Termék elérhetősége
Típus
Szín
Energiaosztály
Evőeszköztartó típusa
Digitális kijelző
Hűtőtér kapacitás tartomány
Fagyasztótér kapacitás tartomány
Integrálhatóság
Maradék idő kijelzés
Méretkategória (Szélesség) (cm)
Magasságkategória
Szélesség
Nofrost
Zajszint
Teríték
Automatikus ajtónyitás

Whirlpool kupon napok a hétvégén

Fedezze fel a kihagyhatatlan lehetőséget a hétvégi Kupon napok alkalmával! Most érdemes lecsapnia Whirlpool beépíthető hűtőszekrényekre és mosogatógépekre, mert mi ezen a hétvégén igazán kényeztetjük vásárlóinkat!

Nem csak a termékeink minősége miatt érdemes velünk üzletelni, hanem azért is, mert Plusz Extra 5 év jótállást* is biztosítunk, hogy teljes biztonságban élvezhesse új Whirlpool készülékét. Ez a jótállás kizárólag "A hivatalos forgalmazótól" érhető el, és ugyanolyan áron veheti igénybe, mint a gyári jótállást. Képzelje el, hogy termékéhez összesen 6, 7 vagy akár 8 év jótállást kap!

Sőt, megajándékozzuk minden Whirlpool vásárlást egy exkluzív onlinePénztárcával. Ez az onlinePénztárca lehetővé teszi, hogy ingyen fizessen, és még a következő vásárlásánál is használhatja több mint 560+ webáruházban!

És, nem feledkeztünk meg a kényelméről sem! Ingyen házhoz szállítjuk saját kollégáinkkal, saját autóval, órapontosan, egész Magyarország területén, a komfort szállítási módunkkal. Biztos lehet benne, hogy készüléke sértetlenül és gyorsan megérkezik Önhöz. Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>>

De ez még nem minden! Ajándékba adunk Önnek egy élményutalványt is, melynek értéke 40.000 Ft-ot! Ezt az élményutalványt a csodálatos Zalakarosi Aphrodité hotelben használhatja fel, hogy kikapcsolódjon és feltöltődjön. Iitt olvashat az élményutalványról >>>

Az előnyök nem érnek itt még végett!

Ha meggondolná magát, a bontatlan készüléket 110 napig visszavásároljuk.

Emellett még a régi háztartási készülékét is ingyen elszállítjuk, még akkor is, ha már nem működik. Egyszerűen jelezze felénk előre, és mi a törvényi kötelezettségeinknek megfelelően intézzük el a szállítást.

És ami a legjobb: már most is ingyen fizethet onlinePénztárcájából! Így Ön még kedvezőbb áron juthat hozzá választott termékéhez

Látja, tényleg csak rendelnie kell és mi mindent elvégzünk Ön helyett!

Tudja mennyibe kerül egy nagy háztartási gép házhoz szállítása másik webáruházakban?

Nézze meg tájékoztató jellegű táblázatunkat! (2023.05.09.-i adatok)

Házhoz szállítás költsége

(néhány terméknél eltérhet)

emag

alza.hu

Média Markt

Euronics

online- Márkaboltok

6990

Ft.-

4990

Ft.-

7999

Ft.-

7990

Ft.-

0 Ft.-

Vásárlónk 99.9%-a, ajánlaná ismerősének az onlineMárkaboltot felméréseink, vásárlóink véleménye alapján.
Egy kedves vásárlónk véleménye: „Teljeskörű tájékoztatás, bemutató videók sokat segítenek a termékek kiválasztásában, nekem nagyon hasznosak voltak. Figyelmes, precíz pontos kommunikáció és ügyintézés, le a kalappal a teljes csapat előtt. Köszönjük a megbízható és hozzáértő hozzáállást."

Az ajánlat időtartama: 2023.05.18.-2023.05.21. 23:59-ig érvényes.

 Tájékoztatásunk nem teljeskörű, ezért további információk: Plusz Extra 5 év jótállás feltételeiról (*a plusz  extra 5 év ingyenes jótállás a megjelölt termékekre vonatkozik, melyről tájékozódjon a termék oldalon), az onlinePénztárca feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon, Ászf-ben, vagy a visszaigazolás alkalmával kérdezzen szakértő munkatársainktól. (onlinePénztárcáról bővebben itt is olvashat: Mi az az onlinePénztárca, illetve nézze meg videónkat róla az oldal lejjebb tekerve)

Mire jó az onlinePénztárca?

Tekerjen lejjebb és válogasson a Whirlpool beépíthető hűtőszekrényekre és mosogatógépek között>>>

35 találat
OnlineMárkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
2
4
7
8
vásárlónk bizalmát