A legjobb mosógépet keresi? Szakértői vélemény

legjobb mosógépek 2023

Olvassa el cikkünket és sikerülni fog megtalálni az ideális mosógépet otthonához!

A mosógépek nélkülözhetetlenek a mindennapi életünkben, így fontos, hogy az Önnek optimális készüléket válassza, amely hozzájárul a komfortosabb otthonához és a kényelméhez.

A piacon szerencsére rengeteg mosógép közül választhatunk, de ez sokszor zavaró lehet, hiszen a bőséges kínálatban el is veszhet kicsit az ember. Ezért összegyűjtöttem a legfontosabb információkat, és bemutatok Önnek, a legjobb mosógépek közül néhányat, hogy megkönnyítsem a választást.

Először el kell döntenie, hogy milyen mosógép típust szeretne:

  1. Elöltöltős mosógépek: Az elöltöltős mosógépek népszerűek kiváló energiatakarékosságuk és kényelmük miatt. Nagyobb kapacitásuk lehetővé teszi, hogy egyszerre több ruhadarabot mossunk, és a kímélő kezelésük védi a ruhákat. Ezek a mosógépek általában továbbfejlesztett funkciókkal rendelkeznek, mint például a gőzölés vagy az időzített indítás. Nem csak nagycsaládosoknak nagyszerű választás, hiszen a nagyobb dobkapacitás lehetővé teszi, hogy paplant, plédet, vagy akár az egész család ágyneműjét egy ciklusban tisztává varázsolja.
  2. Felültöltős mosógépek: A felültöltős mosógépek könnyű hozzáférést biztosítanak a ruhákhoz, mivel a mosógép tetején található a töltőnyílás. Ezek a mosógépek ideálisak kisebb helyiségekbe. Az egyszerű használat mellet, már ők is rendelkeznek többféle programmal, mint pl. a gyorsprogram, így praktikusak.
  3. Kombinált mosó-szárítógépek: Ha helytakarékos megoldást keres, a kombinált mosó-szárítógépek kiváló választás lehetnek. Ezek a készülékek nem csak mosni, hanem szárítani is képesek, így ideálisak kisebb lakásokban vagy otthonokban, ahol nincs külön szárítógép.

További hasznos információkért a mosógép választásban, olvassa el a 10 tipp mosógép megvásárlásához c. írásunkat.

Nézzük a kíváló mosógépeket a piacon:

Az alábbi mosógépeket az onlineMárkaboltok kínálatából válogatta össze a háztartási gép szakértői csapatunk, akiknek nagy tapasztalata van a mosógépekkel kapcsolatban. Figyelembe vették a mai elvárásokat, és a rengeteg beszélgetést melyet vásárlóinkkal folytatnak, így biztosan állíthatom, hogy az alábbi készülékekkel maximálisan elégedett lesz.

Tudja meg, a mosógép választás 3 legfontosabb szempontját szakértőnktől >>>

Az egyik kíváló mosógép a Whirlpool FFD 8648 BV EE Elöltöltős mosógép

legjobb mosógép a piacon 2023

Ez a mosógép 8 kg kapacitással rendelkezik és a gőzőléses programjai miatt szeretik nagyon sokan. A Whirlpool egyedi 6. érzék technológiájának köszönhetően a mosógép mindig a ruhamennyiséghez igazítja a mosást, a maximális teljesítményérdekében.1600 fordulatos centrifuga fordulatszáma olyan hatékony, hogy szinte száraz ruhát szed ki a mosógépből. Amennyiben szárítógépet használ, ez fontos hiszen így csökkenti a szárítógép működésének idejét, így energiát takaríthat meg.

Kétféle gőz felhasználású programja van, az egyik amikor fertőtleníti a ruhákat, így higiénikusak lesznek a másik pedig egy gyors felfrissítő program. Hasznos, hogy FreshCare a készülék. Ez azt jelenti, hogy a ciklus végezetével, még 6 órán át frissen tarthatja az opció aktiválásával a ruhát, így nem gond, ha véletlenül nem tudja azonnal kipakolni.

Tudjon meg többet, erről a magas színvonalú mosógépről >>>

Kiváló mosógépek között van a Bosch WGG2440REU Elöltöltős mosógép

legjobb mosógép a piacon 2023

A modern és elegáns szürke dizájn mellett ez a mosógép tökéletes eredményt biztosít minimális energia- és vízfogyasztás mellett az A energiaosztálynak és az ActiveWater Plusnak köszönhetően.

A 9 kg kapacitás lehetővé teszi, hogy nagyobb ruhamennyiséget mosson egyszerre. Óriási előny az AntiStain, amely megbízhatóan eltávolítja a négy leggyakoribb foltot, amelyek a vaj/olaj-, fű-, vörösbor- és vérfoltok.
Hasznos a Hygiene Plus: higiénikus mosás, amely hatékonyan elpusztítja a baktériumokat még 40 °C-on is, így a 60°C fokon való mosáshoz képest energiát spórol meg. Gyorsítani is tudja a programok mosási idejét és akár 65%-kal rövidebb idő alatt érheti el a tökéletes tisztaságot. Van 15 és 30 perces gyorsmosás programja is. Öntisztító mosószertartálya és dobtisztító programja garantálja a higiénikus, és hosszú távú működést.  Az 1400 fordulatos centrifuga 52%-át kipörgeti a nedvességet a ruhából, tehát ennyivel kevesebb víz csapódik le otthonában.

Nézze meg ezt az egyedi Bosch mosógépet >>>

Válassza ezt a 10kg-os kíváló mosógépet: Gorenje WS168LNST Elöltöltős mosógép

legjobb mosógép a piacon 2023

Ez a mosógép a tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és a stílusnak. A 10 kg kapacitás igazán nagy családoknak ideális, hiszem nagyobb mennyiségű ruhát mos egyszerre. Egy nagy családban sok a folt, és ebben hatalmas segítség az IonTech funkciója, amely 30%-kal több foltot távolít el, hozzáadott vegyszerek nélkül, mint hagyományos társai. Ennek a funkciónak a segítségével a mosószer jobban oldódik a vízben, így lehetővé teszi a tisztítószer egyenletes beszivárgását a szennyes ruhákba. Az eredmény 30%-kal jobb folteltávolítás, még alacsonyabb hőmérsékleten is. Az IonTech megakadályozza a vízkő lerakódását is a fűtőszálon, ami meghosszabbítja a mosógép hasznos élettartamát.

A hosszú élettartamot az Inverteres PowerDrive motor is garantálja, amely jótékony hatása még, hogy csendes a működése. A 14 mosási programban megtalálja a gyors gőzfelfrissítést, amely óvja a ruháit.

Gazdaságos a használata, mert AutoWash programnál és mosógép kiválasztja a betöltött ruhamennyiséghez legjobban illő mosási ciklust, így nem tud energiát vagy vizet pazarolni, továbbá DoseAid funkció mindig segít megtalálni a mosószer optimális adagját. Ez biztosítja, hogy nem fog felesleges mosószert elhasználni.

Nézze meg ezt a hasznos óriási mosógépet >>>

Remélem Ön is megtalálja az Önnek legjobb mosógépet!

A mosógép kiválasztása jelentős döntés, hiszen hosszú távon befolyásolja mindennapi életünket. Amennyiben bizonytalan a döntésében, a +36-1/478-2128-as telefonszámon várják szakértőink a hívását.

Miért válassza az onlineMárkaboltokat?

Mert a piacon egyedülálló védelmet adunk a háztartási gépeihez!

Sajnos sok vásárló elköveti azt a hibát, hogy nem tartja szem előtt a vásárolt készülék garanciális  idő hosszát. Ez később problémákat okozhat, ha szükség van a háztartási gép javítására vagy cseréjére, és nem rendelkezik érvényes jótállási védelemmel. Sajnos ez akár nagyon magas költség is lehet, melytől megóvja magát, ha az onlineMárkaboltokat választja. Nálunk a HIVATALOS PLUSZ GARANCIA szolgáltatásunkkal, + 5 év garanciával vásárolhatja meg a kiválasztott készüléket.  Tudjon meg többet, olvasson tovább a 5 ÉV HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁRÓL >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Hogyan válasszunk mosógépet?

2 kg ruha mosása, nagy kapacitású mosógépben, gazdaságosan. Lehetséges?

Keskeny mosógépek a helytakarékosságért

Mit jelent a mosógép centrifuga fordulatszám?

Mire jó a gőz a mosógépben?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Jún 06.