Jura CLARIS White Vízszűrő filter patron

az Ön online ára:
6 800 Ft

Szakértőink várják kérdéseit
+36 1 478 2128 , jura@ombolt.hu

 

Általános jellemzők
Típus
Kávéfőző tiszítószer
Szín
Fehér
Márka
Jura
Nem talált valamit oldalunkon?
Beszállítói Cikkszám/azonosító
60209
EAN
7610917602094
Cikkszám
70226
Méretek
Szélesség
23 cm
Magasság
9 cm
Mélység
5 cm

Jura Claris White

A CLARIS vízszűrő patron egyik sajátossága, hogy a tartályba öntött csapvíz mennyiségétől és minőségétől függetlenül képes a szűrés elvégzésére. Teljesen mindegy, hogy hol vagyunk, a minőség változatlan marad. A szűrő gondoskodik róla, hogy mindig optimális mennyiségű vízkő maradjon, még alacsony vízkeménység fennállása esetén is. Kiszűri a vízből a szennyeződéseket úgy, hogy a kellő mennyiségű ásványi anyagok és fluoridok, amelyek befolyásolják a víz ízét, megmaradjanak. Így érhetünk el a kiváló megfelelő minőségű szűrt vizet, melyből kiváló minőségű Espresso készíthető.

Ha a CLARIS szűrőpatront rendeltetésszerűen használjuk, egyáltalán nincs szükség a készülék vízkőtelenítésére. Ezzel a megoldással amellett hogy kényelmes, időt takarítunk meg. A szűrőpatron meghosszabítja  készülék élettartamát, így nem lesz  vízkőlerakódás sem a  fűtőszálakon, sem pedig a szivattyún.

Csak eredeti CLARIS szűrőpatront használjon, hiszen ezek kompatibilisek teljesen a JURA készülékekkel. Vásárláskor keresse a JURA logót és csak hivatalos JURA forgalmazótól vásároljon!

A szűrőpatront úgy fejlesztette ki a JURA, hogy nem érintkezik közvetlenül a kávéval, egyszerűen a víztartályba kell elhelyezni.

A CLARIS White szűrőt azokhoz a JURA készülékekhez használja, amelyekben szűrő leszorítója fekete színű.

Szűrő kapacitás

A CLARIS ideális vízminőséget biztosít a tökéletes kávéspecialitásokhoz. A szűrőbetét kapacitása a víz keménységétől függ.

 • 1-5° dH:65 literig
 • 6-10° dH:60 literig
 • 11-15° dH:55 literig
 • 16-20° dH:50 literig
 • 21-25° dH:45 literig
 • 26-30° dH:40 literig

Mindig tökéletes kávé a TÜV higiéniának köszönhetően

A  TÜV Rheinland  nemzetközi, független vizsgáló szervezet megadta a JURÁ-nak az elismerést, miszerint a legszigorúbb mikrobiológiai és higiéniai elvárásoknak is megfelel. Teljesen biztos lehet tehát benne, hogy  az elektronikusan vezérelt tisztítóprogram az eredeti JURA karbantartó szerekkel együtt a megfelelő higiéniát és tisztaságot teremt.

 

Mész: Az ízérzés oka és zavarok

Melegítés közben folyamatosan termelődik a vízkő, ezáltal hosszabodik a felfűtési idő és végső következményként megnő  a készülék energiafogyasztása is. A vízkő nem csak a készüléknek árt, hanem negatív hatással van a kávé élvezeti értékére is. Bár a vízkő kis mennyiségben fontos a víz íze miatt, a túl magas vízkőtartalom kellemetlen mellékízt okoz és megakadályozza, hogy a víz  optimális időben melegedjen fel.

 

A Claris Smart vízzűrő patronnal a vízkőtelenítés feleslegessé vált

A megfelelő víz elengedhetetlen a jó kávéhoz, hiszen a kávé 98% -a víz.  Amellett, hogy rengeteg fontos ásványi anyag, kalcium, fluoridok vannak a csapvízben, több helyen nyomokban ólmot, rezet, alumíniumot és klórt is tartalmaz. A Claris szűrő olyan mértékben szűri meg a vizet, hogy Önnek mindig friss, ásványi anyagokban gazdag vize lesz a víztartályban. A káros anyagok a szűrés által teljesen felszívódnak, de a jelentős fluoridokról és a kellemes utóízmentes vízről sem kell lemondanunk. A vízösszetételnek köszönhetően a kávé ízvilága is erőteljesebben kibontakozik. A Claris szűrővel a vízkőoldás is teljesen feleslegessé válik, hiszen a szűrés folyamata alatt megtörténik a vízkőszabályozás.

 

Kompatibilis

 

 • IMPRESSA C90
 • IMPRESSA F50
 • IMPRESSA F55
 • IMPRESSA S9
 • IMPRESSA XF50
 • IMPRESSA XS9
 • IMPRESSA XS95

 

6 800 Ft
Jura CLARIS White Vízszűrő filter patron
az Ön online ára:
6 800 Ft
Még nem írt véleményt a termékről?

Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

Küldje el nekünk az alábbi adatokat, és amint tudjuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben csak visszahívást szeretne kérni, keresni fogjuk a megadott elérhetőségén.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!

Egyszerű megrendelés

Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!
OnlineMárkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
5
9
2
6
vásárlónk bizalmát