facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

2018-ban az Év Vállalkozói Díját Biros Levente kapta!

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A főnök

Sajnos sok ember éli úgy a mindennapjait, hogy tart a vezetőjétől.

Borzasztó mindennap úgy munkába menni, hogy a gyomrunk görcsben van. A vezető elnyomhatja a munkavállalók odaadását a cég felé, a kreativitás és a munka öröme elvész.

Az onlinemárkabolt Magyarország Kft. dolgozói nem így kezdik a napjukat, sőt..

Biros Levente a cég tulajdonosa egy olyan közösséget hozott létre, ahol szeretünk dolgozni, és minden kihívás elé büszkén tekintünk. Olyan vezetőséget helyezett maga mellé, akik becsülik a munkavállalót és segítik a munkáját.

Nagy örömünkre, ezt nem csak mi dolgozók tudjuk, de észre vette a világ is, és idén(2018-ban) Biros Levente megkapta az Év Vállalkozója díjat!

Ezt a díjat kizárólag olyan gazdasági szakember - vállalkozó, cégtulajdonos, vállalkozásvezető, üzletember - kaphatja meg, akinek a gazdasági és közéleti szerepvállalása, társadalmi felelősségvállalása, valamint vállalkozói és üzletemberi tevékenységének sikere és hasznossága példaképül állítható a gazdaság többi szereplője és a társadalom minden tagja számára.

Biros Levente vidéki cukrászból lett cégvezető. A válságban tönkre ment, de a mínusz negyven millióból egy szemléletváltással felállt, majd egy közel három milliárdos árbevételű, online céget épített fel. A 22 éves onlineMárkabolt ma már az ország legnagyobb háztartásigép webáruháza. Magyarországon minden 10. neten eladott mosógépet itt vásárolják. Víziója a ,,Mindig Többet Adni" a munkatársaknak, vevőknek, partnereknek, családnak, az országnak.

Harcol a globális online cégek ellen, akik véleménye szerint korlátlan marketing büdzsével, akár évekig is veszteségesen tudnak működni, versenyhátrányba hozva a hazai online piacot. 

Levente példaértékű a dolgozói számára, és a magyar e kereskedőknek.  Bebizonyította, hogy munkából és tisztességesen egy jó céget lehet létrehozni és mindenki kitartással elérheti a célját.

Köszönjük Levente, hogy létrehoztad nekünk ezt a szuper munkahelyet, ahol sok embernek segíthetünk abban, hogy a hétköznapjaik könnyebbek legyenek a gépek segítségével.

És ez miért jó Önnek?

Mert Ön tudja, hogy egy olyan cégtől vásárol, ami nem fog holnap megszűnni, és még remélhetőleg évtizedek múlva is megtalál minket.

Mert nálunk nem unott és haszontalan értékesítőkkel beszélhet, hanem képzett és jókedvű szakértőkkel.

Mert motiváltak vagyunk abban, hogy Ön elégedett legyen és a szállító kollégák biztos vigyáznak a gépére és maximális segítséget nyújtanak, ha kérdése van.

Vásároljon továbbra is az Onlinemárkabolt.hu oldalon és garantáltan elégedett lesz.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA