Tűpontos mosószer-adagolás

i-Dos mosógép

Tűpontos mosószer adagolás, hogy egy csepp tisztítószer se menjen kárba...

Bosszantja, hogy nem mindig tudja pontosan felmérni, mennyi mosószert kell adagolni a szennyeshez? Önnel is előfordult már, hogy feleslegesen túl sok mosószert tett az adagolóba, ami így kárbaveszett?

Bemutatok Önnek egy újdonságot, amellyel Ön is évente több mint 7 000 liter vizet és 12 liter mosószert takaríthat meg!

Ugye milyen elképesztő? Pedig lehetséges, méghozzá az új Bosch i-Dos mosógépekkel!

Egyszerűbb, integrált, precíz adagolórendszer ezekben a csodamasinákban pontosan meghatározza, hogy a szennyeséhez mennyi mosószerre és öblítőre van szükség. Folyékony mosószer használatakor mindössze egyszer kell betöltenie a teljes flakon tartalmát a tárolórekeszbe, és ezután el is feledkezhet a tisztítószerről.

A készülék az anyag típusa, a töltetmennyiség, a vízkeménység és a szennyezettség függvényében határozza meg a tisztítószert az utolsó milliliterig - hogy a ruhák tökéletes kezelésben részesüljenek, és Ön élvezhesse az első osztályú mosási eredményt.

A helytelen mosószer adagolás csökkenti a készülék teljesítményét, és károsítja a ruhát, emellett megnöveli a víz- és energiafogyasztást is. A Bosch mosógépekbe megtalálható i-Dos funkcióval csak annyi mosószert, vizet és energiát használ a gép, amennyire feltétlenül szüksége van.

Nézze meg, hogy működik ez a szuperfunkció:

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 09.