Termék elérhetősége
Energiaosztály
Centrifuga fordulatszám
Mosási zajszint
Mosási töltetsúly
Szélesség
Automata mosószer adagolás
Okos készülék
Gőzfunkció

Bosch Elöltöltős mosógép (i-DOS)

Fedezze fel a Bosch elöltöltős mosógépek világát, ahol az innováció és a kényelem találkozik a kifogástalan mosási teljesítménnyel.

Az automatikus mosószer adagolásért felelős i-DOS rendszerrel és az EcoSilence Drive motorral felszerelt mosógépek gyorsan és hatékonyan mosnak, miközben takarékosan használják az energiát és a vizet.

A minőségi Bosch mosógépek minden tulajdonos számára garantálják a kifogástalan mosási eredményt, így Ön is bízhat abban, hogy ruhái mindig tiszták és frissek lesznek. Hajtsa végre mosási feladatait könnyedén és megbízhatóan a Bosch elöltöltős mosógépek segítségével, és élvezze a mindennapokat kényelmesebben és hatékonyabban!

A német minőség és a prémium teljesítmény találkozik a magyar családok mindennapi életével. 

A +5 év HIVATALOS GARANCIA, amelyet csak nálunk talál, biztosítja, hogy a Bosch készülékek hosszú távú befektetés a kényelembe és a minőségbe. Szállításunk ingyenes, és nemcsak a megrendelt új gépet hozzuk el Önhöz, de régi készülékét is ingyen szállítjuk el. És hogy Önnek minél könnyebb legyen, szakképzett csapatunk a helyszínen beüzemeli a szabadonálló készülékeket, így Önnek már csak élveznie kell az új gép minden előnyét. Nem utolsósorban, országos szervizhálózat gondoskodik róla, hogy bármilyen kérdése vagy problémája adódna, gyorsan és hatékonyan segítséget kapjon.

Tegye otthonát még kényelmesebbé és modernbbé velünk!

Tekerjen lejjebb és válogasson a Bosch mosógépek között!

14 találat
OnlineMárkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
2
8
1
9
vásárlónk bizalmát