Termék elérhetősége
Típus
Szín
Márka
Energiaosztály
Gyerekzár
Késleltetett indítás/befejezés
Kivitel
Világítás
Főzőlap típusa
Booster funkció
Motorok száma
Centrifuga fordulatszám
Mosási zajszint
Méretkategória (Szélesség) (cm)
Mosási töltetsúly
Teljesítmény
Szélesség
Szárítási töltetsúly
Bővíthető főzőzónák száma
Beépíthető
Inverter motor
Zajszint
Teríték
Automatikus ajtónyitás

Utolsó Fekete Napok ajánlatunk


Ne menjen máshová, mert csak mi adunk + 5 év ingyenes garanciát* és mellé vásárlása összegéből 50% visszajár onlinePénztárcájába! Továbbá ingyenes komfort szállítást készleten lévő termékekre és minimum 100 napos visszavásárlási garanciát*!

Ha ismer még egy olyan céget, ami + 5 év ingyenes garanciát* ad, akkor ne is görgessen tovább, mert nem mi leszünk Önnek a megfelelő választás.

Ha nem ismer ilyent, akkor ne hagyja ki Fekete Napok különleges lehetőségét, és fedezze fel kiváló termékkínálatunkat!

Csomagajánlatunk:

  • Lehetősége van Egyedülállóan Hosszú + 5 év INGYEN GARANCIÁVAL* szolgáltatásunkkal vásárolni, így biztosíthat magának  5 év gondtalanságot!
    (a gyári jótállás 1, 2 vagy 3 év és mi adunk + 5 év garanciát, tehát összesen 1+5=6 év, 2+5=7 év, 3+5= 8 év garanciát kap a termékhez, Amennyiben hosszabb idő a gyári jótállás, maximum 8 év-re egészítjük ki a Hivatalos Plusz Garanciával)

  • Komfort házhoz szállításunk készletes termékekre Ingyenes, amelynél saját kollégáinkkal, saját autóval órapontosan szállítunk, egész Magyarország területén a készüléket. Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>>

  • Legalább 100 nap visszavásárlási garanciát kap bontatlan készülékéhez!

  • Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét, amennyiben Ön arra igényt tart és ezt  előre jelzi, a törvényi kötelezettségünknek megfelelően.

  • Fizessen onlinePénztárcájából már most is, és ezáltal olcsóbb a kiválasztott termék, a mai vásárlása összegéből pedig 50%-ot vissztaérítünk onlinePénztárcájára!

  • AJÁNLATUNK CSAK MA ÉRVÉNYES, NE SZALASSZA EL!
23 találat
OnlineMárkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
7
2
8
2
0
vásárlónk bizalmát