Bosch indukciós/flexindukció főzőlapok előnyei

indukciós főzőlap előnyei

Olyan funkciói vannak a Bosch indukciós főzőlapoknak, amire nem is gondol! 

Néhány olyan funkciót mutatok be Önnek, ami kiemeli a tömegből a Bosch főzőlapokat! Ismerje meg őket, és ha szívesen használná őket, vásároljon Bosch főzőlapot!

Először ismerje meg, hogy miben több a flexindukciós főzőlap, mint az indukciós főzőlap.

Flexindukció

Flexindukció lehetővé teszi két főzőzóna egy felületté történő összevonását. A főzőlap automatikusan érzékeli a zónában lévő edények méretét és elhelyezkedését. Akár egy adag levest szeretne készíteni, vagy egy nagyobb méretű edényben kíván főzni a főzőlap pontosan felismeri és hatékonyan felmelegít azt.

Természetesen edény felismerésen alapul a technológia, ezáltal csak ott üzemel, ahol az edény elhelyezkedik rajta. A főzőlap kivitelétől függően, ez lehet két oldalon flexindukciós, illetve lehet csak az egyik oldalon. Ha pedig megfelelően széles a főzőlap, pl. egy 80-90 centis modell esetén, akkor középen is elhelyezkedhet a flexindukciós zóna, aminek a segítségével akár nagyobb edényeket is rá helyezhetünk a területre.

A Bosch indukciós főzőlapjai a flexindukciós technológiával a lehető legnagyobb rugalmasságot, és szabadságot nyújtják a felhasználónak a főzőlap felületének kihasználása tekintetében!

PerfectCook

Bosch PerfectCook funkció, egy praktikus edényszenzor, amellyel megelőzheti az étel odaégését.

A PerfectCook funkcióval ellátott főzőlapokhoz kiegészítőként kínálunk egy szuper szenzort, amelynél egy hőmérő segítségével a főzőlap elektronikája folyamatosan ellenőrzi a főzőedény hőmérsékletét és folyamatosan egyenletes szinten tartja, így biztos lehet benne, hogy az étel mindig a neki megfelelő hőmérsékleten készül.

Ezáltal megelőzheti pl. a tej kifutását, a tészta vagy a burgonya túlfőzését, a kolbász kidurranását vagy a rizottó odaégetését.

Ez egy szenzor amely egy vezeték nélküli hőmérő által szabályozza a főzőlap hőmérsékletét.

Ide kattintva vásárolja meg >>>

PerfectFry sütőszenzor

A tökéletes steak elkészítése, és mennyei omlettek világa vár Önre, ha PerfectFry sütőszenzoros indukciós főzőlapot választ.

perfectfry

A PerfectFry egy kényelmi funkció a Bosch 6 Serie és 8 Serie indukciós főzőlapoknál, amely azt biztosítja, hogy az ételek teljesen egyenletesen és megfelelő módon készüljenek el a serpenyőben.

Az indukciós főzőlap alatt elhelyeztek egy hőmérőt. Ez a hőmérő folyamatosan méri a serpenyőnek a hőmérsékletét és a mért hőmérséklet alapján szabályozza a teljesítményt.

Home Connect: 

Háztartási készülékek okos csatlakozással, és még egyszerűbb a mindennapi élet.

A legújabb főzési trükköket és tippeket olvashatja.

Lépést tartani a legújabb főzőtrendekkel időigényes lehet. A Home Connect segítségével mindig naprakész maradhat: az applikáció egyszerű hozzáférést biztosít Önnek az innovatív főzési és ételkészítési technikák széles választékához – mindezt mobileszközének kényelméből. Konyhai készségeinek fejlesztése még sohasem volt ennyire egyszerű.

Automatikusan elszívja a kellemetlen szagokat a PerfectAir szenzor

Fordítsa a teljes figyelmét a főzésre anélkül, hogy a szagok miatt aggódnia kellene.

perfectair

Válasszon elszívóval rendelkező főzőlapot, amely PerfectAir szenzoros.

Az új PerfectAir szenzor folyamatosan figyelemmel kiséri a levegőt és automatikusan szabályozza a teljesítményfokozatot a gőz és szagok függvényében – folyamatosan, precízen és a teljesítmény-beállításoktól függetlenül. Eközben pedig a zajszintet is csökkenti azzal, hogy csak a feltétlenül szükséges elszívási fokozatot kapcsolja be. Amikor befejezte a főzést, az elszívó mindaddig folytatja a működést, amíg a konyha levegője meg nem tisztul minden kellemetlen szagtól. Így a teljes figyelmét a főzésre irányíthatja

Páraelszívóval rendelkező Bosch főzőlapok: 

https://www.onlinemarkaboltok.hu/PVQ811F15E-Indukcios-fozolap-beepitett-paraelszivoval

https://www.onlinemarkaboltok.hu/Bosch-PIE611B15E-Beepitheto-Indukcios-fozolap-paraelszivoval

https://www.onlinemarkaboltok.hu/Bosch-PIE811B15E-Beepitheto-Indukcios-fozolap-paraelszivoval

https://www.onlinemarkaboltok.hu/Bosch-PXX875D57E-Beepitheto-Indukcios-fozolap-paraelszivoval

https://www.onlinemarkaboltok.hu/Bosch-PXX875D67E-Indukcios-fozolap-paraelszivoval 

Movemode

movemode sparhet élmény

Úgy kell elképzelnie, mint a régi sparhelteknél, amelynek a felületén különböző hőmérséklet volt. Itt is a főzőlap különböző részein különböző teljesítmény van beállítva, és csak az edényt kell a megfelelő helyre tolnia.

A MoveMode használatával a főzés teljesen ösztönös és kényelmes lesz. A levest például 9-es szinten kezdjük főzni, ezután 5-ös fokozaton megfőzzük, majd 1-es szinten melegen tartjuk.

Innentől kezdve az edényt bárhova helyezi a helyzetének megfelelő teljesítmény fokozat lép életbe. Ezáltal a főzési folyamatot úgy tudja vezérelni, hogyha nagyon forr az étel, akkor csak egy zónányit hátra tolja, hogyha intenzívebb erősebb melegítés szeretne, akkor pedig egy zónányit előre húzza az edényt.

A MoveMode egyetlen gombnyomással kikapcsolható. Kikapcsolás után, újra tetszőleges teljesítményfokozatot választhat, amivel tovább folytathatja a főzést.

Tetszettek a Bosch indukciós főzőlap innovatív tulajdonságai? Akkor nézelődjön a Bosch indukciós főzőlapjai között a Bosch onlineMárkaboltban >>>

Bizonytalan továbbra is? Hívja a háztartási gép szakértőinket a +36-1/478-2128-as telefonszámon, és kérjen segítséget.

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

TOP 3 Bosch indukciós főzőlap

Indukciós főzőlapról minden amit tudni szeretne

Indukciós főzőlapok működtetése

Indukciós főzőlapok hangosak?

 

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2022. Okt 26.