Önnek mindegy, hogy hol vásárol?

szerethető munkahely díj 2019

Önnek mindegy, hogy hol vásárol?

Az Ön érdeke, hogy etikus cégnél vásároljon! 

Az interneten naponta talál elégedetlen ügyfeleket, akiket átvernek, semmibe vesznek, és jogtalan dolgokat követnek el ellenük.

Ez az etikátlanság csak ott fordulhat elő, ahol etikátlan emberek dolgoznak. Sajnos sok olyan cég van, ahol csak a profit a cél, és a dolgozókat teljes mértékben semmibe veszik, és kihasználják.

Szomorú, hogy ilyen világban élünk. Hogy mit tehetünk ellene?

Válogassuk meg, hogy kinek adjuk a pénzünket, és ne támogassunk olyan cégeket, akik az erkölcsi értékeinket, a pénztárcánkat nem tartják szem előtt, sőt lábbal tiporják azt!

Most jön az öndicséret :) de az Online Márkaboltok 2019-ben immár másodszor bizonyította, hogy etikus cég, amely mind a vásárlóknak, mind a dolgozónak többet nyújt, mint az hagyományosan elvárható.

Csak úgy lehet elégedett egy vásárló, ha a munkatársai is elégedettek, így a legjobbat tudják nyújtani a feladataik elvégzésében.

Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak Szerethető Munkahely díjat kaptunk immár másodszor 2019-ben, hanem HR különdíjat is kiérdemeltünk! 

szerethető munkahely 2019

Örömmel vesszük, ha szeretne minket jobban megismerni, ezért ismerje meg a 2019-es Szerethető Munkahely pályázatunk néhány részletét:

Háztartási gép webáruház igényes kiszolgálással

Az igényes vásárlóknak szól, akiknek fontos, hogy Márkaboltból, magyar garanciával vásároljanak gépet. Pont azt a készüléket, amire szükségük van, mert telefonon, mindenben segítenek szakértőink! Órapontos érkezéssel szállítunk házhoz saját szállító munkatársakkal, és a szabadon álló termékeket azonnal be is üzemeljük! 5 év garanciát adunk minden készülékre! Szlogenünk: Mindig Többet Adni!

Hogy szólhatnak bele az alkalmazottak a cég életébe?

KÉP Minden héten értekezletet tartunk, ahol mindenki felszólalhat. Együtt és osztályonként is. Írásban Teljes Munkatársi Javaslat érkezik a problémák megoldására. Szavazás, kérdőív is működik.

A fő szabály az őszinteség, a tisztesség, és hogy szívvel lélekkel csináljuk, együtt!” Biros Levente , Ügyvezető igazgató - tulajdonos

Így képezzük magunkat

Nálunk van lehetőség fejlődni. Céges belső képzéseken, tanfolyamokon lehet részt venni, vagy ha megtetszik egy oktató jellegű könyv a cég szívesen megvásárolja nekünk. Egész komoly könyv gyűjteményünk van már.

Környezettudatosak vagyunk

Példát mutatunk vásárlóinknak a környezettudatos életmódra!

Kampányainkkal ösztönözzük a vásárlóinkat, hogy környezettudatosabban éljenek és óvják környezetüket a nálunk beszerezhető energiatakarékos készülékekkel!

Pár évvel ezelőtt reklámajándékkal leptük meg minden vásárlónkat, ami egy vászon bevásárlószatyor volt, ezzel is ösztönözve a műanyag zacskók, szatyrok elhagyását.

Lemondtunk a palackozott ásványvízről!

Pár évvel ezelőtt a környezet érdekében lemondtunk a palackozott szénsavas és szénsavmentes ásványvízről. Víz automatára cseréltük a sok műanyag palackot és így is van olyan munkatárs, aki szívesebben iszik csapvizet.

Viszlát papírtörlő!

Vizes blokkjainkban régebben papírkéztörlőt használtunk, de ezt ma már lecseréltük törölközőkre.

Ezeket egy vállalkozó szellemű kolléga mindig hazaviszi és kimossa.

Energiatakarékosság!

Nálunk az egész irodában LED-es világítás van, mivel ezek az égők hosszú élettartamúak és 50%-90% energiát takarítanak meg a sima társaikhoz képest.

A konyhánkban elhelyezett hűtőszekrények a legjobb energiaosztályba sorolhatóak, így ezek is energiatakarékosak.

Egy kis szünet mindenkinek jár

A jó kedv és a pihenés napközben is jár, hogy Önnek mindig a maximálisat nyújtassuk!

  

Utazunk is közösen... :)

Amennyiben teljesítjük az adott évi terveinket és céljainkat, következő évben megünnepeljük közösen és elmegyünk egy nagy csapatépítő kirándulásra.

Voltunk már kétszer Bikalon és tavaly (2018) Horvátországba volt lehetőségünk elmenni, ami mindenkinek egy hatalmas élmény volt :) 2019-es évben Gosztola völgyben az őrségben pihentünk és kapcsolódtunk ki közösen.

A cég megbecsüli a munkatársakat, a munkatársak munkáját és a közösen elért célokat. :)

2019-es Gosztola völgy közös program:

Missziónk

Mindig Többet Adni! Meggyőződésünk, ha az embert tesszük a középpontba és neki mindig többet akarunk adni, mindent el tudunk érni, amit csak szeretnénk! Mi nem ár versenyzünk, mi hisszük, hogy az igényes vásárlóknak fontos, hogy valóban magas minőségű kiszolgálásban részesüljenek. Ezt csak elégedett munkatársak tudják elérni. Mindenki egy csapat tagja, egyenlő értékű fogaskereke a szervezetnek!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Nov 13.