Bosch konyhához ajándék vezetéknélküli porszívó

ajándék porszívó

Kényeztesse magát Bosch konyhával és ingyen kap egy szuper vezetéknélküli porszívót!

A konyha sokak számára több mint csak egy hely a főzésre; egy olyan terület, ahol az ízek és illatok összeolvadnak, és ahol a kreativitás szárnyalhat. Azonban minden kulináris kaland mögött ott áll a munka és az erőfeszítés. Ebben segítenek a Bosch beépíthető készülékei, amelyek célja, hogy a tökéletes levestől az ebéd utáni süteményig, sőt, a csillogó edényekig minden konyhai tevékenységet zavartalan kényelemben valósítsanak meg, és a felhasználók által várt eredményhez vezessenek.

A 2023. július 1. és augusztus 31. között tartó időszakban a Bosch egy különleges ajánlatot kínál. A minimum 500.000 forint értékű Bosch beépíthető készülék vásárlása esetén, amely legalább 1-1 darab sütőt, főzőlapot és mosogatógépet tartalmaz, ajándékba kap egy BCS611P4A Unlimited 6 vezeték nélküli porszívót.

Ez az ajánlat lehetőséget nyújt arra, hogy a német tervezésű, műszakilag kifinomult és megbízható konyhai készülékeink mellett most egy új dimenzióban tapasztalják meg a takarítás kényelmét is, a legnépszerűbb porszívóink segítségével.

Ismerje meg a porszívót:

10 év motorgaranciát kap a készülékhez, ez már garancia arra, hogy hosszútávon megbízható készülék.

  •  A legkompaktabb: könnyű kezelhetőség a kompakt kialakításnak és a kis súlynak köszönhetően.
  •  Meghosszabbítható üzemidő: a cserélhető akkumulátor lehetővé teszi az üzemidő meghosszabbítását.
  •  Made in Germany: magas színvonalú előírások és szigorú ellenőrzés a tartós elégedettségért.
  •  Hatékony takarítás: az AllFloor Power Brush szívófej és a kompakt TurboSpin motor bármilyen padló alapos takarítását lehetővé teszi.
  •  Takarítás minden szinten: a különböző tartozékokkal mindent ki lehet takarítani a padlótól a mennyezetig - még akár a kocsiban is.

Kényeztesse magát ajánlatunkkal!

A Bosch konyhai készülékei hosszú évek óta a minőség, megbízhatóság és innováció zászlóshajói.

Mosogatógépek:

Takarékoskodjon az energiával PerfectDry mosogatógépekkel.

PerfectDry mosogatógépeink természetes Zeolith ásványokkal kevesebb energiát fogyasztanak a szárítás alatt, még az olyan energiaigényes edények esetén is, mint amilyenek a műanyag edények. A fenntartható, szabadalmaztatott Zeolith szárítási technológia a tisztítási fázisban jelen lévő nedvességet alakítja át forró levegővé, mellyel elvégezheti az edények optimális szárítását.

Ennek köszönhetően PerfectDry mosogatógépeink 20%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a Zeolithot nem használó mosogatógépek**.

Böngésszen a Bosch mosogatógépek között>>>

Főzőlapok:

Szemet gyönyörködtető üveg- és kerámiafelületek: elektromos főzőlapjainkkal sokoldalúak, és könnyen tisztíthatóak.

Álmodozott már arról, hogy milyen lenne, ha egy készülékben egyesülne az indukciós, elektromos és gázfőzőlap? A Domino főzőlapok ezt az álmát valóra váltják. Elrendezésük teljesen személyre szabható, megjelenésük pedig kifogástalan. Az ázsiai konyha szerelmesei Wok-égővel vagy Teppan Yaki főzőlappal is kiegészíthetik készüléküket az ázsiai ételek elkészítéséhez. A promócióban való részvétel regisztrációhoz kötött, és az ajándék porszívót közvetlenül a végfelhasználókhoz szállítja a Bosch.

Válogasson Bosch főzőlapok között>>>

Bosch beépíthető sütők:

Bármilyen legyen is a konyha kialakítása, egy Bosch sütő mindenképpen feldobja az otthonát. Mesterien megmunkált, kiváló a teljesítménye, gyönyörűvé varázsolja konyháját, és ízletessé az ételeit.
Lehetőségek:

  • Építsen be egyet a falba vagy a munkalap alá.
  • Válasszon a különböző melegítési módszerek közül, mint például a legújabb típusú hősugárzás - amelyet mi 4D Hotairnek nevezünk.
  • Könnyen hozzáférhet a funkciókhoz és beállításokhoz a nagyméretű, kiváló minőségű kijelző és a kezelőgyűrű használatával.°

Válogasson a Bosch beépíthető sütőin között >>>

A vásárlás után itt kell regisztrálnia az ajándék porszívóért: www.bosch-home.com/hu/promociok/aktualis/ajandekporszivo2023

Segítünk a készülékek választásában is. Hívja szakértőinket, akik azért vannak, hogy Önnek ideális készülékei lehessenek: +36-1/478-2128.

Miért válassza az onlineMárkaboltokat?

Mert a piacon egyedülálló védelmet adunk a háztartási gépeihez!

Sajnos sok vásárló elköveti azt a hibát, hogy nem tartja szem előtt a vásárolt készülék garanciális  idő hosszát. Ez később problémákat okozhat, ha szükség van a háztartási gép javítására vagy cseréjére, és nem rendelkezik érvényes jótállási védelemmel. Sajnos ez akár nagyon magas költség is lehet, melytől megóvja magát, ha az onlineMárkaboltokat választja. Nálunk a HIVATALOS PLUSZ GARANCIA szolgáltatásunkkal, + 5 év garanciával vásárolhatja meg a kiválasztott készüléket.  Tudjon meg többet, olvasson tovább a 5 ÉV HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁRÓL >>>

 

Olvasson tovább Bosch készülékekről:

Bosch sütőkről:

Sütők, amelyek Ön helyett készítik el az ételt

Milyen sütési módjai vannak a beépíthető sütőknek?

A gőzsütők előnyei és hátrányai

Bosch főzőlapokról:

Miért a Bosch gázfőzőlapot válasszam?

Bosch indukciós/flexindukció főzőlapok előnyei

TOP 3 Bosch indukciós főzőlap

Bosch mosogatógépekről:

Leggyakrabban használt Bosch mosogatási programok, opciók

Higiénikus mosogatógép titkok! Bosch PerfectDry a modern kor mosogatógépe

Hogyan válasszunk mosogatógépet?

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Aug 09.