Termék elérhetősége
Típus
Szín
Energiaosztály
Szélesség
Szárítási töltetsúly
Inverter motor
Okos készülék

Bosch Hőszivattyús szárítógép

Ismerje meg, és használja a  kifogástalan minőségű Bosch szárítógépek okos funkcióit, melyek garantálják a tökéletes szárítási eredményt minden egyes mosás után.

Nem igényelnek elszívó légcsatornát, így könnyen telepíthetők konyhába, fürdőszobába vagy akár faliszekrénybe is - bárhová, ahol csak szüksége van rájuk. A Bosch hőszivattyús szárítógépek energiatakarékosak, és magas színvonalú készülékek, amelyek praktikus segítséget nyújtanak minden otthonban.

A német minőséget, magyar garanciával, sőt az onlineMárkaboltokban +5 év garanciával vásárolhatja meg őket, így biztos lehet abban, hogy hosszú távon is megéri befektetése.

Szállításunk ingyenes, és régi gépét is ingyen elszállítjuk, valamint szakképzett csapatunk beüzemeli a szabadonálló készülékeket, hogy Önnek már csak a kényelmes használat maradjon. Ha szüksége van segítségre vagy tanácsra, szakértői tanácsadásunkkal állunk rendelkezésére. Ne habozzon, hívjon minket, (+36-1/478-2128) és tegye otthonát még kényelmesebbé és hatékonyabbá a Bosch szárítógépekkel!

 

12 találat
OnlineMárkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
2
9
0
1
vásárlónk bizalmát