facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Az online Márkabolt története

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Biros Levente

Hogyan kezdődött?

1992 decemberében egy cukrász szakmunkásvizsgával, hosszú lobonccal, fülbevalóval a fülemben, borostásan jelentkeztem egy üzletkötői álláshirdetésre. A konzervatív főnök rám nézett, és egy perccel később azt mondta: ,,Levente, akkor tudjuk folytatni a beszélgetést, ha hazamegy, megborotválkozik, és kiszedi a füléből a fülbevalót".

Ceruzaelemektől a háztartási gépekig

Biros Levente értékesítő Így történt, hogy egy hónappal később, január 7-én, Mohácson sima arccal, fülbevaló nélkül, rövid hajjal, nyolc karton Energizer elemmel a hónom alatt kezdetét vette a kereskedelmi karrierem. Forgalmazó üzleteket kerestem. Emlékszem, a legelső üzletelésem 4 db ceruzaelem volt, amit 960 Ft-ért adtam el. Egy órás bácsi vásárolt tőlem, talán csak szánalomból. A sikeren felbuzdulva estére a teljes készletemet eladtam, és másnap jelentkeztem a központunkba a következő adagért. A cég tulajdonosa tátott szájjal nézett, amikor elszámoltam a pénzzel.
Három hónap múlva a cég legnagyobb forgalmú üzletkötője, fél év múlva pedig, a nagykereskedelmi értékesítési vezetője lettem.
Néhány év múlva, 1996-ban már egy háztartási gépeket importáló nagy multinacionális vállalat, a Pelgrim Hungary területi igazgatójaként dolgoztam. Mivel a ,,szokásos nagy ígéretek teljesítése" sajnos elmaradt, és a beígért Volkswagen helyett, egy fapados Suzukit toltak alám, úgy döntöttem itt az idő, hogy saját útra lépjek.

Mélyrepülésből a felemelkedésig

Biros Levente1997 februárjában alapítottam meg saját cégemet a kölcsönkért 250.000 Ft-ból, melyet a májusi üzletnyitásig el is költöttünk.
Ezután 12 év hullámvasút következett, amíg 2009-ben belecsöppentem az online kereskedelembe. Azt tapasztaltam, hogy rengeteg, nem túl vevőbarát módon üzemeltetett webáruház van a piacon, akik csak eladni akarnak. Ekkor fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy egy korrekt, vevőcentrikus Online Márkaboltot fogok létrehozni.

Így történt, hogy mára már 53 000 rendelést telesítettünk, vásárlóink 99,99%-a pedig elégedett volt velünk. Az utóbbi években nemcsak a forgalmunkat dupláztuk, de ügyfeleink igényeire válaszolva jelentősen bővítettük kínálatunkat: már nemcsak nagy-, hanem kisháztartási gépeket, konyhai kisgépeket és szépségápolási termékeket is talál a kínálatunkban.

Nálunk Ön van a középpontban

Biros Levente ma Nálunk az igényes vásárló van a középpontban, aki a legjobb helyről szeretne vásárolni. Akinek fontos a megbízhatóság, és aki magasszintű kiszolgáltatást, valamint odafigyelést vár el attól, akinél a pénzét hagyja. Sikereink arra inspirálnak minket, hogy még merésszebb célokat tűzzünk ki magunk elé, és olyan márkaboltot építsünk, amelyben élmény a vásárlás. :)


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Biros Levente

Biros Levente az 1990-es évek eleje óta foglalkozik háztartási gépek értékesítésével. Először neves márkák képviselőjeként tevékenykedett, majd 1997-ben saját céget indított Pécsett, Bigi-Line Bt. néven. A cég a mai napig működik, és ez a cég üzemelteti az onlineMárkaboltok - a hivatalos forgalmazó honlapját.Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA