Miért biztonságos nálunk vásárolni?

Biros Levente

Miért biztonságos nálunk vásárolni?

"Fejétől bűzlik a hal" szól a mondás. Ha ez igaz, akkor az onlineMárkaboltok egy illatos virágszál :)

Mitől függ egy cég jó hírneve, megbízhatósága, sikeressége? Természetesen először a cégvezetéstől másodsorban a kollégáktól.

Tudni akarja, hogy miért bizzon bennünk? Ismerje meg a tulajdonosunk, és nem lesz kétsége!

Biros Leventének az OnlineMárkaboltok tulajdonosának útja, rögökkel teli, izgalmas, szívszorongató és tanulságos. Megismerte 2008-ben a csődhöz közeli állapotot, melyből irtózatos küzdelemmel felállt és kemény munkával teremtette meg az onlineMárkaboltokat.

Mi az ország "Hivatalos Forgalmazói" vagyunk! Az a küzdés, és etikusság amellye idáig eljutottunk, példával jár a magyar vállalkozás előtt.

Leventének és az onlineMárkaboltok dolgozóinak szlogenje: a „Mindig többet adni", akár a munkáról, akár a magánéletről van szó.

Többek között ezért lett az online márkaboltok Hivatalos Forgalmazó, így csak minőségi, megbízható készülékeket értékesítünk, így nyugodt szívvel hajtjuk álomra a fejünket.

A Mindig többet adni szlogen, nem csak egy szlogen, hanem egy gondolkodásmód, melyet mi munkatársak is elsajátítottunk és legyen szó munkáról vagy magánéletről maximálisan alkalmazzuk.

Így Ön biztos lehet abban, hogy nem csak egy háztartási gépet vásárol, hanem szakértőink által az ideális készüléket, mely Önnek ad szabadságot.

A vásárlási folyamatban minden lépésben biztonságban van, és a saját szállító kollégáink is – mintha a sajátjuk lenne,- úgy vigyáznak az új gépére!

Biros Levente, elkötelezte magát, hogy a hibáin keresztül tanítja, inspirálja az ország elakadt, megrekedt cégvezetőit és mutatja meg nekik a helyes utat. Létrehozta a Szemléletváltó programot is.

Tudjon meg mégtöbbet a tulajdonosunkról, és olvassa el a Hello Biznisz-ben megjelent cikket Leventéről. Kattintson a képre, és olvassa el!

 

Biros Levente Hello Biznisz

 

Olvasson még rólunk:

Biztonságos Vásárlás

Fontos, hogy milyen cégtől vásárolunk?

Vásárlóink félelmei

Fontos a Garancia?

Telefonon is érdeklődhet, rendelhet

Az onlineMárkaboltok története

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Febr 28.