Kupon Szerda

Kupon napunkon megajándékozzuk onlinePénztárcával, melyel ingyen fizethet! 

Vásárlását megajándékozzuk egy 40.000 Ft értékű élményutalvánnyal!

Csomagajánlatunk:

  • Vásárlása összegének 25%-át kupon formájában beleteszünk onlinePénztárcájába*, melyet a megrendelést követően a "Köszönöm megrendelését" oldalon tud átvenni. Következő vásárlásánál már Ingyen Fizethet vele több, mint 430 webáruházban.
  • Lehetősége van 5 ÉV JÓTÁLLÁSSAL, biztosítani magának 5 év gondtalanságot.!
  • Komfort szállításunk ma Ingyenes, és órapontosan szállítunk, saját kollégáinkkal, saját autóval, egész Magyarország területén. Nézze meg a kényelme érdekében a többi szállítási módjainkat is: Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>>
  • 120 nap visszavásárlási garanciát kap bontatlan készülékéhez!
  • Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét, amennyiben Ön arra igényt tart és ezt  előre jelzi, a törvényi kötelezettségünknek megfelelően.
  • Élményutalványról bővebben itt olvashat >>>

Vásárlónk 99.9%-a, ajánlaná ismerősének az onlineMárkaboltot felméréseink, vásárlóink véleménye alapján.
Egy kedves vásárlónk véleménye: „Teljeskörű tájékoztatás, bemutató videók sokat segítenek a termékek kiválasztásában, nekem nagyon hasznosak voltak. Figyelmes, precíz pontos kommunikáció és ügyintézés, le a kalappal a teljes csapat előtt. Köszönjük a megbízható és hozzáértő hozzáállást."

Az ajánlat időtartama: 2023.01.04. 23:59-ig érvényes.

* a jótállás és az onlinePénztárca feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon, Ászf-ben, vagy a visszaigazolás alkalmával kérdezzen szakértő munkatársainktól. 

Válassza a Hivatalos Forgalmazót, és biztosan nem csalódik. Célunk, hogy a velünk való együttműködés harmonikus legyen, és gondtalanul sóhajtson fel a vásárlás végén.

Lehetősége van ajándékkártyával meglepeni szeretteit!! 

onlinemárkaboltok ajándékkártya

Az onlineMárkaboltok ajándékkártyájával, biztosan örömet okoz, hiszen egy rég vágyott és életkönnyítő háztartási készülékkel lepheti meg általa szerettét! Így garantált a boldogság! (többféle összegben vásárolható) KATTINTSON IDE bővebb információért >>>

Böngésszen a készülékeink között kedvére az oldal tetején lévő menüsor segítségével, vagy ide kattintva!