Sütők, amelyek Ön helyett készítik el az ételt

bosch serie 8 sütő tulajdonságai a legjobb sütő

Legjobb beépíthető sütő keresi? Ezt ismernie kell!

Bemutatkoznak a 8 szériába tartozó Bosch beépíthető sütők. Teljesen mindegy, milyen bonyolult egy recept, az elkészítése mostantól gyerekjáték – persze csak ha a Bosch Serie8 sorozatba tartozó készülékek közül választ.

A Bosch 8 Serie sütők  folyamatosan monitorozzák az étel minőségét, készültségét így teljesen önállóan dolgoznak. Mindegy, hogy szárnyast, halat, vegetáriánus rakottat, süteményt vagy desszertet készít – kedvenc étele elkészítésében 3 asszisztens segít Önnek, így a tökéletes eredmény mindig garantált, a legkényelmesebb módon.

3 asszisztens, akik nélkül nincs sütés

Assist funkcó a beépíthető sütőknél

A szakácskönyvekben pontosan megtaláljuk az összetevők listáját és az elkészítési útmutatót, viszont a sütési paraméterekre pl. hőmérséklet, idő nem mindig találunk pontos adatot. Ráadásul még az is közrejátszik, hogy minden sütő más, máshogy süt, így ha van is előre megadott sütési idő, akkor sem biztos, hogy az otthoni készülékünk is ugyanúgy viselkedik. Pontosan ezért jó az Assist funkció, amely – mint konyhája leghűségesebb asszisztense – gondoskodik a tökéletes eredményről. Csak válassza ki a kívánt ételfajtát, és a sütő pillanatok alatt hozzárendeli a szükséges sütési időt, hőmérsékletet és sütési módot. Ugye milyen nagyszerű?

Mire jó a maghőmérő?

A Perfect Roast maghőmérővel a sült hús pontosan olyan lesz, mintha egy professzionális éttermi konyhán készült volna, csak sokkal, de sokkal kevesebb munkával. :) Az intelligens szenzor több érzékeny mérőponton keresztül állapítja meg a maghőmérsékletet a sült belsejében. Így végre nem kell aggódnia amiatt, vajon jól átsült-e a belseje.
Sosem volt olyan egyszerű a tésztaételek elkészítése, mint a PerfectBake sütőszenzorral. Az egyedülállóan kifinomult érzékelő folyamatosan méri a levegő összetételét sütés közben, és ennek függvényében szabályozza a sütési folyamatot. Ha eddig nem sikerült tökéletesen puha, rugalmas, magas piskótát sütnie otthon, akkor ezentúl ezt bízza rá a PerfectBake-re.

Újszerű dizájn, amely mindenkit elkápráztat

bosch beépíthető süő

A beépíthető Bosch sütők vezérlése minden eddiginél egyszerűbb az univerzális kezelőgyűrűnek köszönhetően. Az elegáns fémgyűrű finom érintésével bármelyik beállítást aktiválhatja. Belsejében nagy felbontású TFT kijelzőt is talál, a szöveges és grafikus megjelenítésnek köszönhetően nagyon átláthatóan és egyszerűen vezérelheti a gépet. Nincs is szükség bonyolult használati utasításra, mert a paraméterek kiválasztása olyan átlátható, hogy a készülék szinte megmondja, mit hol állíthat be.

Új dimenziók a sütésben

A sorozat egyes készülékei egyesítik a klasszikus sütő tudását a gőzpároló vagy a mikrohullámú sütő előnyeivel.

  • Kiválóbb eredményt érhet el, ha az ételek néha nedvességet kapnak. Az AddedSteam hozzáadott gőz funkcióval rendelkező sütőkben pontosan ez történik, egyetlen gombnyomásra.
  • Belül szaftos, kívül ropogós kenyerek, péksütik... a teljes értékű gőz funkcióval rendlekező sütőben. Zöldségek és halak párolásakor is kitűnő választás.
  • Expressz gyorsaság a mikrohullámú funkcióval is rendelkező sütőkben. Az ízvilágon a hozzáadott mikrohullám semmit sem változtat.

Új funkciók – minden esetre

  • Nincs több sütőtisztítás! A Pirolitikus öntisztítással (pirolitikusan tisztítható tepsik, tartók, sínek), így a funkció bekapcsolásakor végre nem kell kirámolni a gépet. Minden maradhat a megszokott helyén.
  • Könnyített takarítás az ECO Cleannel: a habosított kerámiából álló bevonat megakadályozza a szennyeződések kialakulását. A bevonat magába szívja a koszt, és oxidáció segítségével lebontja őket.
  • Lágyan záródó ajtók - Komfort ajtó – teljes csillapítással: a Serie8 sütők SoftOpen és SoftClose ajtóval rendelkeznek.
  • Hatalmas méretű sütőtér: az akár 71 literes űrtartalomnak és a nagyobb tepsiknek hála a legnagyobb sültek is kényelmesen elférnek, ráadásul több adagot is készíthet egyszerre.
  • 10° C-al hűvösebb ajtók. A leghűvösebb Bosch sütőajtó alig 30° C hőmérsékletűre melegszik fel, így nem süti meg a kicsik kezét sem.
  • 4D Hőlégbefúvással akár 4 szinten is süthet – egyszerre.

A Bosch beépíthető sütőinkhez kattintson ide. Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban, hívja beépíthető sütő szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Miért válassza az onlineMárkaboltokat?

Mert a piacon egyedülálló védelmet adunk a háztartási gépeihez!

Sajnos sok vásárló elköveti azt a hibát, hogy nem tartja szem előtt a vásárolt készülék garanciális  idő hosszát. Ez később problémákat okozhat, ha szükség van a háztartási gép javítására vagy cseréjére, és nem rendelkezik érvényes jótállási védelemmel. Sajnos ez akár nagyon magas költség is lehet, melytől megóvja magát, ha az onlineMárkaboltokat választja. Nálunk a HIVATALOS PLUSZ GARANCIA szolgáltatásunkkal, + 5 év garanciával vásárolhatja meg a kiválasztott készüléket.  Tudjon meg többet, olvasson tovább a 5 ÉV HIVATALOS PLUSZ GARANCIÁRÓL >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Hogyan válasszunk beépíthető sütőt?

A sütők Lexus-a....

Bosch indukciós/flexindukció főzőlapok előnyei

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Júl 05.