Hűtőgép csereprogram

    

Önért és az unokáiért!

hűtőgép csereprogram

Ideges, mert régi a hűtője, és ha minden hamar megromlik benne?
A hűtőtől pörög a villanyszámla, és egekbe jár?
Örökké fáratságos munkával kell leolvasztania?

   

Cserélje le, és spóroljon az áramszámláján, miközben óvja a bolygüónkat is!

Már minden barátjának no Frostos, baktérium mentes új hűtőgépe van? Önnek is itt az ideje váltani.

   

Egy biztos: megkönnyítheti az életét egy jobb, modernebb háztartási géppel, és most a hűtőgép cserének van itt az ideje!

   
A csereprogramunkban Ön visszakap saját onlinePénztárcájába 25.000 Ft. összeget, így a következő vásárlásánál, INGYEN FIZETHET már több mint 160 onlinePénztárca partnereknél.
Nem lesz gondja a használt gépre sem, hiszen elvisszük díjmentesen.

(Csereprogram keretein belül, a régi készülék átadását követően kerül jóváírásra OnlinePénztárcája)

   

Régi akár működésképtelen hűtője, fagyasztója, új vásárlása esetén csereprogramunkban 25.000-ot ér. Ez ajt jelenti, hogy vásárlás után 25.000 Ft-ot teszünk saját onlinePénztárcájába. 

Az Online Pénztárca használatáról megtudhat mindent ezen az elérhetőségen.
Röviden összefoglalva a legfontosabb az, hogy rendelése után a csereprogram keretén belül vásárol, akkor 25.000 Ft összeget teszünk be saját Online Pénztárcájába 500 Ft értékű kuponok formájában, amit a teljesítést követően a következő vásárlás során használhat.

Példa az onlinePénztárca használatra:

  • A kiválasztott készülék Lista ára 115.800 Ft. Kedvezményes Online ára 100.000 Ft.  Ebben az esetben további 5.000 Ft-ot tud OnlinePénztárcájából fizetni (10 x 500 Ft) , így önnek csak 95.000 Ft-ot kell fizetnie saját pénztárcájából. 
    SŐT készüléke mellé akár 7 év garanciát is is választhat!

  

Böngésszen szuper energiatakarékos hűtőszekrényeink között>>>

Nézze meg a sokféle fagyasztóinkat >>>

   

Milyen a tökéletes hűtő? Vigyázzon 12-15 évre választ! NE siesse el! Itt nagyon érvényesül az „olcsó húsnak híg a leve” mondás! Nagyon oda kell figyelni!

    

Ezért olvassa el a tippjeimet, és döntsön utána:
Mit néz meg először a Hűtőszekrény választásánál egy átlagos vásárló? A teljesítményét? Nem! Pedig jó lenne… A vásárló először a "Befér a konyhába?" kérdést járja körül, ha ez megvan akkor jön a "Hogy néz ki?" és csak utána a funkciók, és végül a fogyasztás. Én a következőket javaslom Önnek.
A helyes fontossági sorrend, hogy első az energiafogyasztás, hiszen a hűtő soha nincsen lekapcsolva, nincs készenléti funkció, a hűtő folyamatosan működik. Tehát nézze meg az energiacímkét és vegye ezt a nem elhanyagolható tényezőt. Érdemes mérlegelni a minél magasabb energiacímkével rendelkező hűtőgépek, fagyasztók megvásárlását, hiszen egy A+++ -os gép az évek alatt visszahozza az árkülönbséget egy B vagy A energiaosztályú készülékkel szemben. És ez még nem minden! Olvassa el a Hogyan válasszunk hűtőszekrényt? írásomat. Illetve ismerje meg a Hogyan válasszunk fagyasztót? összefogalót is. 

   

A Csereprogramban való részvételhez semmi mást nem kell tennie, csak:

    

    • online megrendeléskor a Kosárban kattintsa be a „Csereprogram” pipát.
    • telefonos rendelés esetén szakértő munkatársunknál jelezze, hogy a Csereprogramban kívánja megvenni új háztartási gépét.
    • ha üzenetben, e-mailben rendel, megjegyzésként írja le hogy (csere)

       

Az alábbi véleményeket, vásárlóink írták nekünk:

"Mert jó áron, jó garanciával, kedvező szállítási feltételekkel, könnyen volt rendelhető az áru, amit kerestem." (É. Dr. K. Zsófia)

"Szimpatikus volt. Nagy választék, kedvező árak." (V. István)

"Könnyen el lehetett Önöket telefonon érni, a bennem felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat kaptam. Bő áru választék, nagy kínálattal rendelkezők." (N. B. Erzsébet)

Köszönjük 160889 vásárlónk bizalmát

OnlineMárkaboltok logó

© 1997-2021. Minden jog fenntartva

Online Márkaboltok