy mindig optimális legyen a végeredmény.

Hogy működik a 6. érzék?
Miután kiválasztotta a kívánt programot, a gépben elhelyezett szenzorok érzékelik a mosnivaló mennyiségét és az anyag típusát, majd automatikusan ehhez igazítják a víz hőmérsékletét és mennyiségét, valamint a motor sebességét. Így mindig tökéletes a mosási eredmény, illetve optimális az idő-, víz- és energia felhasználás.

FreshCare+

Nem kell aggódnia, ha nincs otthon, amikor lejárt a mosás, mert a FreshCare+ funkcióval a ruhák még órákon keresztül frissek maradnak a dobban. A készülékek ugyanis a gőz segítségével és a dob finom mozgatásával akár 6 órán keresztül frissen tartják a ruhákat, így nem kell attól tartania, hogy azok kellemetlen szagúak vagy gyűröttek lesznek.

Nézelődjön a Whirlpool mosógépei között most, +5 év GARANCIÁVAL a Whirlpool onlineMárkaboltban >>>

 Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Hogyan válasszunk mosógépet?

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet válasszak?

Whirlpool mosógép programok

Megéri többet költeni egy mosógépre? Részletesen átbeszéljük!

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Jan 25.

Whirlpool mosógép termékajánló